Arama sonuçları: *

1. kayrardawqq

1.500 TL'ye Gaming mouse önerisi

Ne demek hocam her zaman
  2. kayrardawqq

İade konusunda biraz sorun yaratıyor ama satıcı kaynaklı sorun varsa sıkınjtı olmaz
  3. kayrardawqq

Klasse Pro Mousepad üzer mi?

qck da pahalı.
  4. kayrardawqq

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501043728577 Vxe r1 beyaz versiyonunun stoğu kalmıs sadece. bir de pro maxin:https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501104054465
  5. kayrardawqq

Klasse Pro Mousepad üzer mi?

Türkiyenin bitki örtüsü gibi klasse pro mousepadler ama ben yeni alıyorum. memnun olan var mı yüzeyi speed mi control mu? deneyimlerinizi paylasırsanız mutesekkır olurum
  6. kayrardawqq

Sizin kendi kararınıza yorum yapamam ikisi de iyi mouselar hangisi hsounuza gıttıyse onu alın. hayırlı olsun. 1770742762 Hocam sakın ola bunları almayın. g305 pilli ve bu fiyata asla alınmaz. msi mouse da alınmaz 3395 ile geliyor ama 1kHz. değmez. vxe r1 pro veya pro max almanızı tavsiye...
  7. kayrardawqq

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

H2038U nasıl alınır mı
  8. kayrardawqq

İkisi arasında da pek bir fark yok(boyut ağırlık hz haricinde). darmosharkın mcusu belli değil. atknınki hisilicon, bu markayi hic bilmiyorum o yuzden yorum yapamam. Uzun omurlu olsun bilindik shape olsun pil omru uzun gitsin diyorsaniz atk a9 plus alin gecin cok kasmayin. Kutu icerigi olarak...
  9. kayrardawqq

valla yok hocam. bütçe yükseltebilirim diyosanız darmoshark m3 pro ve m3s modellerıne göz atabilirsiniz. m3 pro 4kHz destekşiyor ama kutudan dongle cıkmıyor. m3s 2khz destekliyor ve kutudna dongle cıkıyor. m3s m3 pronun kucuk ve hafıf hali 1770575909 ama yine bana soracak olursanız 1700 lira...
  10. kayrardawqq

atk a9 plus kullanım surene baglı olaraktan 2.5 hafta goturuyor fakat bundan dolayı vxe r1'e kıyasla bıraz daha agır. atk a9 plus al bir tık daha guncel ve daha fazla kullanım omru var. vxe r1 1 hafta bile goturmez bence.
  11. kayrardawqq

🔥İndirim QCY Kulaklıklarda 200₺ İndirim!

O kadar değil bence ama bayağı bir iş görür
  12. kayrardawqq

Öneri %75 Manyetik Switch Klavye Önerisi

klavyeler mouse kadar etkilemiyor hatta yok denecek kadar az etkılyıor
  13. kayrardawqq

🥹Ram fiyatları yarıdan daha aşağı düşebilir mi?

Düşmeyecek. hatta artacak ve bu fiyatlara bile zor düşecek. hatta ekran kartları ssdler bile artacak. alacaksan al çünkü artma ihtimali fazlasıyla yüksek ytd
  14. kayrardawqq

eq ayarlarınızı paylaşma ihtimaliniz var mı ben stock ayarlarda kullanıyorum
  15. kayrardawqq

h3 pro kullanıyorum. fazlasıyla memnunum. ldac desteği var yani cok kalıtelı ses verıyor. en yuksek ses sevıyesı harıcı dısarıya ses vermıyor. şarjı bayağı bir gidiyor gerçi anc kullanıp kullanmamanıza da bağlı ama ben haftada 1 şarj edıyorum anc modu acık bende. anc ve enc destegı var ve anc...
  16. kayrardawqq

🔥İndirim Havit Gamenote Mouse Pad 49 TL+79.90₺ kargo

Bende bunun 90*40 versiyonu var. garip bi dokusu var. speed herhalde. klassegearların düz 400 500e satılan modellerinden varsa sizde ve bu modele geçerseniz bir tık hızlı gelecektir. klassegearın dokusu daha iyi ama hız istiyorsanız alabilirsniiz
  17. kayrardawqq

❌İndirim Bitti! QCY HT08 GOLD 1377 TL - SİYAH 1427 TL

bluetooth sürümleri uyuşuyorsa olur diye biliyorum yine de baskalarının cevaplarına bi bak
  18. kayrardawqq

Öneri 2500 tl kablosuz mouse önerisi

pille uğraşmak istemiyorum tuğla gibi oluyor bir de pilli modeller genelde
  19. kayrardawqq

Öneri 2500 tl kablosuz mouse önerisi

Şarjı uzun gitmese de olur. wraith üstünden pek alasım yok kimse hayırlı seyler demıyor malum sıte hakkında. ikinci el düşünmüyorum. 50-55 gram civarında olursa olur daha da hafif olabilir. siyah bir model arıyorum. max 2500 TL'ye cıkabılırım
Geri