Arama sonuçları: *

1. P

Bu bilgisayar için PSU yeter mi

Ben seyden dolayı sordum degistirecegin parçalara yetermi diye 1050 olurda 1060 bilemedim psu 500w alabilirsin 600 tl fln
  2. P

İntel core e8600 duo nun yanına gt 1030 alabilirsin r7 240 dan daha güclü 1726302457 Sana perfomans sormamıs?
  3. P

Yok ben onu demiyorum hangi ekran kartını alıcaksın
  4. P

Hangi ekran kartı?
  5. P

Max 12500 k telefon önerisi

yalan degil bu zamana kadar en az 4 5 tane samsung kullanmisimdir hepside sorunludur 1 i hariç o da j4 prime tecno var camon 20s pro ve camon 20 pro 5g veya pova 5 pro samsung olmaz yani note 12 pro 5g de ısınıyor diyolar aslında camon ve note 12 pro 5g iyi secenek ama camonu bulamassam note 12...
  6. P

ESKİ KASAYI YENİ KASAYA TAŞIMA

Yakınında bilen varsa ona yaptır sen bile 1 gün boyunca video izle kavra kavradiktan sonra video acip hallet
  7. P

ESKİ KASAYI YENİ KASAYA TAŞIMA

Tabikide takarsın o fiyatlar ne
  8. P

Max 12500 k telefon önerisi

Daha çok cıkamam butcede suan annem ile elimizde a25 5g var ben a34 aldırıyoken babama zorla aldırtılar (teknosa faciası) hiç memnun degiliz ısınıyor dokunmatik bozuk sesimiz gitmiyor hatla ilgili bir problem değil öbür telefonlarda olmuyor bize samsung haricinde bir telefon öner bilirmisiniz...
  9. P

Çözüldü✓ Acil Bu PC ile Xbox One X takas edilir mi

Emrah elektronik artu elejtronik game teknoloji
  10. P

Ps3 hangi modeli alınır?

Ben eski oyunlar için ps 3 alıcam series s var bende ps3 süper slim 5400 tl 50 oyunlu ps3 slim 50 oyunlu 5400 tl sizce hangisi önceden slim kullanmıstım sizce hangisi (sadece eski oyunlar için)
  11. P

Xbox icin bu ssd alınır mı?

Xboxıma ssd lazım https://ty.gl/13hkjqe5dywn8 bunu dusunuyorum xs oyunları olmadigini biliyorum sizce alinırmı baska alternatif varmı?
  12. P

Sizce Ps 3 alınır mı?

Zaten dedigim gibi eski oyunlar icin eskiden ps 3 kullandim daha satalı 1 yıl oldu grafiklerini seviyordum duals shock 4 baglaniyor dulasense te fakat bazi oyunlar desteklemiyor zaten kırık alıcam kasim gibi alicam insallah bide su bedava oyun magzasi nasil kuruluyor bir konu anlatimi varmi...
  13. P

Sizce Ps 3 alınır mı?

Selamlar ps 3 alınır mı? elimde series s var amacim tlou 1 god of war gran turismo fln oynıyacagim süper slim dusunuyorum suan magzada 4500 satılıyor kırık cihax (yazılımsal) alınır mı? sizce süper slim ps4 alsam biraz fiyatı ucuk amacim gunumuz oyunları pek degil
  14. P

Ps 4 slim spiderman limited edition alınır mı?

series s i 13000 tl ye satiyorum 1.5 yıl garantisi var almiyolar ps 5 alacak param yok ps 5 i sonra alicak
  15. P

Gecen gune kadar ps 3 vardı o kadar güzel konsoldu ki sattığıma pişman oldum xbox ı bilmeden aldım yazıyon tlou yok gow yazıyom yok uncharted oynıyım dedim oda yok 7 8 ay iyi bile dayandı
  16. P

Series s de oyun yok pc de beni sıkıyo masa basında oturmak
  17. P

Rx6600xt 5 5600 var 1722848373 Series s de bende var 1722848524 1 adet sony v2 spiderman limited edition conttroler
  18. P

Sahibindende game teknoloji peki spiderman limited edition cuh kodu ney birde baska bir magzadan kapida ödeme mevcut 8500 tl ye 1 adet kol 1tb ps4 slim
  19. P

Online tercih ediyorum ben bi kac yila ps 5 alırım gow spiderman oynamak icin aliyorum tlou
  20. P

Hiçte bile ben ps 3 le bile kac yil idare ettim suan hala oyun cikiyor tahminime gore online 2027 2028 de kapanır o zamana kadar calisio ps 5 alicam zaten
Geri