Arama sonuçları: *

1. L

Shein indirimli ürünler

neyi atlıyorum çözemedim google üzeirndne shein hesabı mı açıyosun , linki uygulamadan mı açtırıyorsun
  2. L

Shein indirimli ürünler

google üzeirnden shein hesbaına girip mi ekleyecez yoksa uygulamada aç mı diyecem
  3. L

Shein indirimli ürünler

n asıl yaptın reis ben de çıkmadı
  4. L

3000 TL Mekanik / Manyetik %75 Klavye Önerisi

beast daha iyi sanırım kablosuz özelliği de var ben çektim
  5. L

🔥İndirim GIGABYTE M27Q2 QD 27″ 210Hz 2K Monitör 10.999 TL

eyvallah, bu monitör ortalıkta dönüyor ama anladığım kadarıyla bi kaç tane iade edip sorunsuzunu denk getirmek gerkeiyor, ön yargılı mıyım
  6. L

bu mu g65b mi reis ne diyon @Tayfunns 1768598479 alınır mı hala avantajı kalmadı mı
  7. L

indirim kodu mu girecez 12k gözüküyo
  8. L

Vatan'da RTX 5070 Ti'li Sistem 68 Bin TL

sistemi msi psu ile alan arkadaşlar psu yeterli gelmediğinden çöküyormuş, sizde de bu durum var mı bi adkadaş konu açmış
  9. L

Yardım 2k - 27 inç Monitör Önerisi

öğrenci indirimiyle ne kadara düşüyor bilgin var mı. benim de favorim bu monitördü pahalı olduğu için elemiştim. Böyle bir şey varsa harika olur
  10. L

Shein indirimli ürünler

reis alttakini linkler misin
  11. L

Maximum Genç kart limiti en fazla ne olur?

nays kk arttırıp eşitleyebiliyormuşuz ama denemedim
  12. L

SİSTEM Montajı Ve Kurulumu

bios gğncelledikten sonra ram hızı falan seçemeden otomatik windows kurulum ekranı geldi ne uapmalıyım
  13. L

yok mu video atabilecek
  14. L

soğutucuyu taktım şimdi bios ayarlarını windows kurulumu yapmam gerekiyor msi anakart için uygun bir video var mı yanıtlar için teşekkürler
  15. L

Bios kurulumu ez mod yeterli olur mu bi örnek bir video varsa atar mısınız?
  16. L

paketten çıkan macunun tamamı kullanılıyor mu
  17. L

Pahntom spiriti ana kart ve diğer parçalar kasaya montajlıyken yapılabilir mi dilkat etmem gereken bir şey var mı. ayrıca anakartıma uygun bir video varsa atabilir misisn bios menüsü ve windows kurulumunu nasıl yaparım --- SİSTEM BİLEŞENLERİ --- İşlemci: Intel Core i5-14600KF Ekran Kartı...
  18. L

PC ilk kurulumda klavye gerekli mi

ben onlara soğutucuyu vermemiştim dhaa doğrusu farklı siteden aldığım için kabul etmezler diye. 55 dereceyi görünce kapattık dediler de bi sorun yaratmaz diyosan okey.
Geri