Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Yeni ekran kartı alacağım, sistemimle uyumlu mu?

B580 aklıma yattı almayı düşünebilirim ama şu anlık bi vazgeçtim ekran kartından, ram çoğaltıp monitörü alıp biraz daha devam edicem 970le götürdüğü yere kadar bir de şu yks nin geçmesi lazım işe girmem lazım:D
  2. E

Hocam 1-2k değil 10k fazla, o 10 k ile ram bide monitör alıcam ben daha. Normalde 4060 alacaktım ama çok bilgim yok bu attığım 3060da ekran belleği 12gb bide bit değeri 192-256 olunca iyi gibi geldi, 4060ınki 6gb ve 128bitti ama güncel=en iyi mantığı varsa bilmiyorum, diğer parçalarım eski...
  3. E

https://ty.gl/1lu3zgf9y0olv Bu ekran kartını almayı düşünüyorum ama benim sistem baya eski tam performansda çalışır mı bilmiyorum. Intel core i7 6700k 8gb ram var ama bir tane daha 8gb alacağım bir de monitör almayı düşünüyorum şu anki baya eski bir philips 4gb 60hz 23 inch bir monitör...
  4. E

Anker Q10i bluetooth kulaklığımın mikrofonu bilgisayarda çalışmıyor

Trendyoldan 5.0 kulaklığıma uygun bir Bluetooth usb'si aldım kasaya taktım kulaklığı bağladım her şey iyi ses geliyor ancak mikrofonu test etmeye geçtiğimde sesimi almıyor ve kapattıktan sonra bu sefer ses bile gelmeyip pc donuyor. Çözüme baktım bu sorunu yaşayanlar olmus mikrofonla ses...
Geri