Arama sonuçları: *

1. M

16" laptop için omuz çantası önerisi

Victus 16 cihazım için omuz çantası lazım, sırt çantam var ama sevmiyorum. Bütçem 1000-1500TL arası. Darbelere karşı dayanıklı olması 1. önceliğim. Suya biraz dayanıklı olsa yeterli.
  2. M

Yardım Kaliteli Leptop önerisi lütfen

ne yapacağınıza bağlı ama iyidir işlemcisi forumda sıcak fırsatları takip edin hocam 5060-5070 düşebiliyor bütçenize
  3. M

Epic gameste oyun alanlar bir daha düşünsün

illegal işlem? yılladır kullanır indirimlerde bazen oyun alırım bir sorunla karşılaşmadım bu zamana kadar.
  4. M

Lenovo tabletler nasıldır?

Huawei tabletler kaliteli bana göre tabii google desteği gerçekten büyük bir eksi yazdırıyor onun harici kaliteli ve hızlı hissettiriyor bence. Poco tabletlere bakabilirsiniz hocam, xiaomi pad 7 iyiydi diye hatırlıyorum ama fiyatı hakkında bilgim yok.
  5. M

Steam hesabım çalınmış 15bin tl gitti yardım

iade için banka daha hızlı olacaktır ama unutma steam hesabın banlanabilir, banı açmak içinde kullandığın kartın bilgilerini felan unutma yeterli olacaktır.
  6. M

Anormal Fps düşüklüğü.

bakınca fps düşüşü normal hocam dc yi açtığınız vakitte kullanım %90 lara rahat çıkıyor ee böyle olunca da düşüşlere sebep veriyor Chrome gereksiz fazla ram kullanıyor onu unutmayalım.
  7. M

Anormal Fps düşüklüğü.

Ocak ekran kartı güncellemesini yaptıysanız ondan kaynaklı olma ihtimali de var.
  8. M

Monster Abra a5 v21.6.4 i5-13420h 16gb ram 1tb ssd 4gb rtx3050 alınır mı ?

35'e zor hocam 3050 bulursun buda ilerde seni asla idare etmez.
  9. M

KIOXIA Exceria Plus G3 1TB ne kadar eder?

Para lazım, bundan kaynaklı elimden çıkarmak istiyorum. SSD Kutusu almıştım öyle kullanıyordum. Güncel durumu da bu şekilde ne kadara satabilirim? Kutusu yok kutusuz şekilde Vatandan almıştım.
  10. M

Monster Abra a5 v21.6.4 i5-13420h 16gb ram 1tb ssd 4gb rtx3050 alınır mı ?

Nakit bulup 2. ele yönelin hocam.
  11. M

İki laptop arasında kaldım sizce hangisi

Bütçeniz nedir hocam?
  12. M

İki laptop arasında kaldım sizce hangisi

2. el bakabilirseniz 2. el 4060 bakın hocam.
  13. M

DDR5 Laptop ramleri ne kadara satabilirim?

Elimde laptopumdan çıkma 8x2 16GB DDR5 Sodimm ramler mevcut, 2. el piyasasına bakıp fiyat gireyim dedim ama DDR4 ramler DDR5 ramler ile yarışıyor nerdeyse... Uzun lafın kısası ne kadara satabilirim kısaca?
  14. M

🔥🔥Forza Horizon 6 32$'dan Ön Siparişe Açıldı!🔥🔥

Umarım artmaz hocam yaz indirimlerinde düşmesi umuduyla...
  15. M

🔥🔥Forza Horizon 6 32$'dan Ön Siparişe Açıldı!🔥🔥

Ulan iyi ki dışarı çıktım bugün. Zam oranına bak. Umarım indirime girer anca öyle alırım.
  16. M

Bu İki Laptoptan Hangisini Almalıyım?

Sıfır mı almak zorundasınız hocam?
  17. M

Tpm 2.0 windows 11 kuramiyorum

Rufus ile Flash belleğe kur (Nasıl kurulur bilgin yoksa youtube üzerinden format nasıl atılır yazman yeterli olacaktır) , kurarken resimde ki ayarı aç.
  18. M

Bu PC ne kadar eder?

Yanlış yazmışım kb hocam
  19. M

Bu PC ne kadar eder?

Hocam elimde laptop rami zaten mevcut. Çok lazım olursa güncelde laptop da takılı olan 16x2'yi satarım belki.
  20. M

Bu PC ne kadar eder?

Öncelikle çok bir şey etmeyeceğini biliyorum fiyatı kesinleştirmek istiyorum. Ben alıcı tarafım. Anakart: Asus Prime B450M-K Ram: Corsair CL16 3000MHz 8x2 16GB İşlemci: Ryzen 5 2400G 500w Foem Psu (Kasa da klasik temperli kasalardan.) Wifi & Bluetooth (4.2 destekleyen) aparatı var EK olarak...
Geri