Arama sonuçları: *

1. S

Oyuncu kulaklığı önerisi 1000TL

Agalar bütçe 1000 TL max 100-200 daha çıkabilirim bana kulak içi ( varsa kulaküstü de olabilir hafif olmak şartıyla ) kablolu oyuncu kulaklığı lazım CS gibi oyunlarda kullanmak için. Şu anki kulaklığımda ses kasamıyorum özellikle ayak seslerini duymamı sağlayacak bir kulaklık lazım. Mikrofonu...
  2. S

Yardım ŞEHİRDIŞI ALIŞ VERİŞ İÇİN YARDIM

Arkadaşlar benim pek alış satış tecrübem yok. Sarı siteye klavyemi ilana koydum takas olur dedim. Bana istanbuldan biri yazdı wp üzerinden. Klavye takası için konuştuk video falan gönderdi klavyenin ve takas yapmak istiyoruz. Ama ben adanadayım o istanbulda bu işin sürecini merak ediyorum...
  3. S

B sınıfı ehliyet harcı yatırma

Merhaba, şuan b sınıfı ehliyet harcı B Sınıfı İçin Harç Ücreti: 5.678,60 TL, Değerli Kağıt Bedeli: 1.420,00 TL, Vakıf Payı: 340,00 TL, Toplam: 7.438,60 TL şeklindedir. Gittiğim kurs bana harcı ziraat atm veya mobilden yatırmam gerektiğini söyledi. Acaba internetten ödeyebilir miyim diye baktım...
  4. S

Black Label mi Jack Daniels Honey mi ?

Daha önce arkadaşlarla 1 kez içtim aralarında ilk kez içen bendim, tabii nasıl içilir ne kadar içilir bilmiyorum. Neyse başladık içmeye 6 bardak toplamda yaklaşık kişi başı 35CL içtik 70CL'yi 2 kişi paylaştık biri de az bir şey tadımlık içti. Ama eşek arkadaşlarım bunun yanına 2 litre enerji...
  5. S

Dell inspiron n5110 driver

Bi akrabamın inspiron n5110 laptopuna windows 10 yükledim. win7'ydi format atmışken win10 yapmamı istedi. Driverleri yükleme işi var sırada ama dellin sitesinde bu laptopun sadece win7 ve win8 sürücüleri var. Başka sitelere bakayım dedim ve 2 site buldum bu laptop için win10 driverler bulunan...
  6. S

Kendi bilgisayarımda minecraft sunucusu açmak

amazon.com şöyle bir şeyden mi bahsediyorsunuz ?
  7. S

Exaratona baktım da aternos tarafından geliştirilmiş diyor. birde kullandığın kadar öde diyor ama ortalama ne kadar fiyat çıkar kestiremedim. işin içinde aternos olması da bi soru işareti bıraktı. 1734977329 tam olarak eksisi artısı nedir biraz bahseder misin?
  8. S

internet fiber 100mbps IP konusunda IPv6 teknolojisinden sonra statik ipye gerek var mı hala, vdsl ve vds in tam olarak anlamını bilmiyorum ama çok uğraştırır gibi. sunucu satın alsam iyi olur 1734976946 orjinal hocam 1734976964 tabii ki
  9. S

Selamlar, dün technopat'ın forum sayfasında kendi bilgisayarımıza nasıl mc sunucusu açabileceğimizi gösteren bir yazı okudum. Biraz karmaşık gibi ama denemeyi düşünüyorum. Daha önce realms ile java sunucusu açtığımızda ping sorunları ile karşılaştık hatta altımıza blok koyarak yukarı bile...
  10. S

Türknet mi Kablonet mi?

ZTE ZXHN F6600
  11. S

Türknet mi Kablonet mi?

Ben mobil oyun olan Mobile Legends, ta denedim pingi ve oynanabilir düzeylerde pingim, bilgisayarda ise rekabetçi bi fps oyunu değil ama among us oynadım. Valo CS falan denemedim henüz şuan aktif olarak oynamadığım için. Ama küçük bi araştırma yaptım, hangi şehirde yaşadığınız ( sunucunuz ile...
  12. S

Türknet mi Kablonet mi?

Vay be. internet kurulumdan sonra açılmayınca sinirlenmedim değil ama memnun kalıcam gibi gözüküyor. 1733473651 F/P de tt nin altyapısını kullanan çok seçenek vardı uygun fiyatlı. Ama VDSL kullanıyorlardı kardeşim, fiber için tercih ettim.
  13. S

Türknet mi Kablonet mi?

Vallahi bende istedim de evdekileri ikna edemedim diyeyim, 200 tl fark var 100 ile 1000 mbps arasında. 1733473224 Şuan iyi gibi modeme en uzak 2. odadayım ve bazen full bazen bir diş eksik çekiyor. Laptopa zaten ethernet takıyorum.
  14. S

Türknet mi Kablonet mi?

Eyvallah, taahhüt olayı biraz can sıkıcı olsa da fiber için bunu tercih ettim. Modemi hep evin girişine takardık eskiden beri ama evin diğer ucundaki odalarda sıkıntı olurdu çekmezdi. bunu kurulum ekibine söylediğim zaman "merak etmeyin bu modem öyle bir sorun yaratmaz dedi hatta alın inceleyin...
  15. S

Türknet mi Kablonet mi?

Kesinlikle bambaşka, reklam ajansında çalışırken kullanıyordum ve 10 tane bilgisayar bağlı ve çalışıyorken bile yaptığım test 400-500 mbps çıkıyordu.
  16. S

Türknet mi Kablonet mi?

Maalesef taahhütsüz yok reis, fiber sadece kablonette var zaten bizim binada, bende dedim 100 mbps ile başlayalım olurda yetersiz kalırsa 1000 e yükseltebiliyorum paketi. 24 ay taahhüt istiyorlar.
  17. S

Türknet mi Kablonet mi?

Arkadaşlar dün kurulum ekibi geldi ve saat 14.30 a kadar kurulumu bitirdiler, " İnternetiniz yarım saate açılır, 1 saat içinde açılmazsa modemi aç kapa yapın gelir." dediler. Birkaç saat içinde gelmeyince aradık hala internet gelmedi dedik bize sadece beklemeniz gerekiyor en kısa sürede...
  18. S

Türknet mi Kablonet mi?

kablonet ile 100 mbps ev interneti aldık yarın gelip takıcaklarını söylediler, kullanmaya başladıktan sonra yaşadığım deneyimleri yazabilirim.
  19. S

Türknet mi Kablonet mi?

tabii ki
  20. S

Türknet mi Kablonet mi?

Doğru ama bu bölgede tt altyapısı 100 mbps, yani türknetten fiber alamıyorum 100 mbps VDSL verebiliyorlar. 1733252830 Arkadaşlar şimdi 100 mbps vdsl ve 100 mbps fiberin farklarına baktım. Ping değeri ciddi oranda düşüyormuş ve daha stabil internet hızı alıyormuşuz. Bu sebeple muhtemelen...
Geri