Arama sonuçları: *

1. A

Aj 199 pro tuş ayarları gitti

Merhaba bende Ajazz ' AJ199 Pro 4K mouse var bir tane aj 199 Pro 4K mat 3'lü 29 MB'lık DRİVERI indirdim ve mouse bozuldu yüklemeden önce sorun yoktu ve açmaya gelince açıldı ancak ayarları beğenmediğim için reset default settings yazısına bastım ilk haline dönsün diye ancak bir anda Sağ buton ve...
  2. A

Çözüldü✓ Ajazz aj 199 pro 4k mouse'um driver yüzünden bozuldu yardım lazım !!!!!!!

Sıkıntı yok kral ancak sizinle WhatsApp Instagram dan iletişime geçemeyiz değil mi ? Yardımcı olursanız sevinirim!
  3. A

Çözüldü✓ Ajazz aj 199 pro 4k mouse'um driver yüzünden bozuldu yardım lazım !!!!!!!

Hocam ben software j yi indirmedim biraz aşağıdaki firmware aj199 pro yu indirdim
  4. A

Hocam sizinle daha net nasıl iletişime geçebilirim
  5. A

bunu nasıl yaparım silmeyi 1733051861 birde driverlardan bozuldu yani öncesinde bir sorun yoktu
  6. A

Merhaba bende Ajazz ' AJ199 Pro 4K mouse var bir tane aj 199 Pro 4K mat 3'lü 29 MB'lık DRİVERI indirdim ve mouse bozuldu yüklemeden önce sorun yoktu ve açmaya gelince açıldı ancak ayarları beğenmediğim için reset default settings yazısına bastım ilk haline dönsün diye ancak bir anda Sağ buton ve...
  7. A

Bütçe 20000 TL, Oyun için laptop lazim

Merhaba,ben oyun için laptop arıyorum 20000TL veya üstüne koyarak 1,2 bin ekleyerek laptop lazim yardımcı olursanız sevinirim.
Geri