Arama sonuçları: *

1. RevisorySine1

Rapid İPS Ve Rapid VA Panel farkı Hangisini Almalıyım?

lenovo aklıma girdi ya muhtemelen lenovo alacağım
  2. RevisorySine1

dlss teknolojim yok kanka sizinki kadar iyi sorun yaşatır bence
  3. RevisorySine1

2k yı ekran kartım günümüz oyunlarında taşırmı bilmiyyorum kanka bazı oyunları taşır ama çoğunda sorun yaşatır gibi 3070ti kullanıyorum
  4. RevisorySine1

hocam Acc Beamng Tarzı takılıyorum arada Valo felan akıyorum ama şuan baya valo oynayasım var elimdeki mönitörün boyu ve hz i düşük kaldım arada valla
  5. RevisorySine1

oda güzelmiş lenovo da düşündürücü
  6. RevisorySine1

kesin alınır zatende setupdaki her şey siyah o beyaz sırıtır ya + mönitör kolu kullanıcağım zaten
  7. RevisorySine1

hocam phlips i siyah modeli olasaymış tam aradığım kriterler var mönitörde baktım ama bulamadım
  8. RevisorySine1

hocam siyah modeli varsa çok ilgimi çekti
  9. RevisorySine1

sürekli valo veya cs oynamıyorum sim racingciyim ama mönitörümün de hz si yüksek olması gerekiyor 27 yi o yüzden istiyorum zaten şuanki ana ekranım 165 24 küçük geliyor
  10. RevisorySine1

10k ya kadar çıkamayabilirim ay sonunu 11 k ile geçirmek istemem :D
  11. RevisorySine1

yanlışa da bakıyor olabilirim fakat bu özelliklerde bu fiyata bir ürün bulmam lazım zaten arada valo oynayan birisiyim genelde asseto ets tarzı oyunlarda takılırım
  12. RevisorySine1

asusun sitesinde asus rapid ips gözüküyor
  13. RevisorySine1

2 farklı möntitör arasında kaldım birisi 9200 tl diyeri 7500tl Asus Tuf Gaming VG27VQM1B (9200tl) Msi Mag 274CXF 27 Sizce Hangisini almalıyım
  14. RevisorySine1

Farming Simulator 25 epic games açılmıyor

farming 25 açılmıyor epikte kompile kapat aç yaptım olmuyor 1731420982 https://www.dosya.tc/server/somset/FarmingSimulator2025Game.rar.html bunu indirip oyunun dosyalarından x64 ün içine atarsanız ve bundan oyuna girerseniz çalışır
  15. RevisorySine1

Internetim cat 6 kablosuyla 1000 megabit hız vermiyor

Farklı kablolar denedim daha önceki Cat 5e kablomla alıyordum 1000 megabit ama kablo baya eskimişti cat6 ya geçiyim dedim ama sadece 100 megabit hız alıyorum speed dupex ayarından 1000 megabit seçsem bile sonuç aynı geri cat 5e kabloma geçeyim dedim yene ayın sorun anakartın driverini sildim...
  16. RevisorySine1

İnternetim Bilgisayarı kapat aç yaptıktan sonra tam hızını vermemeye başladı

Tamamdır sorunu çözdüm cat 6 kablosunun driverlerini güncellemem gerekiyormuş
  17. RevisorySine1

benle alakalı bir durum telefondan denediğimde vermesi gereken hızı veriyor
  18. RevisorySine1

Pch gohot v2 aldım. Özelleştirme yaptım. Monitör tavsiye

Ekran kartı Vram yetersiz 8gb günümüz oyunları için baya performans düşüşü yaratabilir
  19. RevisorySine1

600 Megabit İnternet kullanıyorum dün akşam 600 megabit alabilirken bugün sadece 100 megabit alabiliyorum bilgisayarı modemi kapat aç yaptım fakat yene aynı modeme restart attım sonuç hep aynı nolur yardımcı olun
  20. RevisorySine1

Pch gohot v2 aldım. Özelleştirme yaptım. Monitör tavsiye

ekran kartı yetersiz kalabilir 2 k içi 1080p yeterlidir mönitor için lg ultragear asus veya msi bakmanı öneririm fiyat performans ürünleridir
Geri