Arama sonuçları: *

1. B

PC TOPLADIM AÇILMIYOR YARDIM PLS

Tamamdır birde o sürümle deneyeceğim
  2. B

Yaptığım tüm adımlar aynı burada anlatıldığı şekilde zaten, başka bir bilgi var mıdır bildiğiniz
  3. B

Ekrana görüntü gelmediği için bios sürümünü göremiyorum. Flashback ile güncellemeyi denedim dediğim gibi ışık sürekli yanıp söndü işlemci bitmedi. Başına gelen oldu mu acaba başka kimsenin
  4. B

Herkese merhabalar, Yeni bilgisayar topladım, ekrana görüntü gelmiyor. Bios flashback ile bios yazılımını güncellemeyi denedim flashback ışığı yanıp sönüyor ama sonuçlanmıyor. Ne yapabilirim yardımlarınızı rica ederim Topladığım parçalar; MSİ B650-S pro wifi anakart Sapphire 7900gre ekran...
  5. B

🔥İndirim Kasa İndirimleri Son 1 Yılın En Ucuz Fiyatları

Termalrigt 360mm Sıvı soğutmaya ve ATX anakarta göre kasa önerir misiniz LÜTFEN. 3000 -3500 LİRA civarına çıkabilirim
  6. B

Bu iki telefondan hangisi Samsung Xiaomi

Samsung
  7. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Çıkan klavye mouselardan 1000-1500 civarına önerdiğiniz alınır dediğiniz marka model varımdır.
  8. B

❌İndirim Bitti! MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz 7.999TL

Satın aldım bakalım, inşallah memnun kalırız. Değerli destekleriniz için teşekkürler
  9. B

❌İndirim Bitti! MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz 7.999TL

Merhaba Arkadaşlar bu monitör bu fiyata alınır mı ne dersiniz. Hemen sipariş vermeyi düşünüyorum
  10. B

Msı pro b650s wifi alınır mı fiyat için sizce
  11. B

Herkese Merhabalar, Sistem topluyorum uygun fiyatlı ram ssd almam gerekiyor. Bugün ki fırsatlardan fiyatı uygun olursa hangi ürünler alınır sizce. Yardımcı olursanız sevinirim
  12. B

Önerileriniz için teşekkür ederim
  13. B

En fazla 5000 lira https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-b650m-plus-gaming-anakart-fiyati-58991/ Bu alınır mı sizce
  14. B

Şimdi gördüm, Çok dikkatli bakmamıştım teşekkür ederim. Öneriniz var mı rx 7900gre ekran kartı ile kullanacağım
  15. B

Merhaba, Çok acil bilgi dönerseniz hemen sipariş vereceğim Amd bi sistem toplamayı düşünüyorum çok anlamıyorum. Gaming gecesinde bu ürün var MSI PRO B760M-P Fiyatı da güzel alınır mı acaba
  16. B

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE PULSE RX 7900 GRE 16GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı 20.427,25TL

Merhabalar, Bende sistem toplamayı düşünüyorum 7900gre ekran kartını almaya karar vermiştim ki konuya denk geldim. Ürünü satın alan arkadaşlar bizi bilgilendirirseniz hemen bir tane de ben sipariş geçeceğim ürün güvenilir mi sağlam geliyor mu?
Top Bottom