Arama sonuçları: *

1. A

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

neden bu kadar büyük bir indirim yaptılar fiyatlandırma hatası mı ?
  2. A

🔥İndirim Arctic P14 PRO ARGB Reverse Fan 734₺!

baktım yollayacağız diyerek 1 ay yollamıyorlarmış umarım bende de öyle olmaz bana bugün sms geldi yarın ürününüz kargoya vereceğiz diye
  3. A

keşke noctua fanlar ucuz olsa ve onları alsak aklım hep onlarda bir gün 10 tane alacağım :D
  4. A

https://www.jumbum.com.tr/Arctic-P12-Pro-PST-5-Pack 1774206349 ne gibi şeyler ben bu siteyi bu fanların ana bayisi gibi düşünüyordum her türlü fan var 1774206435 bu statik basınç muhabbetinde kaçırılan bir nokta var maks statik basınç 3000rpm de oluyor mesela 1300 1400 1500 rpm de tüm...
  5. A

ben dün jumbumdan 5 tanesini 2000tl ye aldım tanesi 400tl ye denk geldi indirim vardı
  6. A

Yardım S24 + mı , S25 Fe mi , Honor 400 mü

kesinlikle honor almalısın
  7. A

Voltaj Regülatörü Hakkında Bilgi İstiyorum

peki bunun tahmini ya da ortalama maliyeti ne kadar olacaktır
  8. A

UPS ne kadar dayandı ve sigorta panosundan pc ye ayrı hat çektirirsem ne gibi bir faydası olacak ek olarak kullandığım prizde topraklamada yok
  9. A

Rtx 5080 boşta gelen coil sesi

bu mevzuyu araştırdım vatana yollarsan en az 20 gün ekran kartın onlarda kalacak ama en az süreden bahsediyorum onlar da garantiye yollayacak garanti de çıkan sesin %30 dan fazla olup olmadığını ölçecek az ise değişimi iptal edecekler
  10. A

Evet sanırsam voltaj regülatörünün yaptığı her işi ve daha fazlasını güç kaynağı yapıyormuş , çok küçük toleranslı voltaj regülatörleri de 20 bin TL den başlıyor
  11. A

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

paylaşımlı hesap satın alan varsa parasını verebilirim ortak kullanabiliriz
  12. A

🔥İndirim Old Spice Kutulu Set 199 tl

ben daha önce gratisten alıyordum kullandığım zaman kaşıntı yapmıyordu ama amazondan aldım satıcısı da amazondu kullandıkca kaşıntı yapmaya başladı bu konu hakkında bir yorumu olan var mı?
  13. A

Öncelikle merhaba. Bilgisayarımda 850W güç kaynağı kullanıyorum ve evimizin prizinde topraklama bulunmuyor. Bu yüzden bilgisayarımı elektrik kaynaklı sorunlara karşı korumak istiyorum ancak bu konuda yeterli bilgim yok. İlk olarak online UPS’lere baktım fakat kullanıcıların çoğu fan sesi ve...
  14. A

7900xtx’den 5080’e geçilir mi ?

En kötü rtx 5080 en iyi rtx 5070ti den daha iyidir demişler ben de 5080 aldım zaten fiyatları aynı oldu
  15. A

❌İndirim Bitti! Arctic P12 Pro 120mm PWM - Fan (Black) 402,75 TL

Bunlar hatalı üretim olan modeller alıyorsanız youtubeden çıkarttılari desibel leri dinleyip alın, yeni ve güncel modelleri reverse olanlar ve yaprak sayıları azaltildi yani bedava verseler almayacağım bir ürün sesi dayanılmaz
  16. A

Çözüldü✓ Yeni ekran kartında bobin sesi Acil Yardım

keşke amazondan satın alsaydım peki bobin sesinden bahsetmeden bu değişimi talep etsem? yine mi şansımız yok
  17. A

ama 14 gün koşulsuz iade hakkım var ben iadeden daha çok değişim talep etmek istiyorum amazon koşulsuz alıyordu vatandan bundan dolayı korkuyorum
  18. A

tam olarak 6 tane kanarya :D ve özgürler kafesleri hiç kapalı değil 1769606006 benimle birlikte bir arkadaşım daha satın aldı dediğine göre onda böyle bir ses olmadığı yönünde
  19. A

yenisi ile değişim talep etsem kabul olur mu?
  20. A

değişim kabul ederler mi? ekran kartındaki jelatinleri söktüm eriyip yapışmasın diye
Geri