Arama sonuçları: *

1. misfit

ANC Kulaklık Önerisi

Maalesef spor salonunda Anker Liberty 4nc kulaklığımı sağ teki ve kutusuyla birlike kaybettim. Çok severek kullanıyordum, ses kalitesi ve gürültü engellemesini de çok beğeniyordum. Aynı seviyede 3000TL’yi aşmadan bir kulak içi kulaklık önerebilir misiniz?
  2. misfit

IOS 15 pro ios 26 kuran varmı memnunmu

Bana aynı gibi geldi. Pek bir fark göremedim.
  3. misfit

IOS 15 pro ios 26 kuran varmı memnunmu

3 aydır beta'yı kullanıyorum. İlk 3-4 beta'da ciddi pil ve kasma sorunları vardı, fakat son 1 ayda çıkan güncellemelerle gerçekten memnun edici seviyeye geldi. Ben yüklemenizi öneririm.
  4. misfit

🔥İndirim Philips QP2724/10 One Blade Yüz ve Vücut Tıraş Makinesi

Bende 2 tane var OneBlade. Eğer sinekkaydı alıyorsanız gerçekten harika ürün, sıfıra yakın alıyor. Fakat sakal kısaltmak için alacaksanız uzak durun, hele ki sakalınız gür çıkıyorsa işkenceye dönüşüyor bir süre sonra.
  5. misfit

Iphone 15 den 17 proya geçiş

Ben 17 için sızan bilgileri gördükten sonra gidip parayı araba parasının üstüne koydum, sene sonuna doğru alacağım. Kameradaki ufak değişiklikleri saymazsak gerçekten 16'dan hiçbir farkı yok, o kadar özenilmemiş ki Pro modellerinde sadece 3 tane birbirinden kötü renk var. 12 şu an her işimi...
  6. misfit

Tanıtım Ocak'da oluyor genelde, çıkışı da Mart'ı buluyor. Söylentilere göre S25'e göre çok da bir farkı yok zaten, gereksiz bir bekleyiş olur.
  7. misfit

Çıkacak dediğin cihazın çıkmasına 6-7 ay falan var, o da tahmini tarih. O mantıkla gideceksek iPhone 17 alamayın, 18 çıkacak.
  8. misfit

Ben geçmek için bir sebep göremedim. Bende 12 kullanıyorum, bu sene geçmeye değecek bir şey çıkarsa 17 Pro Max düşünüyordum ama fos çıktı yine. Bataryayı servise yeniletip 1 sene daha devam edeceğim ya da saati ve telefonu satıp tamamen Galaxy S25'e döneceğim, her sene aynı cihaz gerçekten sıktı...
  9. misfit

Ryzen 5 5600 İşlemci İçin En İyi Soğutucu Önerileri Nelerdir

Phantom Spirit 120 SE ARGB modelini al. 2 modeli var sadece, birisi ARGB'li diğeri RGB'siz. Thermalright'ın diğer soğutucularıyla benzer fakat bu modelde 7 boru var.
  10. misfit

Ryzen 5 5600 İşlemci İçin En İyi Soğutucu Önerileri Nelerdir

1 senedir Phantom Spirit kullanıyorum. Boştayken 43-45 derece, yükteyken 65 üzerine hiç çıkmadı. Fiyatlara bakmıyorum artık ama uygunsa kesinlikle öneririm.
  11. misfit

Dying Ligh The Beast sistem gereksinimleri

9 sene önce çıkan 1060 absürt mü? Oyun muhtemelen işlemci ağırlıklı, o sebepten 5000 serisi istemesi normal. 5800F istemiş diye illa 5800F'de gerekmiyor senin de bileceğin üzere.
  12. misfit

Dying Ligh The Beast sistem gereksinimleri

Yükseltmene gerek yok. Buradan daha detaylı bakabilirsin.
  13. misfit

🇹🇷Kızılay Kan Bağışı Yapanlara Kamp Sandalyesi Hediye Veriyor🩸

Satılan çadır ve kanlardan bir miktar da sen almışsın sanırım bu kadar savunduğuna göre. Sana söyleyecek çok sözüm var ama foruma saygımdan dolayı söyleyemiyorum, umarım senle denk geliriz bir yerde de detaylıca anlatırım sana bunları.
  14. misfit

KANITIN VARMI MI? DALGA MI GEÇİYORSUN SEN? Senelerdir bu forumdayım, Mehmet abi isterse banlayabilir beni ama sen gerçekten kuş beyinli bir embesilsin.
  15. misfit

Bende tartışmak için yazmadım, konuyu tartışmaya çeviren sensin. Kızılay'da yapılan şeylerden sonra ailece kan bağışı yapmadığımızı belirttim, ardından sende kurumu suçlamamak gerektiğini savunuyorsun. Kanları satan Kızılay, deprem zamanı depremzedelere çadır satan Kızılay, ama genele bakınca...
  16. misfit

Kızılay'da dönen olaylar hata değil vatana ihanettir. Seninle tartışmaya bile girmeyeceğim.
  17. misfit

Ülkenin Kızılay'ına güvenememek gerçekten çok utanç verici ya. Babamla ben düzenli kan bağışlardık ama malum olaylardan sonra adını bile anmıyoruz artık. Kan bağışına teşvik için hediye verme işine kadar düşmüşler, çok acınası gerçekten...
  18. misfit

İPHONE 17 SERİSİ ESİM ?

Tüm operatörler e-sim destekliyor zaten. Pek sanmıyorum ama eğer sim girişi kaldırılırsa kolaylıkla geçebilirsin.
  19. misfit

🔥İndirim 🔥🔥🔥JBL Wave Beam 1345 TL 🔥🔥🔥

Şu fiyattaki bir kulaklıkta ANC olmaması büyük bir eksi. İndirim iyiymiş ama daha iyi modeller tercih edilebilir.
  20. misfit

2k bütçe gamepad ne önerirsiniz

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DNM3VGGG/?coliid=I213QFALS86UYI&colid=38LHYAWSUN9WB&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it
Geri