Arama sonuçları: *

1. O

🔥İndirim İpad 11.Nesil (A16) 128GB 14.999TL

6 taksitle bayağı avantajlı bence, aldım mavisinden
  2. O

Xiaomi Tv Max 86'' 4K UHD Televizyon 54.999,95 TL

Özellikler kağıt üstünde çok iyi lakin hiç yorum ve deneyim olmaması soru işareti.. bu yüzden biraz kumar gibi geliyor bana.
  3. O

Yurt içi kargo bu mesaj ne anlama geliyor

ben mesaj gelince şubeyi aradım, salı günleri dağıtıma çıktığını ve geleceğini söyledi. geldi kargom salı günü
  4. O

Yurt içi kargo bu mesaj ne anlama geliyor

ilçede yaşıyorsan genelde ilçelere belli günlerde geliyorlar ve bu mesajı atıyorlar, ertesi gün dağıtımda diye mesaj gelirse tekrar dağıtımda ve gelecek demektir. bazen o günkü kargolar yetişmeyince ertesi güne kaldığı oluyor bu durumda bu mesaj geldiği de oldu bana. son seçenek ortada nedenin...
  5. O

Playstation 5 satmak mantıklı mı

bence satılmamalı, teknoloji olarak geriye gitme. hem ilerde gta 6 gelecek vs. yukarıda denilen gibi günlük 10 lira civarı kiralayıp bitir oyunları derim. çok sevdiğin oyunlar olursa indirimde iken alırsın kütüphanede dursun diye
  6. O

Ağırlık çalışırken sakatlanmış olabilir miyim

Yerinde olsam önce biraz ara verirdim yumuşak doku dezelenmesi de olabilir tendon zedelemiş de olabilirsin, hafif bir şey ise 1-2 hafta dinlendikten ve bu süreçte biraz ağrı kesici/kas gevşetici kullandıktan sonra ağrının geçtiğini/çok azaldığını görürsün bu iyiye işaret demektir. Halen geçmemiş...
  7. O

144hz laptop 240 Hz Bağlanır mı

Alabilirsin hocam. 60 hz laptop vardı 144 hz monitor almıştım dediğiniz gibi kullandım yani.
  8. O

PS Plus Extra aldım ama GTA V alamıyorum.

Ps üzerinden karttan hesaba para atıp öyle almaya çalış hocam denemediysen. Benim hesap direkt karttan hiç satın alım yapamıyor mesela. Önce ödeme yöntemi kısmından hesaba atıyorum vs. Oyuna özgü bir şeyse bilemiyorum tabi
  9. O

SABAHA KADAR KARAR VERMEM LAZIM S23 256GB veya S24 128GB

128gb yetersiz diyorsan ortada kararsızlık yok hocam hayırlı olsun. Yeşil renk bendeki tavsiye ederim. Genelde hep kılıf var ama çıkarınca da çok hoş duruyor.
  10. O

Roblox için güvenilir vpn önerisi

Ücretli vpnleri hiç bilmiyorum ama geçen gün gamepass alırken planetvpn işimi görmüştü
  11. O

SABAHA KADAR KARAR VERMEM LAZIM S23 256GB veya S24 128GB

S23 kullanıyorum çok memnunum lakin sizin için daha yeni olanı satın almak mantıklı bence güncelleme vs açısından.
  12. O

Nvidia 1 Aylık Gamepass Veriyor (SADECE NVİDİA GPU 10 SERİSİ VE ÜZERİ)

Çok teşekkürler planetvpn ve almanya ile 3 dk sürdü sürmedi (y)
  13. O

Laptop mu Masaüstü mü?

AAA oyun oynayacaksan net masaüstü almalısın hocam. İçinde 4060 olan monster ile biraz iyi oyunları oynamaya çalışınca uçağa dönüşüyor cihaz oyun oynayasım gelmiyor gürültüden. Mobilite lazımsa mecbur notebook almak lazım zaten.
Geri