Arama sonuçları: *

1. ssinanyuksel

ChatGPT 4-o'ya sıfırdan chrome uzantısı kodlattım ve yayınladım.

Müsait bir zamanımda deneyimleyeceğim gayet güzel duruyor.
  2. ssinanyuksel

Gazi Bilgisayar vs Gazi Elektronik

İtü control otomasyon bakabilirsin
  3. ssinanyuksel

Mavi Ekran YARDIM! Mavi̇ Ekran Sorunu Yaşayan Var Mi Çözümünü Paylaşabi̇li̇r Mi̇

İlk açtığımda da çıkmıyordu otomatik sorun giderme tarzı bir seçenek vardı onu denedim sadece sonra bir daha aç kapa yaptım sonra oturum açma ekranına geldi şifreyi girdim dondu ve saçmaladı yazısız dümdüz mavi ekran veriyor başka bir şey yapamıyorum 1721418241 Güvenli modda acabildim oturum...
  4. ssinanyuksel

Mavi Ekran YARDIM! Mavi̇ Ekran Sorunu Yaşayan Var Mi Çözümünü Paylaşabi̇li̇r Mi̇

Başlangıç ayarları seçeneği çıkmıyor 1721416938 Ve artık sorun gidermeye de atmıyor 1721416953 Lütfen yardım edin kafayı yiycem
  5. ssinanyuksel

Excalibur g911 kullanıyorum gelişmiş seçeneklerde güvenli modda başlat seçeneği yok
  6. ssinanyuksel

Yardım YAPILAN İŞLEM E-YOOSO Z686 DA GÜZEL BİR SONUÇ VERİR Mİ?

Doğrudur vallahi bilgim yok çok teşekkür ederim bilgi için
  7. ssinanyuksel

Valla bende yıllar sonra ilk defa klavyeye geçtim diyebilirim laptop kullanıyorum laptop klavyesinden geçince böyle şeyler ilgimi çekti forumda da az çok muhabbetleri döndü sonra algoritma karşıma sürekli klavye keycap mekanik klavye videoları falan çıkardı en çok bu creamy sound hoşuma...
  8. ssinanyuksel

Tamamdır teşekkür ederim
  9. ssinanyuksel

Yardım DP mi thunderbolt mu

Merhaba arkadaşlar laptopumu bağlamak için bir monitör aldım DP port çıkışı da type c çıkışıda var kablo alacağım sizce DP kablosu mu yoksa thunderbolt kablosu mu alayım ?
  10. ssinanyuksel

Merhaba yukarıda bıraktığım linkte mekanik klavye için sesi daha yumuşak, tok yani creamy sound yapmak için bir işlem yapılıyor daha yeni aliexpress den ben dahil bir çok kişi klavye aldı aldığım klavye red switch z686 sizce onda böyle bir işlem yapılsa nasıl sonuç verecektir çünkü işlem yapması...
  11. ssinanyuksel

🔥İndirim 280HZ (OC) LENOVO LEGION MONITOR 4.999₺

G4 ten memnun musun ghosting vs gibi bir sorun yaşadın mı
  12. ssinanyuksel

🔥İndirim E-YOOSO Z11T 490TL ALIEXPRESS

Kanka sipariş verebildiysen sıkıntı olmaz
  13. ssinanyuksel

İKİ ADET KABLOSUZ JOYSTİCK-GAMEPAD 🔥170 TL🔥 KOŞUNN!!

Ben PC için aldım hocam gelince göreceğiz ama PC uyumludur elbette
  14. ssinanyuksel

🔥İndirim GLORİOUS MODEL I İNCE HESAPTA 799 TL

Kanka hiç eline bile gelmiyor sertligi de çok iyi bir ayarda yanlışlıkla basma gibi bir durum hiç yaşamadım 1720865101 Kanka benim de çok büyük değil önce tutuş pozisyonunu belirle eğer pençe şeklinde tutuyorsan hiçbir sorun olmaz 1720865154 Bu fiyata muadili veya daha iyisi yok kankam...
  15. ssinanyuksel

Sistemi yükseltmeye değer mi

Hocam anakartta sizin düşünceniz gayet mantıklı fazladan ram ve SSD slotu candır
  16. ssinanyuksel

Aslında switchleri güzel eğer illa Brown switch istiyorsan maliyet hesabı yap mantıklı geliyorsa al böyle de gayet iş görür
  17. ssinanyuksel

Sistemi yükseltmeye değer mi

Anakartın iyiyse bence AMD ye geçmek yerine Intel kalıp model yükselte bilirsin işlemci güncellemek büyük bir fark yaratacaktır 16 GB ram den 32 ye geçmiştim bariz bir fark yoktu ama elbette etkisi oluyor
  18. ssinanyuksel

E-yooso z686 sipariş etmiştim indirimden dün teslim aldım 5-10 dk deneyimledim switch sesi vs gayet iyi hassasiyeti iyi aydınlatma gücü gayet iyi envai çeşit moda sahip zaten tüm tuşları kontrol ettim bir sıkıntısı yok hoşuma gitmeyen tek yani tuşlar yerinden biraz kolay çıkıyor yanlış...
  19. ssinanyuksel

🔥İndirim GLORİOUS MODEL I İNCE HESAPTA 799 TL

https://www.incehesap.com/glorious-model-i-glo-ms-i-mb-kablolu-gaming-mouse-fiyati-57865/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.61.4 Aktif olarak kullandığım mouse. Piyasada kendi fiyatında rakibi yoktur fiyatının çok üstünde kalitesi bu fiyata alabileceğiniz en iyi...
Geri