Arama sonuçları: *

1. C

Soğutma pompasındaki bu şey nedir?

Test edicem takınca. Oyunda 75i geçmesse tamam böyle kullanırım
  2. C

En sonunda dayanamadım elimi sürdüm az bişi. Ve Anladım ki macunmuş. Zaten belliydi. İşlemci ile aynı boyutta sürülmüş. Emin olmadığımdan sordum
  3. C

Kutudan macun çıkmadı. İlk açtığımda bu plastik kapak vardı sadece. Şeffaf kağıt yok üzerinde
  4. C

İlk kez sıvı soğutma aldım pompanın altındaki gri şey macunmu acaba? Eğer öyleyse boşuna 300 lira ayrı Macuna vermek istemiyorum
  5. C

Sıvı soğutma tavsiye

peki attığım corsair ile fark varmı aralarında
  6. C

Sıvı soğutma tavsiye

attığıma çok benziyor. ne farkı var acaba ? çok anlamıyorum
  7. C

Sıvı soğutma tavsiye

2-3 arası
  8. C

Sıvı soğutma tavsiye

Sıvı soğutma istiyorumda çünkü kasayada tepeden hava verir. alacağım anakart project zero
  9. C

Sıvı soğutma tavsiye

Yıllarca kötü kasa ve stok işlemci fanı kullandım. işlemci sürekli 80 95 derece ararsında gidip geldi. Şimdi 0 dan sistem diziyorum düzgün bir soğutma sistemi istiyorum alacağım işlemci Ryzen 7500F Aslınd 7600x alıcaktımda hem bu daha ucuz hemde az elektrik çektiği için daha az ısınınyor...
  10. C

Pc açıldığında GPU kullanımı 100 e çıkıyor

Format atıldı halen daha böyle
  11. C

Pc açıldığında GPU kullanımı 100 e çıkıyor

Çok garip bir sorunum var. 1 ay kadar önce rx 7700xt sapphire ekran kartı aldım. ilk 2 hafta sorunsuz çalıştı sonra garip bir şekilde oyunlar kasmaya başladı. 90 fps aldığım horizon forbidden west oyunu bir anda 20 30 fps ye düştü. Ayrıca masa üstünde bile ekran kartı fanları dönmeye başladı...
Geri