Arama sonuçları: *

1. T

Ethernet kablosunu PC ve modem görmüyor

ağ sıfırlama nasıl yapılır
  2. T

Ethernet kablosunu PC ve modem görmüyor

Arkadaşlar, bugün yeni bir modem satın aldım eski modemim yıldırım düşmesi sonucu yanmıştı, modemde kablosuz internet çalışıyor ama ethernet li bağlanmaya çalışınca hem modemin lan ışığı yanmıyor hem de anakartın ethernet girişindeki ışık yanmıyor çözümü nedir acaba ? [H3 id=''][/H3] [H3 id=''][/H3]
  3. T

GTX 1650 4GB Çift Fanlı Fiyatları

2600 e felan gider mi
  4. T

3 de yok
  5. T

[H3 id='ZOTAC+GeForce+GTX+1650+GAMING+AMP+4GB+GDDR6+128Bit+DX12+Nvidia+Ekran+Kart+hasar+yok+scaklk+75i+grmedim+bi+arkada+2000+dedi+satmalmym']ZOTAC GeForce GTX 1650 GAMING AMP 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı, hasar yok sıcaklık 75i görmedim, bi arkadaş 2000 dedi satmalımıyım[/H3]
  6. T

Arkadaşlar, GTX 1650 4 gb ekran kartımı satmak istiyorum 2000 tl uygun mudur yoksa fiyatı yükseltmelimiyim veya düşürmelimiyim
  7. T

Yardım GTA V profilimi Enhanced versiyona taşıma yapamıyorum

Arkadaşlar Enhanced çıktığından beridir böyle bir sorun yaşıyorum ne yaptıysam olmadı.
  8. T

Yardım Steam İndirme Sorunu

Arkadaşlar ben uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum steamda kısa süreli indirmelerde bile indirme hızı 1,6 MB den 2,1 KB ta düşüyor. ne yaptıysam sorunu çüzemedim ve başka uygulamalardan indirirken aynı sorunu yaşamıyorum.
  9. T

Fiyat Performans Klavye ve Mouse Önerisi

önerileriniz içi teşekürler bakacam
  10. T

bütçe aşıyor
  11. T

Arkadaşlar, 1500 tl bütçem var mouse ve klavye önerir misiniz?
  12. T

RYZEN 5 5600X'e Overclock

Arkadaşlar, anakart : B450M PRO M2 MAX işlemci: RYZEN 5 5600X işlemcime nasıl overclock yapabilirim
  13. T

xıgmatek grıp kasaya Thermalright Phantom Spirit 120 se sığarmı ?

Thermalright Phantom Spirit 120 SE alacağım xıgmatek grip kasaya sığarmı ? anakart:B450M PRO M2 MAX işlemci: Ryzen 5 5600x
  14. T

Rainbow Six Siege DLSS

onu denedim olmadı
  15. T

Rainbow Six Siege DLSS

Rainbowda dlss nasıl açılıyor ayarlarda gözükmüyor
  16. T

Kule tipi soğutucu önerisi

pearless assasin xıgmatek gripe uymlu mudur
  17. T

XIGMATEK GRIP
  18. T

Merhaba geçenlerde ryzen 5 5600x aldım ve kule tipi soğutucu alıcam hangisini önerirsiniz ?
Geri