Arama sonuçları: *

• Users: 5doa
  • Order by date
  1. 5

İphone telefonumu sarja takmali miyim?

Beyler yeni ios telefon aldim suan sarji 50 yarin sabah kalkacagim. Telefonun ilk sarjini yarin gun icinde bitince mi takmaliyim yoksa bu haliyle gece taksam sikinti olur mu?
  2. 5

🔥İndirim 🔥FIFINE A6NEO VERGİ DAHİL 750 TL 🔥

iste anlattigim gibi zaten telefondan halledebildigim icin cokta gerek duymadim ama iptal edilen siparisi iptal etme gibi birsey varsa yapayim
  3. 5

dostum ben zaten mikrofonu iptal ettim. Orda kastim tekrardan siparis etmekle ugrasmaya deger mi?
  4. 5

Öneri Muzik icin kulak yormayan kulaklik onerisi

Dostlar oyun oynayan birisi degilim bilgisayarım için bir kulaklık alacağım. Sesleri duzgun iletsin yani muzigi iyi duyayim ve orta duzey bir mikrofonu olursa benim icin yeterli.
  5. 5

hayir siparisi iptal ettim
  6. 5

ne yapmami onerirsiniz. Ben mikrofon ihtiyacim oldugu zaman telefonumu mikrofon yerine kullaniyordum. Sizce ugrasmaya gerek var mi?
  7. 5

beyler ben bu mikrofonu alip iptal ettim. İptal ettigim siparisi tekrardan mi olusturmam gerekiyor yoksa siparis iptalini iptal etme gibi bi secebek var midir?
  8. 5

❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

bu klavyenin yanina 3 4 parca daha alirsak sikinti olur mu?
  9. 5

❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

hocam bu klavye icin hangi tur switch almamiz gerek. Yedek switch almayi dusunuyorum
  10. 5

Yardım Max 2000 Tl mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar klavyem bozuldu başlıkta belirttiğim gibi mekanik klavye alacağım. Güncel klavyem bozuk olduğu için en yakın tarihte elimde olması  gerekli ve türkçe karakterler olursa çok daha iyi olur.
Geri