Arama sonuçları: *

1. K

Alacağım sistemi yorumlar mısınız?

çözüldü yapmamış imzayada bişey yazmamış diye cevap verdim
  2. K

Alacağım sistemi yorumlar mısınız?

o parayı veriyosan bunu al nvdia istiyosan https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7a-rtx-super/
  3. K

20.500-21.500 bilgisayarımı satıyorum bütçe bu

soğutucu da var gayet güzel. artan parayla tercihen 1tb ssd alabilirsin
  4. K

Galax rtx 4060 nasıldır?

Galax alınır iyidir
  5. K

MAX 50 K SİSTEM ÖNERİSİ

bütçen sadece kasa için mi yoksa full setup 50 k mı ?
  6. K

mikrofon sesini nasıl düzeltirim ?

artık oldu bir sorun yok her platformda ve oyunda da güzel çalışıyor teşşekürler
  7. K

mikrofon sesini nasıl düzeltirim ?

Razer blackshark v2 pro kulaklığım var eski de değil 4 ay kadar oldu bir kere sanırım aygıt yöneticisinden sesini kıstım ve artık sesim az gidiyor bu sorunu nasıl çözebilirim.
  8. K

4060 ti ekran kartı için en uyumlu am5 amd işlemci hangisi olur

7800X3D erkan kartına çok olur hazır sistem mi bakıyorsun yoksa topluyor musun
  9. K

4070 süper için işlemci

7500F ve üstü yeterli olur
  10. K

Çözüldü✓ Ekran kartı için işlemci önerisi.

5600 ve 12400F'in üstü yeterli olur
  11. K

4070/4070 super sistem tavsiyesi

futbolcu pp'li arkadaşın yazdıklarını komedi gibi izledim ciddi olamasın yani 7500F 4070 superle darboğaz yapmaz ayrıca 70 k ne 70 k ya çok daha iyi sitemler alınır bu siteme soğutucuda ekle bence bu sistem 42 k
  12. K

4070s ekran kartına hangi driver'ı yüklemeliyim?

işlemci vs. zaten imzamda var
  13. K

4070s ekran kartına hangi driver'ı yüklemeliyim?

Daha yeni bir PC aldım windowsu falan kurdum açtım fakat bir sorun var çok kasıyor hiç bir şey yapmadan imleç bile kasıyor yani önce ekran kartının driverını sildim ve baktığım da ekran gayet normal oluyor tabii erkan kartı olmadığı için hiç bişey yapılmaz yeni driverlar yükledim 5 tane falan...
  14. K

PC kendi kendine reset atıyor

GameGaraj'dan yeni bir PC aldım. İnternet kablosunu ve diğer bağlantıları taktım, PC'yi açtım ve Windows'u kurdum. Ancak, PC hem Windows kurulurken hem de kurulum tamamlandıktan sonra 1-3 dakika arasında kendi kendine kapanıyor. Kapanıp açıldığında, sanki PC'yi kapatıp açmışım gibi oluyor...
  15. K

acil monitör önersi lazım

ilk önce şunu sormak istiyorum g-sync olması önemli mi olsa nolur olmasa nolur 2k almayı düşünüyorum yüksek hz olması iyi olur ben samsung g4 modelini düşünüyodum ama 2k değil bide bütçem max 7 k https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ pc bu 1724386974 pc nin siprarişini verdim en geç salı...
  16. K

akvaryum kasa problem yaşatır mı?

yani açıkcası ufak problemler önemli değil çok büyük sıkıntılar yaşatmaz diye umuyorum thermalwight ın 240 mm sıvı soğutucunu ekledim birde
  17. K

akvaryum kasa problem yaşatır mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ bu pc yi aldım 750 w bir kasa fakat akvaryum kasa ısınmada falan sorun yaşatır mı dış görüntüsü çok güzel oyüzden tercih ettim sizce sorun yaşatır mı?
  18. K

windows 11 key'ler ne işe yarar

peki şunu sormak isityorum şuan kullandığım laptop ta orjinal windows 10 var ve windows 10 olan pc ye 11 ücretsiz kurulabiliyor ben kendi laptopum daki windows 10 u pc ye geçirebilir miyim ?
  19. K

hiç bilgim yok bu konuda Microsoft activation scrips nedir ayrıca bu kod pc ye windows mu kuruyor yoksa windows kurulu bir pc için mi alınıyor 1723994459 windows 11 pro lar 6 k bu kodlar neden ucuz bu kodları alınca gerçek orjinal windows mu kuruluyor ?
  20. K

ben yeni bir bilgisayar aldım ve windows 11 kurucam ptt awm de yada sağlam lisans ta 150 240 tl gibi fiyatlara bunlar var bunlar ne işe yarar hiç windows olmayan olmayan bir pc için bu kodu alsam windows orjinal kurulur mu ?
Top Bottom