Arama sonuçları: *

1. A

Yardım İşlemcim için soğutucu önerisi

Birkaç adet bilgisayar kullanıyorum, evimde 3600 ve 3600x bilgisayarlar da bulunuyor. Bu işlemcilere sıvı soğutma almaya gerek yok. Benim kullandığım ürün direkt bu: https://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x129-2xadreslenebilir-rgb-led-fanli-kule-tipi-islemci-sogutucu-dkccx129.html Fakat bu...
  2. A

Yardım Bu ekran kartlarından hangisini almalıyım

Evet benim de tam olarak bahsetmek istediğim şey buydu. PSU fazlasıyla yetiyor. High Power iyi bir PSU markasıdır hatta benim amd ekran kartlı sistemimde de High Power PSU mevcuttu. Sisteminizi de düşününce 5500 XT'nin daha uygun olacağını düşünüyorum.
  3. A

Yardım Bu ekran kartlarından hangisini almalıyım

5500 XT ile GTX 1650 arasında kararsız kalsam da 5500 XT seçiyorum. 580 asla bu zamanda alınacak bir kart değil. O yüzden direkt kafadan elemelisiniz yani listede bile olmamalı. Geriye 2 seçenek kalıyor, 5500 XT ile GTX 1650. Eski bir 5700 ve 5700 XT kullanıcısı olarak ilk 1-2 sene wattman...
  4. A

Turknet'e Zam Geldi!

Gigafiber desteklediği için 1000mbps olan tarifeyi kullanıyorum. Bu fiyat gigafiber için bile pahalıyken farklı ISS altyapısı üzerinden TurkNETle hizmet alanları düşünemiyorum... 2023 yılında 12 aylık peşin fatura çıkartıp taksitle ödeme yapılan kampanya vardı ona katıldım. Onca zama rağmen hala...
Top Bottom