Arama sonuçları: *

1. E

BU MONİTÖR ALINIRMİ VATAN

Powerboost olurmu hocam😂😂
  2. E

Bütçem zaten 4000 civarları Max 4500 bunu ucuz olduğu için sormuştum
  3. E

Yeni ekran kartı ile sinyal yok hatası

DP oluyordu dimi önceden bir anda gitti
  4. E

Ramlarin yerini değiştir çıkar tak
  5. E

Neden hocam hem IPS
  6. E

Hdmı dene oda olmazsa ekran kartı oturmamistir
  7. E

https://www.vatanbilgisayar.com/gamebooster-23-8-gb-2421ff-1ms-165hz-fullhd-freesync-g-sync-ips-gaming-monitor.html#yorumlar Kampanyalı fiyatı.
  8. E

Kasa sesi normalmidir

Sistemi vatandan hazır almıştım Powerboost vk p15b 80 plus 600 w mesh kasa İlk başlarda kasa fan sesleri hiç duyulmuyordu neredeyse 2-3 gün geçtikten sonra ses artmaya başladı sanki daha güçlü çalışıyor gibi kulaklık takınca gidiyor ama ses bu normalmi kasanın fan hızını nereden KISABİLİRİM...
  9. E

🔥İndirim Vatanda i5 12400f rtx 4060 sistem 19.779 tl

GAYET fıstık sistem bende vatandan almıştım aynı özellikte sistemi (Alacaklar ilerde PSU değişirler olur biter.)
  10. E

az önce denk geldim İnsta'da

Sende tehlikeledesin dostum maalesef tek yapman gereken beklemek intel bu sorunlar için bios güncellemesi yapacak
  11. E

YENİ PSU ÖNERİSİ 650 WATT

Teşekkürler bide bu eski psuyu kaça satarım hazır sistemle gelmişti 80 plus 600 w powerboost
  12. E

600W PSU önerisi verebilecek?

Concord diye dandik bir marka 4 sene götürmüştü beni bu normal şartlarda en az 5 sene bile götürür
  13. E

STEAM-EPİC GAMES OYUN ÖNERİSİ

İ5 12400F RTX 4060 SİSTEMİ ALALI BAYA OLDU OYNADIĞIM OYUNLAR:GTA,VALO,CS,RDR,THE FİNALS,ELDEN RİNG,FIFA FPS TARZINDA KAFA DAĞITACAK OYUN ARIYORUM ÖNERİ VARMIDIR
  14. E

Anladım teşekkürler alacağım bu psuyu
  15. E

Peki bende i5 12400d ve 4060 var 700 w çok olmazmi bu sisteme
  16. E

Teknobiyotik güvenilir mi? hocam bütçede sıkıntı yok
  17. E

SUANKİ KASAM POWERBOOST VK-P15B 80 PLUS 600 W MESH KASA HAZIR SİSTEM OLARAK ALMIŞTIM UZUN SÜREDİR KULLANIYORUM AMA PSU BENİ HALA KORKUTUYOR DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM BÜTÇE 2000 TL
  18. E

Vatanın bu yemi sistemi alınır mı

Marka model çok bilgim yok ama 600 watt ve 80 plus sertifikalı olsun takacağıniz PSU
  19. E

Vatanın bu yemi sistemi alınır mı

Alınır fiyat çok iyi ama ilerde PSU değiştircem diyorsan al. Bu PSU ile uzun yıllar gidemessin ama sistem fiyatı çok makul
  20. E

MONİTÖR TAVSİYESİ 165 HZ

RTX 4060 İ5 12400F ŞUAN 60 KULLANIYORUM VE ÇOK KÖTÜ BİR OYUN DENEYİMİ YAŞIYORUM BÜTÇEM 4500 MAX 5000 TL BİDE BİR SORUM VAR OYUNLARDA MONİTÖRÜN HZ si neyse FPS Yİ ONA GÖRE SABİTLEYİMMİ MESELA 165 HZ 165 FPS
Geri