Arama sonuçları: *

• Users: Eniz
  • Order by date
  1. E

3000TLye Manyetik Switchli Klavye Önerisi

Teşekkür ederim
  2. E

Çok hardcore bi beklentim yok. Kullanışlı ve oyunlarda sorun yaratmayacak arıyorum. Gameraider K1 He önerdi çoğu kişi. Gamınggende satışta
  3. E

şuan Gameraider düşünüyorum. Çok sesli bi klavye mi bilginiz var mı kullanım açısından da daha prstık geldi bana gameraider @chloriN
  4. E

Listede sıralama yapsanız 2. 3. Olarak ne alırdınız veya özellik olarak hangisi iyi
  5. E

@darktower siz önerir misniz hocam
  6. E

Eyvallah hocam
  7. E

Var mı hocam başka öneriniz listeden hangisi alınır genelde cs mb bannerlord r6 lol oynuyorum
  8. E

Hocam benım listedekiler daha cazip geldi gibi
  9. E

Şuana Kadar EPOMAKER HE68 White Purple Magnetic Pink GameRaider K1 HE Grey (Keychron Ultra- Fast Lime Switch) Aula F75 Mekanik RGB TKL (Reaper Switch) FGG Madlions MAD60/68 (Manyetik Switch / HE) Wraith W60 (Manyetik Switch / HE) Klavyelere baktım çok kararsız kaldım ilk defa manyetik...
  10. E

Çözüldü✓ 3000 liraya kadar kaliteli klavye önerisi

Hocam memnun musunuz ? Bende almayı düşünüyorum
  11. E

Bilgisayar İşlemci Fanı Sürekli Hızlı Çalışıyor

Hocam CS 2 orta ayarlar 79-80 ama bu undervolt yapılmış halı fps 350-400 civarı
  12. E

Bilgisayar İşlemci Fanı Sürekli Hızlı Çalışıyor

Merhaba dün incehesaptan hazır sistem olarak r5 5600x rtx 4060li bir sistem aldım. Cihazı ilk defa kullanicaktim ama işlemci fanı uçak gibi sürekli hızlı çalışıyor. Bunun bir ayarı vs yok mu biosta slint standart gibi modları var. Anakartim Asus A520m-k. Yardımcı olursaniz sevinirim. İstediğim...
  13. E

Sistemim yayın açmak için ideal mı?

Rahatlıkla yaparsın ama yayında ağır oyunlar oynayacaksan zorlar. CS valo tarzı yayın yaparsan zaten lowda oynarsın yayın içinde sıkıntı çıkarmaz yayın açtığın zaman arkaplan yok etme fazladan CPU harcar o özelliği kullanma. Akıcı yayın rahat yaparsin
  14. E

25.000Tl Bütçe İle Hazır Bilgisayar Önerisi

Teşekkür ederim
  15. E

25.000Tl Bütçe İle Hazır Bilgisayar Önerisi

Merhaba 25.000Tl Bütçem Var.(Bütçemi En fazla 1-2k arttirabilirim. Hazır Sistem Almayı Düşünüyorum. 25-27k Civarı F/P Hazır Sistem Önerisinde Bulunursanız Sevinirim.
Geri