Arama sonuçları: *

1. K

Maono G1 Neo ses kartı dönüştürücü

Maono G1 Neo ses kartı kullanıyorum kulaklıgımı baglamak ıstıyorum ama kulaklık dongleım USB ve ses kartında USB degıl typc gırısı var Favors Type-c To Usb Hub 4 Port Çoklayıcı Macbook Ile Uyumlu Çoğaltıcı Type C To Usb Converter Hub - Fiyatı, Yorumları Bu urunu alıp Typc'den USB cevırıp...
  2. K

1 400 butce ile araba önerisi

hıc ıcıme sınmıyor ya hosnut olmuyorum
  3. K

honda cıty hakkında 100 120 gıbı hızlarda yol tutusunun rezalet oldugu hakkında yorum ve vıdeolar var o yuzden onu eledım
  4. K

1.0 ford puma 24 hakkında yorum yapar mısın bilgi sahibi isen
  5. K

yol tutusu cok kotu dıyorlar 1.0 ford puma 24 alıcam buyuk ıhtımalle
  6. K

1.0 turbo sıkıntı cıkarmaz dıyorlar. maalaseef butce max 1400
  7. K

Attıgım araçlar sorunlu mudur sence ford puma dusunuyorum
  8. K

aile aracı olarak sorunsuz bi araç bakıyorum.
  9. K

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-kia-yenmes-motors-dan-395-bin-pesinat-ile-2024-kia-stonic-1270571605/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ogretmenden.degisensiz,tramersiz,hatasiz-boyasiz-dusuk-km-1299402549/detay...
  10. K

Superlight 2 nasıldır?

Alalı 2 ay falan oldu ındırımde ve bılındık marka diye aldım. Cogu kısı sıkıntı cıkarıyor dıyor. Kullanıcı deneyımı almak ıcın yazıyorum problemle karsılasasan oldu mu? Fırma nasıl yaklastı?
  11. K

EPOCCAM nasıl ındırırm ios

EpocCam uygulamasını ındırmek ıstıyorum ama bolgenızde kullanılmamakta uyarısı alıyorum yardımcı olur musunuz?
  12. K

1500-2000 TL Akvaryum Kasa Önerisi

Şu anda DeepCool CC560 kullanıyorum cok ses yapıyor ve estetık durmuyor, akvaryum bır kasa onerısı ıstıyorum. 240mm sıvı sogutmaya sahıbım. Bütçe 1500-2000. Anakartım A620 M K.
  13. K

W75 garantı degısım surecı

kabul ettıler degısımı sıparıs olusturdular hafta ıcı elımde sıfır urun ınsallah buda problemlı cıkmaz haha
  14. K

Yardım Sisteme SSD öneri acil

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-goodram-px600-pr-px600-1k0-80-pci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,76430476.html bunu kullanıyorum ve kendım memnunum ama daha ıyılerı bulabılır mısın bulursun deneyımlerımı paylasmak ıstedım 1765475173 1 tbden asagı alma bu sısteme ssd
  15. K

verdım suan wraıthhe cevap beklıyorum denedım
  16. K

Yarısı hiç çalışmıyor f tuşları ve sayılar var Dıgerı yarısı tok
  17. K

Niye leş gibi olduğunu düşünüyorsun incelmeden sonra karar vericem iade/degısıme
  18. K

o kadar ne ıncelıyorlar acaba bekleyecez mecbur hakkım varken degısım ıstemek daha mantıklı degıl mı ?
  19. K

rgbleri bozuk aldıktan 3 gun sonra basladı guncelledıkten sonra duzeldı fakat tekrar aynı sorun basladı bende garantı kapsamında surem oldugu ıcın degısıme yollayacagım olmazsa tamır etsınler dıye dusundum
  20. K

W75V2 urunumu yarın garantı kapsamında degısıme yollayacagım. Cuma gunu ellerıne ulasır. Sızce degısım gerceklesırse benım elıme ürün ne zaman ulasır? Bazı mecralarda 20 gun gıbı abartılı bir ınceleme surecı okudum. Konu hakkında bılgı sahıbı olan var mı acaba?
Geri