Arama sonuçları: *

1. Ashoun

Onu nasıl unutabilirim

şundan yapman gerek hocam.
  2. Ashoun

Yardım Sizce cihaz değişimini onaylayayım mı?

Hayırlı olsun güzel bir olay gerçekten polonya servisi iyi çalışmış servispointe göndersen vidaları falan yalama yapıp gönderirlerdi :D
  3. Ashoun

🔥İndirim Gigabyte B650 EAGLE AX 6945 TL!

https://www.s!nerji.gen.tr/gigabyte-b650-eagle-ax-8000mhz-oc-m2-am5-atx-anakart-p-55032 ! yerine i koyarsınız
  4. Ashoun

Çözüldü✓ 1500 tl oyuncu kulaklığı önerisi ?

oyuncu demiş arkadaş hocam https://www.trendyol.com/havit/gamenote-h2002p-rgb-7-1-usb-mikrofonlu-siyah-gaming-oyuncu-kulakligi-p-377558687 bunu alabilirsin
  5. Ashoun

6000tl ye koltuk önerisi

türksit olympos al kral
  6. Ashoun

Yardım Monitörümde çizik var

kullanıyorken rahatsız etmiyorsa gerek yok bence bende de ufak bi çizgi var kapalıyken gözüme batıyo sadece kullanırken zerre görünmüyo hiç sorun etmiyorum sana da öneririm
  7. Ashoun

Rx6800xt cızırtı sesi

valla şuan boşta yapıyo mcde %30 kullanımda falan yapıyo shader açıyom %100 kullanıyo yapmayı kesiyo 350w çalışıyo yine yapıyo bilmiyom tam ne zaman yapıyo ama yapıyo yani bide kasam da açık duyuyom lanet şeyi
  8. Ashoun

Rx6800xt cızırtı sesi

6900xt de sahip bu pazara
  9. Ashoun

Ekran kartı mı almalıyım yoksa APU işlemci mi?

kral sizde dinazorluk var mı yaşlar kaç da biliyonuz bu kartları
  10. Ashoun

48X40 Porge Mi Klasse Mi(E-Spor Edition Olarak )

orj longteng tiger gaming hocam klasse de porge da dümenden yapmışlar ama yine iyidir
  11. Ashoun

porge 3mm kullandım longtenge benzemeye çalışan da aynı mousepad değişik bi yapısı vardı geçen sene şimdikiyle aynı mı bilmiyorum sana speed önerim kesinlikle blade y
  12. Ashoun

Kumaş kalitesi longtenge benzemeye çalışan o kadar da iyi olmayan bir düzeyde ama mouse güzel kayıyor speede yakın gibi gözükse de bence kontrol düzeyinde bir mousepad ama iyidir
  13. Ashoun

4mm al benim denediğim 3mmidi sens düşükken kolum mousepadi ufak hareket ettiriyordu kayıyodu yani 4de belki yoktur o
  14. Ashoun

evet mousepadler pahalı zaten 700 800 liralık porge ve klasse gibiler gayet yeterli
  15. Ashoun

Mousepad farkı anlamak biraz profesyonel işi normal bi oyuncu 240hzden 360hze geçmeyi gereksiz görür ya benzer bir düşünce gibi işte yapısı çok farkediyor %30controlse onu anlayabiliyorsun falan dikkat ettiğinde büyük farklar yaratıyor mousepad
  16. Ashoun

tutunma olarak zayıf 1744239610 mousepad babaproxl oldum güven bana ve dersen ki bütçemi biraz daha aşarım lamzu energon al bak keyfine kederine 1744239652 stok bitmiş yav 1744239677 blade y de alabilirsin o kadar çok iyidir
  17. Ashoun

porgein yapısı masaya çok yapışmıyor haberin olsun kayıyor klasseyi öneririm
  18. Ashoun

Da forum sayfasını açınca sonu .html olan bir dosya oto iniyor :( virüs mü?

Emin olmadan yaptığım bir yorum değildi zaten alta basılıyken tıkladığımda html olarak indirmeye kalkışıyor idm falan indirip indirmesini engelleyebilirsin
  19. Ashoun

Da forum sayfasını açınca sonu .html olan bir dosya oto iniyor :( virüs mü?

klavyen alta basılı kalıyodur ya da alta basarken tıklıyosundur oto indiriyodur sekmeyi
  20. Ashoun

Fps oyuncusu için nvdia mı yoksa amd mi

cs valo gibi oyunlarda ben de açmıyorum ama hzimi almak için pubg tarkov ve rustta kullanıyorum alt + shift + o dan baktığımda 2 2.5 olan ms max 4lere çıkıyor kalite modunda beleşten 2x fps alıyorum tek sıkıntısını scopelarda görüyorum arada bir oyunda fpsin kararsız olduğu yerlerde ince...
Top Bottom