Arama sonuçları: *

• Users: sbr23
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ YENİ TOPLADIĞIM PC AÇILMIYOR

Sadece 24 pin kablo takılsa bile güncelleniyor. Anakart modelini yazarak aratırsan mutlaka YouTube da videolarına denk gelirsin. 1737652455 Anakartin sitesinden son sürümü usb ye indirmen gerek.
  2. S

Çözüldü✓ YENİ TOPLADIĞIM PC AÇILMIYOR

Anakartinin ozelliklerini bilmiyorum ama Bende PC mi ilk topladigima her şey düzgün olmasına rağmen görüntü gelmemişti bios guncelledim düzeldi. Benim anakart MSI B650 S wifi. Kartın arkasinda bios güncellemesi icin bios tuşu ve USB girişi var.
  3. S

Xbox one x vs pc vs ps4

Bütçeyi arttıra bilirsen aslında series s çok iyi bir seçim olur. Ben klavye mouse bağlayıp warzone oynuyorum.
  4. S

Havit Gamenote Fuxi H3 alınır mı?

Warzone oynuyorum. Benim işimi fazlası ile görüyor. Daha iyileri mutlaka vardır. Ama f/p bence.
  5. S

Havit Gamenote Fuxi H3 alınır mı?

Ben kullanıyorum memnunum. Ama memnuniyet kişiden kişiye değişir. Çok hafif , kafayı kulakları sıkmıyor açtırmıyor. Kablosuz zaten acayip özgürlük. Şarj süresini tam ölçmedim ama gayet uzun gidiyor. YouTube videolarını izleyin
  6. S

Çözüldü✓ Anakart kırmızı sarı ışık yanıyor

YouTube dan MSI için nasıl yapıldığına bakabilirsin. Anakartta bios düğmesi var. USB ye güncellemeyi indir. Yine anakartin arkasında bios güncellemesi için USB girişi var. USB takıp sadece bios dugmesine basman yeterli.
  7. S

Çözüldü✓ Anakart kırmızı sarı ışık yanıyor

Aynı sorunmudur bilmiyorum ama bende sistemi ilk topladıgımda aynı ışıklar yanıyordu ve görüntü gelmiyordu. Bios guncelledim sorun ortadan kalktı
  8. S

8+8 cpu güç bağlantısı

Anakartin arkasında bios USB girişi ve bios tuşu varsa, üzerlerinde yazar. Bırak ekrani hicbirsey takmadan dahi sade 24 pin psu girisi olsun yine guncellersin 1732007998 Nasıl olduğunu YouTube videolar var izleyerek yapabilirsin. Benimde sistemi ilk kurdugumda anakrtta kırmızı ve sarı ışık...
  9. S

8+8 cpu güç bağlantısı

Bios güncellemesi gerekiyordur muhtelemelen 1732000639 Pardon anakarti yeni sandım. Benzer anakart ve işlemci var bende 8pin çalışıyor.
  10. S

Hazır sistem aldım nası wifi bluetooth bağlarım?

Bluetooth için buna bakabilirsin.Fiyat artmış gerçi. 1731505054 https://app.hb.biz/GMWbOTIdjiVz 1731505179 Buda olur. https://amzn.eu/d/cJYwC4k 1731505289 Wifi içinde bunu kullanıyorum. Şimdilik sıkıntı yok işimi görüyor. https://amzn.eu/d/98NnF05
  11. S

800-1000 bandında mouse

https://www.hepsiburada.com/throne-raito-reflex-26000-dpi-pixart-paw-3395-oled-ekran-makro-yazilim-ptfe-kaplama-59gr-rgb-kablosuz-gaming-mouse-2-4ghz-bt-type-c-pm-HBC00006Y9HP9 1729527633...
  12. S

OKULU BIRAKMALI MIYIM?

Bir abin olarak tavsiyem okulunu mutlaka bitir. Hatta açıktan bile olsa üniversite bitir. Elinde her zaman diploman olsun. Şuan cazip olan fikirler yaş ilerledikçe cazibesini kaybediyor.Gençsin şuan bişey ifade etmez belki ilerde evlendiğinde çoluk çocuğun olduğunda akşam işden evine dönmenin...
  13. S

Yardım BIOS Flashback nasıl kullanılır?

B650 s wifi kullaniyorum ve flashback var. İkinci mesajdaki arkadasin yazdigi şekilde oluyor. Sadece kasayı power tuşundan başlatma. Bios tuşuna basınca kasa direk çalışmaya başlayacak. Yoksa olmuyor.
  14. S

TV Box önerisi yapar mısınız

YouTube de mert Temizer kanalını izlemeni tavsiye ederim almadan önce.
  15. S

Ortaokul kayıt için 3000 TL istiyorlar

Cimere şikayet etsenizde bir şey olmaz boşuna uğraşmayın. Okullar yıl içinde yetmeyen odeneklerini bu şekilde tamamlamaya çalışıyorlar.Eğer ki kayıt için bir engeliniz yoksa vermesenizde bişey olmaz mecbur kayıt ediyolar sıkıntı olmuyor yani. Okul şansini deniyor. Ne koparsam kar diyor. 3bin...
  16. S

5k bütçe kasa önerisi

zoko amiral dk431
  17. S

Çözüldü✓ Bios Güncellemesi Sonrası PC açılmıyor ?

Ben Windows kullandım. Ama nette ararken bazılarının USB belleğin boyutu yüksek ise olmadıgını ve bazılarınında USB bicimlendirmeyi rufus diye program ile yaptıklarında okudum
  18. S

Çözüldü✓ Bios Güncellemesi Sonrası PC açılmıyor ?

YouTube da MSI bios flash back die aratın videolar. İşlemi yaparken kasayı power tuşundan başlatmayın. Bios tuşuna basınca otomatik kendi başlayacak. Yoksa olmuyor. Kolay gelsin.
  19. S

🔥İndirim GAINWARD RTX 4060Tİ GHOST OC 8GB 13.500TL

World kart aslında yapı kredinin. Vakifbank world kart özelliğini kullanıyor. Ama bu tür taksitler genelde yapı Kredi world karta uygulanıyor. Boşuna denemeyin olmaz.
Geri