Arama sonuçları: *

1. ErEnyldrm

Topalama sistemim nasil olmus?

tamam ekliyorum o zaman
  2. ErEnyldrm

uyumlu olur demi?
  3. ErEnyldrm

o kadar gerek varmiki zaten intel o kadar isinmiyo bence pek gerek yok gibi hemde arti masraf
  4. ErEnyldrm

cok sagolasin niceleri size nasip olsun insallah❤️
  5. ErEnyldrm

ARKADASLAR BASARDIM KABUL ETTILER 17K LIK SISTEMI SIPARIS VERICEZZZ sistem:https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-13100f-rx-7600-h610m-480gb-m-2-ssd-16-gb-ddr4-ram.html
  6. ErEnyldrm

buyuk ihtimal bunu yapicagim diger parcalari ellemeden islemci ikinci el ekran kartida rx 6600 olcak biraz bakiyim bakiyim
  7. ErEnyldrm

yok ikna olmuyo siz soyleyin 15500 e Alınır mı? bu abi yoksa baska bakiyim ama kafama cok yatti zaten cokta sistem gerektirmeyen oyunlar oyniyorum benim yaptigim iyi gibi ya yinede bi soyleyin icim rahat etsin
  8. ErEnyldrm

annem yok diyor onlar zaten butceme vericekleri kadar verdiler daha cikmiyor max 15500 yapabilecegim birsey yok napiyim ben
  9. ErEnyldrm

1500 tl bulabilirmiyim bilmiyorum
  10. ErEnyldrm

merhaba arkadaslar bu gun topladigim pc nin parcalarini siparis vericegim son kez sormak istedim sizlere olmusmu diye assagiya parcalarin yazili oldugu tabloyu atarim sadece ekran karti ikinci el onun disi sifir(ekran kartinin fiyatinda pg ve kargo dahil) isteyen olursa kartin furmark testinide...
  11. ErEnyldrm

Pc alimi icin yardim

yani bunu dusunebilirim tavsiye icin sagol
  12. ErEnyldrm

Pc alimi icin yardim

su an benim sectigim sistem daha iyi performans vermiyormu?yanlis bilmiyorsam zaten neredeyse ayni fiyatlara geliyor
  13. ErEnyldrm

Pc alimi icin yardim

aga o zaman ssd den kiscam 500e incek ssd yoksa cikismiyor
  14. ErEnyldrm

Pc alimi icin yardim

islemci bulunuyor ram bulmakta biraz sikinti cekiyorum su an ekran kartinda 5700 xt ile arasinda 1000tl fark oluyor butcemi asiyor belki ssd den kisip ssd yi 500 e cekersem ekran kartina upgrade yaparim anca
  15. ErEnyldrm

Pc alimi icin yardim

herkese selamlar. bu ayin 25i gibi sistem toplamayi dusunuyorum parcalari yazarim siz nasil oldugunu yorumlayin not:sadece bos kasa ve psu bulamadim onun disinda satilan butun parcalari buldum ekran karti: rx 5700 xt gddr6 8gb 256 bit 4830tl(kargosu ile beraber normal fiyat 4500) islemci:i3...
  16. ErEnyldrm

Pc aliminda kararsizlik: yardim lazim

ee napicam abi herkes bi fikir atti kafam dahada karısti
  17. ErEnyldrm

daha cok mc oyniyorum hikayeli oynamiyorum fps oyunlari tercihimde
  18. ErEnyldrm

https://shbd.io/s/WVZYFHKk kasayi ve psu yu boyle halletmeyi dusunuyordum anakartlara bir goz atayim ssd den kisma olayi sanki biraz olmaz gibi illa yer lazim olucak uzay montaj dusundum ama bazi nedenlerden dolayi reddetdim soyliyeceklerim bu 1754859447 anakartlar arasinda su anda 100 tl fark var
  19. ErEnyldrm

12500 civari oluyo yine 1754857991 ya aslında parcalar bulunuyorda uyumluluk felan gibi seyler aklimi karistiriyor 1754858228 bi kontrol edersen attigim fotografi nasil olmus uyumluluk olmusmu bilmiyorum
  20. ErEnyldrm

boyle bi sistem kurdum sen son birtek ekran karti ve kasa,psu tarafi ikinci el onun disi sıfır
Geri