Arama sonuçları: *

1. misfit

Öneri Elimdeki Monitörü Yükseltmeye Değer mi ?

Aynı monitörün pivot olmayan curved modelini kullanıyorum. 1080p için gayet yeterli bir monitör, illa ben çok rekabetçi oyun oynuyorum ve yüksek hz almam gerekiyor demiyorsan boşa para harcamaya gerek yok bence.
  2. misfit

Frame Gen’İ Hangi Oyunlarda Açıyorsunuz?

Zorunda olmadıkça açmıyorum genelde. Bazı oyunlarda çok iyi çalışırken bazılarında da aşırı derecede lag ve pikselleşme yapıyor. En iyisi FSR/DLSS Kalite'ye alıp oynamak, çoğu zaman yeterli oluyor zaten.
  3. misfit

Yenilenmiş iPhone 15 Alınır mı?

Yenilenmiş herhangi bir cihaz alınmaz, deneyimlediğim için konuşuyorum. Temiz ikinci el cihazlara yönelin.
  4. misfit

The Last Of Us - Part 1 Pc Portu Rezaleti?

Ben en yüksek ayarlarda ortalama 50-60 fps'de bitirmiştim. Hala düzeltmemişler anlaşılan, daha da düzeltmezler. Part 2'nin optimizasyonu gayet iyi, için rahat olsun.
  5. misfit

Kredi Kartı Limiti Şubeye Gidince Artar mı?

Bende altın rengi olan var, sanırım düz World kart bu. Aidat geçenlerde 900TL karta yansımış, müşteri temsilcisiyle görüştükten sonra 200TL'ye düştü, uğraşmamak için ödedim geçtim.
  6. misfit

Kredi Kartı Limiti Şubeye Gidince Artar mı?

Genç kart olması sebebiyle arttırmıyorlar. Bende 5 sene önce Akbank'dan sırf kart ücreti yok diye axess üniversiteli kartını almıştım, limiti de 1750TL'ydi. Şu gün itibariyle kartın limiti halen 1750TL ve defalarca görüşmeme rağmen hiçbir şekilde arttırmadılar, her zaman hesap kesim olduğu anda...
  7. misfit

Ios Surum Güncelleme

26.2 öncesi bende ısınma ve drop gibi sorunlardan dolayı iOS 18'e dönmek istiyordum fakat şu anda gayet stabil bir durumda. Lakin zaten bu zamana kadar iOS 18'de kalmışsın, 27'yi bekleyebilirsin, Eylül'ün sonlarına doğru çıkacaktır.
  8. misfit

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

Kısa günün karı, yarın bi etli tepsi gömülür.
  9. misfit

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

Yarına okuturum bunu ben
  10. misfit

Steam 100 Dolar Nasıl Değerlendirilir ?

Trailer için özel hazırlanmış bir kısım bu, yanlış hatırlamıyorsam dev'lerden birisi söylemişti. Böyle görüneceğini hiç sanmıyorum ama bu görselliğe yakın olur gibi, sistem gereksinimleri elverirse tabii. Ucube Engine 5 yerine eski oyunlarda da olduğu gibi kendi motorlarını kullandıkları için...
  11. misfit

Ben söylenti sanıyordum kış olayını ama kendileri söylemişler. Yine de çoğu kişi gibi %90 erteleneceğini düşünüyorum. 6 ay sonra çıkacak bir oyunla ilgili in-game hiçbir şey göstermediler. Çok sevdiğim bir seri, umarım sonu Stalker 2 gibi olmaz.
  12. misfit

Crimson'ı 80 saat civarında oynadım, kesinlikle öneriyorum fakat indirim beklersen daha iyi olur. Black Flag'i Ubisoft'dan al, coin ile birlikte 1399TL'ye geliyor. 007 First Light çıkıyor bu ay, ona da bakabilirsin. Metro 2039 çok yüksek ihtimal ertelenir, zaten çıkış tarihi vermediler ama...
  13. misfit

Crimson Desert 50 TL ye alınır mı ?

Dolandırmaz ama 1-2 gün sonra hesap uçar. Aynı hesabı kim bilir kaç yüz kişiye satıyorlar.
  14. misfit

Aula F75 TürkçeQ olarak kullamak

Aula F99 öneririm. Bir kaç aydır kullanıyorum, son derece memnunum.
  15. misfit

Tainted Grail: The Fall of Avalon Alınır mı

Demosunu denedim fakat pek ısınamadım. Özellikle combatta fazla Skyrim'e benziyor, bu da kötü bir şey bence.
  16. misfit

God Of War Ragnarok oynamak istiyorum

Steam'de 33.5$'a kadar düşmüş en son. O kadar vermek istemiyorum diyorsanız oyuna sahip tanıdığınız varsa aile paylaşımı ile oynayabilirsin ya da offline hesap alabilirsin.
  17. misfit

10Mbps için 100TL vermeye değer mi?

Bayağı dolandırıcı fiyatları bunlar. TurkTelekom falan sanırım bu, imkan varsa TurkNet'e falan geçin, en azından alabileceğiniz max hızı alırsınız.
  18. misfit

🔥İndirim Süvari Erkek Siyah Chelsea Bot - 1499TL

45 numara hiçbir ayakkabı indirime girmiyor. Boykot falan etmek lazım bu satıcıları.
  19. misfit

🔥İndirim Altınyıldız 7'li Boxer 550 TL!

2 ay önce 6'lı full siyah olanını 390'a almıştım. Çok rahatlar, memnunum.
  20. misfit

Ryzen 3 3100 ü elimden çıkarıp hangi işlemciyi almalıyım ?

Kesinlikle 5600'ü zorla.
Geri