Arama sonuçları: *

1. C

Faremin USB alıcısı kayboldu ve yeni USB alıcısı aldım ancak algılamıyor

Arkadaşlar iyi günler Logitech G900 Spectrum fareye sahiptim ancak USB alıcısını kaybettim ve USB alıcısı yok diye kablolu şekilde kullanıyordum. Logitech müşteri hizmetlerinden rica ettim yenisini yolladılar USB alıcısının ancak algılamıyor çalışmıyor. Hala daha kabloyla çalışıyor. Nasıl...
  2. C

AMD özel çözünürlük oluştururken tüm hataları temizle uyarısı

Arkadaşlar 2K monitörüm var ve özel çözünürlük olarak 1440x1080 çözünürlük oluşturmaya çalıştığımda g piksel saati denen yerde ünlem olduğu için oluşturamıyorum. Sebebini biliyor musunuz?
  3. C

CPU sıcaklığı ve kullanımı her zaman GPU dan daha fazla

Valla 2K monitör aldım sırf dediğiniz gibi kart için daha uygun diye 2K kullanıyorum oyunlarda da ancak galiba bunun bir çözümü yok. Yinede teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için.
  4. C

Dediğiniz gibi GPU tabanlı oyunlarda cpu fazla kullanılıyor hocamda nasıl darboğaz olabiliyor bu sistem. Rx7800xt ve ryzen 5 7600 darboğaz yapmıyordu normalde.
  5. C

Hiç sormayın hocam ya. Hayır 1 günde bütün sıcaklıklar tam tersine döndü anlayamadım. Oyunlarda 60 derece üstüne çıkmazdı şimdi 60 altına inmiyor. Peki hocam cpu sıcaklığının ve kullanımının gpu sıcaklığı ve kullanımından fazla olması normal bi durum mu?
  6. C

Hocam ancak 1 gün öncesinde durum tam tersiydi. Yani bahsettiğim sıcaklıklar gpuda 65 cpu da 55 civarı falandı tam tersine döndü nedenini bilmiyorum bir sorun var her oyunda böyle oldu.
  7. C

Yok örnek olarak verdim onu hocam. Mesela apexte gpu 51 derece cpu 67 derece. Bu ve bunun gibi oluyor diğer oyunlarda da
  8. C

Hiçbir şey yüklemedim virüs değilde bende bilmiyorum neyse teşekkür ederim hocam.
  9. C

Hocam zaten sorun olduğunu bende belirttim sorunun ne olduğunu bilmiyorum ve bu konuda yardım istiyorum. Ne yaparsam yapayım grafikleri ne kadar yükseltirsem yükselteyim cpu kullanımı ve cpu sıcaklığı gpu kullanımı ve gpu sıcaklığından daha fazla oluyor. Yani sanki cpu yük altında takılıyor...
  10. C

Oyun fark etmiyor hocam cs cyberpunk apex god of war vb. Hepsinde aynı durum geçerli
  11. C

Arkadaşlar kafayı yicem. RX 7800 XT ve Ryzen 5 7600'e sahibim. Ne yaparsam yapayım ayarları ne kadar yükseltirsem yükselteyim yükü ekran kartına veremiyorum CPU sıcaklığı ve kullanımı her zaman GPU'dan daha fazla oluyor. 1 gün öncesinde böyle bir durum yoktu her şey stabildi GPU sıcaklığı 55 SE...
  12. C

İşlemci sıcaklığı dalgalanıyor

Teşekkürler hocam. @EmreE38
  13. C

İşlemci sıcaklığı dalgalanıyor

Arkadaşlar iyi günler. Video veya yayın izlerken hiçbir şey yapmazken sıcaklık sabit 41 derece ancak tarayıcıda bir şeyler açıp kapatıp takılırken sıcaklık değerleri görseldeki gibi bir anlık çıkıp geri 41 dereceye düşüyor. Normal mi bu dalgalanmalar?
  14. C

Ekran kartı sıcaklığı çözünürlük değiştirince düşüyor

Fan ayarı fan hızı nereden yapılır hocam biostan mı ?
  15. C

Tamamda hocam yazdığıma baktınız mı ? Daha dün oyunda 50 derece sıcaklık alırken ertesi günü hiçbir şey yapmadığınız halde 58 derece çıktığını görüyorsunuz. Durum böyleydi
  16. C

Yok baktım hotspota ekran kartı 57 dereceyken hotspot 62-65 falan oluyor hocam.
  17. C

Hocam çok haklısınız ancak şöyle düşünün daha dün oyunda 50 derece sıcaklık alırken ertesi günü hiçbir şey yapmadığınız halde 58 derece çıktığını görüyorsunuz. Neden olduğunu bilmek istiyordum çünkü 1 günde hiçbir şey yapmadım
  18. C

Daha 1 ay olmadı dediğiniz işlemleri yapalı ve 1 ay içinde sıcaklıklar 50 dereceyken 58 e yükseldi. Garip bir olay var ama çözemedim fan hızlarından kaynaklı olabilir mi?
  19. C

Hocam ama daha önceden 2K da oynarkende 50 derecedeydi şimdi 2K da oynarken 58 dereceye sabitlendi ve hiçbir şey yapmadım. Nedeni ne olabilir? Fan hızlarından mı kaynaklı? Yani 58 e gelince mi devreye giriyorlar gibi?
  20. C

Arkadaşlar iyi günler bir sorun yaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. CS yi veya herhangi bir oyunu 2K da oynarken GPU sıcaklığı sabit 58 derecede başlıyor ancak çözünürlük düşürünce GPU sıcaklığı direkt 49 50 lere düşüyor. Daha önceden 2K ayarlarda 50 derecelerdeydi ancak şimdi direkt 58...
Geri