Arama sonuçları: *

1. MSI Beyaz Ventus 2x RTX 4060 Sıfır MSI A750GF Güç kaynağı Corsair H100 RGB Soğutma

MSI Beyaz Ventus 2x RTX 4060 Sıfır MSI A750GF Güç kaynağı Corsair H100 RGB Soğutma

Ürünü sadece 5dklık ağır oyunda whine coil testi yapıldı geri kutusuna koydum Nisanda alındı o zamandan beri test dışında kullanılmadı dost işi satıyorum piyasada fiyatı belli ben yine de ikinci el olarak nitelendirip ona göre fiyat yazıyorum laptop aldığım için ihtiyacım yok veya El konsolu...
  2. Y

🔥İndirim HP Victus 16-R1061NT 38.280 TL 🔥

Ben bu ürünü sitesine bakarak aldım performansı güzel ama ekran ve batarya tırt ve sitede %100 srgb yazarken aldığımda %45 olarak gelmesi meh yani şikayete yazdım bu durumu beni aradılar da birader açamadım çalışan ve pcyle işi olan biriyim nasıl götürücem nasıl beklicem o yüzden iade verme ve...
  3. Y

❌İndirim Bitti! 🔥🔥ALİEXPRESS PROJEKSİYON CİHAZI 1.134 LİRA 🔥🔥

Est. ben de anlayamadım ki ya sanırım hdmi bağlantısını direct olarak bypass etmiyor android işletim sistemi üzerinden açıyor hdmi bağlantısını ben çok uğraştım yazılımla haşır neşir olduğum için yazılım da attım farklı markanın aynı ürününe sonuç hüsran yani gereksiz sistem uyg. vs kaldırdım...
  4. Y

Evet hocam ps5te görüntü ile alakalı sorun yok 10 numara 5 yıldız fakat kolda herhangi bir tuşa basarken reaksiyonu biraz gecikmeli sadece hikayeli oyunlarda rahat oynanıyor yarış veya rekabetli fps oyunlarında kesinlikle tavsiye etmiyorum
  5. Y

Sa arkadaşlar iyi akşamlar bunun bende gerçek 1080P ve 4K destekli olanı var bunun genel piyasadaki adı HY300 720P bendeki HY320 1080P Android ve 150 inçe kadar gayet kaliteli görüntü veriyor lümeni de bundan daha iyi ben aldım genel kullanım için müthiş ama ben ps5 için almıştım input lagı...
Top Bottom