Arama sonuçları: *

1. Ashoun

Valorant mail kurtarma

mail yoksa yapamazsın 1770676564 siteye girdiginde de ordan kod isteyecek yine yapamazsın kullanabiliyoken kullancan yapacak bir şey yok
  2. Ashoun

1.6 ies otomatik 400-450k arasına alınır mı hocamsular

sağolasın hocam dikkat edeceğim
  3. Ashoun

sıfır motor yapılmışlar cana yakın geliyor sorunsuz binerim diye de elektrik tesisatı olayını nasıl anlarım gerçekten çok keyifli araba peşinden koşasım var
  4. Ashoun

bütçem taş çatlasın 500k evin 2. arabası olcak çoğu zaman bende kalacak eğlenceli bir şey olsun istedigimden ieslere sulandım bu bütçede az sorunlu bulunabilir mi bilmiyorum ilanlara baktığımda hepsi temiz duruyor 600e kadar gidiyor yani saçma bi aralığı var sizin de fikrinizi almak istedim
  5. Ashoun

Ekran kartı demirinden kulaklık askısı

güzel olmuş o halde dediğim gibi o destek yaptığın kısımla beraber keçe bant falan atabilirsin vidadan daha iyi durur
  6. Ashoun

Ekran kartı demirinden kulaklık askısı

kapatamazsın :D o kısmı siyah bantla falan sarabilirsin çirkin durmaması için suntayı yüzünden delmene değdi mi bilmiyorum ama yarın bir gün düşünce vida izine bakar durursun
  7. Ashoun

En sevdiğiniz kötü karakteri atın

Dio Brandoya atılan iftirayı kabul etmiyorum kendisi çok iyi bir adamdır.
  8. Ashoun

Çözüldü✓ Rtx 5050mi rx7600mü önerirsiniz ?

bütçeyi arttırıp 5060 yap hocam ikisi de fiyatına değmeyen kartlar şuan
  9. Ashoun

❌İndirim Bitti! Kablosuz Turtlebeach gen2 600 1150tl

dün sabah güncel olarak kırık mikrofonu sinirle koparıp attım
  10. Ashoun

Hadi herkes ilk ekran kartını yazsın

sapphire 7750 hd kullandım yıllarca 800x600 rust oynattı bana 3 yıl boyunca 40 50 fps babacan karttır fanı bozuldu üstüne intel cpu fanı vidaladım hayatına devam ettirdim vga çıkışı düştü plastik kelepçeyle sabitledim yükümü taşıdı kahrımı çekti ben bu adama daha ne diyebilirim ki o7 huzur...
  11. Ashoun

Yardım Gamepower Force Macro Tuşu Sorunu

bu başlık ne kardeşim dön sen
  12. Ashoun

Ayakkabı temizliğinden anlayanlar gelsin acil

kumaş yerleri düz beyaz sabunlu suyla yıkayıp kirini akıttıktan sonra çıkmayan yerleri boyayabilirsin ayakkabının temel rengi orjinalinden biraz farklı olur ama sırıtmaz sonuçta full beyaz olacak plastik yerleri beyaz cifle ovaladıkca cıkmama imkanı yok gariban bir tane converseimi 3 yıldır öyle...
  13. Ashoun

HELIXSUN marka mousepad alınır mı?

işini görür kankam helixsunın büyüklerini kullanıyodum idare ediyodu
  14. Ashoun

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

15. Ashoun

Yerden isitma isitmiyor

çok yüksekte açmanı önermem ve şap kalınlığına göre de değişiyor biz yerden ısıtmamızı kendimiz yaptık şap ince ve dengeli ona rağmen tam olarak 7 8 saatte ısınıyor ev
  16. Ashoun

R5 5600’ün CS’de 80 derece çalışması normal mi?

işlemci fanını x123 gibi fp kule soğutmalarla değiştirmen gerek hocam kasaya fan atmakla düzelecek iş degil bir kaç derece oynar
  17. Ashoun

Sakatat neden sever bir insan?

temiz yapılıyosa neden yenmesin hocam yediğin yer önemli en sıkıntısı kokoreçtir onun dışında gocunmadan hüpletirim
  18. Ashoun

Orjinal JAPON poron mousepad önerisi lazım

artisan da orjinal degilse dahası yok zaten hocam :D
  19. Ashoun

Japonyadaki arkadaşımla oyun oynamak istiyorum

ikinizden birinde illa ping olacak hocam öyle bi dünya yok
  20. Ashoun

Beypazarı doğal maden suyu 24X200ML 180 TL

beypazarının asit oranı iyice düştü hocam özkaynak falan çok daha iyi geliyor beypazarı su gibi
Geri