Arama sonuçları: *

1. misfit

🔥 DONANIM ARŞİVİ F/P FARE İNCELEMESİ: ZENITH PRO! 🚨

Ben tüm seriyi gömmedim. Forumdaki çoğu kişi Rampage’e karşı ön yargılı. Bende yaşadığım deneyimleri paylaştım. Senin mantığına göre en ufak eleştiri seriyi gömmek oluyor sanırsam. Elime sorunlu ürün geldiyse tabii ki bunu başkalarıyla paylaşacağım. Zaten mouse’u beğenmedim demedim, gıcırdama...
  2. misfit

Yapacak bir şey yok, sağlık olsun. Kulaklık taktığımda duymuyorum en azından. Gittiği yere kadar bundan devam.
  3. misfit

Küçük koltuk öneri? (Koltuk aldım ve çok hantal geldi.)

Poliamid çok daha iyi metale göre. Sen istersen xDrive ile iletişime geç, sancılı bir süreç olmayacaksa uğraşnaya değer. En azından kaliteli mal kullanırsın. 1732112060 Sitesinde ve Hepsiburada sayfasında tüm ölçüleri detaylı şekilde yazıyor, oradan bakabilirsin.
  4. misfit

Sıkmaktan kastım elimle tutup taşın suyunu sıkar gibi sıkmıyorum. Fareyi kavradığım zaman baş parmağımın bulunduğu bölgeden rahatsız edici bir gıcırtı sesi geliyor. Sorun benden kaynaklı değil, sadece malzeme kalitesi muadillerine göre kötü. Ama hakkını yiyemem, sensör ve batarya konusunda...
  5. misfit

Son birkaç gündür mouse’u yanlardan tutunca gıcırdamaya başladı, aldığım zaman böyle bir sorun yoktu. Sert tutma vs. söz konusu değil. Abdullah’a güvenip aldık ama malzeme kalitesi kötü çıktı, keşke bir süre kullandıktan sonra çekseymiş incelemeyi, en azından bu eksilerinden de bahsederdi...
  6. misfit

Bende buradan aldım. İstersen xDrive ile iletişime geç, belki Poliamid ayak yollarlar.
  7. misfit

Hepsiburada'dan xDrive satıcısından aldım.
  8. misfit

Bana Poliamid geldi. Hem sağlam duruyor hem de güzel gözüküyor. Önceki koltuğumun metal ayakları zamanla paslanmıştı.
  9. misfit

Poliamid olduğu yazıyor. Metal ayaklardan daha dayanıklı olduğu belirtilmiş.
  10. misfit

6 gündür xDrive Anka kullanıyorum, öneririm. Oldukça rahat ve konforlu. 190-130kg'lık bir desteği var.
  11. misfit

❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

Elime ulaştı bugün. 250TL'ye harika bir kulaklık. Ayrıca kutuda KVK garanti belgesi vardı.
  12. misfit

Az önce kargoya verdi Mediamarkt. Şaşırtıcı bir şekilde kargoyu Kolay Gelsin'e vermişler, sevindim. Yüksek ihtimal yarın elime ulaşır.
  13. misfit

🔥İndirim 🔥🔥🔥 XDrive Anka King Özel Seri Oyuncu Koltuğu 6649,50 TL 🔥🔥🔥

Sadece çok ufak tefek şeyler var. Boyun desteği kesinlikle düz değil yastık olmalıydı, yanlış bir tercih olmuş. Bir de kolçaklar düz konumdayken sağ sola biraz fazla oynuyorlar.
  14. misfit

Bende Exvega düşünüyordum fakat yorumlardan dolayı vazgeçtim. Henüz 3 gündür kullanıyorum, eksi yanlarını söyleyebilecek kadar oturmadım. Gayet yumuşak ve rahat, sağlam da hissettiriyor. Mümkünse kumaş tercih et, deriye kıyasla hem daha rahat hem de daha uzun ömürlü. Eğer Future gibi üst seviye...
  15. misfit

King serisi değil fakat geçen hafta normal Anka'yı 7K'ya almıştım, aralarında hiçbir fark yok. Bu bütçede en iyi koltuk diyebilirim, aşırı derecede rahat.
  16. misfit

Aldım bakalım. Umarım iOS'da sorunsuz tüm ayarlarıyla çalışıyordur.
  17. misfit

Alsam mı almasam mı çok kararsızım. Değer mi yoksa başka alternatifler de var mı?
  18. misfit

Öneri Oynayacak oyun kalmadı

Hikaye modunun henüz bir sonu yok, gelecek sene bitmesi planlanıyor. Survival modu ise ne kadar hayatta kalabilirsen o kadar uzun. Zaten ben dahil oynayanlar hikaye modundan çok survival modunu oynuyor. Aynı zamanda challenge modları da var, gayet zevkliler.
  19. misfit

Öneri Oynayacak oyun kalmadı

Önce bi kahve koyuyosun. Sonra koltuğa yaslanıp The Long Dark'ı açıyorsun. Bir de hava soğuksa bacaklara da ufaktan bir battaniye tadından yenmez.
  20. misfit

Tüh, kaçırdım. Fiyatı gerçekten iyiymiş, 250TL hiçbir şey. İhtiyacım yok ama yedekte dursun diye alacaktım.
Top Bottom