Arama sonuçları: *

1. Ashoun

Valorant Banımı Acabılırmıyım?

yoook.
  2. Ashoun

Yardim lazim ! Duzgun takabildim mi ?

daha ne kadar girsin hocam start verin lütfen hayırlı olsun
  3. Ashoun

Anlamsız bir şekilde fps değerim düşük ve drop, kasma sorunları yaşıyorum.

Rust asalak bir oyun olduğu için bazen tam gücü alamıyor maalesef yazdığım başlatma seçeneklerini girip öyle de bi dener misiniz. -nolog -high -maxMem=14000 -malloc=system -cpuCount=8 -exThreads=8 -force-d3d11-no-singlethreaded
  4. Ashoun

FPS oyunları için mouse pad tavsiyesi

qck çok bez gibi ben hiç memnun kalmamıştım. artisan pişman etmez hocam bide pulsar için çok pahalı sakın almayın
  5. Ashoun

trdeysen net wraith blade y ama yurtdışı polymer mousepad hiç bilmiyorum hocam hepsi antin kuntin değişik şeylere çıkıyor 1736913809 logitech g440 var iyi gözüken ama fiyatı yine yüksek geldi ve eski bi model
  6. Ashoun

nereden alacaksın bilmiyorum ama lamzu energon 1300tl artisan 3 kat daha pahalı ben tr için dedim onu hocam. cam gibi yapışma sorunu olmayan polymer hard mousepadlerden de alabilirsin zamanla aşınır ama verdiği pürüssüzlük ve kayganlık camdan bile daha iyi gibi.
  7. Ashoun

key83 ya da hayate otsu soft alabilirsin biraz daha control olurlar 1736912665 ama şahsen o kadar para vermeye içim el vermez benim lamzu energon alıp geçerdim 1736912734 bu arada camı tozlanmasından mı yoksa yapışmasından dolayı mı istemiyorsun
  8. Ashoun

Lamzu Energon öneririm şuan baba mousepadlerden birtanesi onun dışında harbiden para kıyayım iyi bir şeyim olsun diyorsan kesinlikle kendine uyan bir Artisan almalısın gerçekten bambaşka bir şey bu Artisan padler
  9. Ashoun

Boyumu ölçtüm kısa çıktı

Ben de bi kere bozuk metreyle ölçmüşüm kendimi 1.70 çıktım diye bunalıma girmiştim bide ölçenin de marifeti var bu işte
  10. Ashoun

Ajazz AJ159 Apex Nasıldır? (Beyaz+Wireless Önerilerine Açığım)

daha hafif ve dengeli olsun diyosan ve mcusu daha kaliteli olsun diyosan vxe mad r almanı öneririm 38gr olması yanında ağırlık dengesi çok iyi ama tek sorunu şarjı 200mah batarya biraz az kalıyor aralıklı şarj etmen gerekebilir
  11. Ashoun

Öneri Attack Shark X3 Pro Superlıght 2500 TL alınır mı?

Bu fiyata kablolu mu alınır hocam vxe mad r en iyi seçenek bu bütçede
  12. Ashoun

1660 Ti Sistem Fiyat

satılabildiğini diyorum zaten böyle bi sistemi bu kadar öldürmenin bi anlamı yok monitörlü haline 10k diyip adamı ucuza zorlamanın bi anlamı yok
  13. Ashoun

1660 Ti Sistem Fiyat

tamam bul allah için şuan bana öyle bir fiyat göster susucam ve monitör bekliyorum hala 2.5 3kya haberin olsun
  14. Ashoun

1660 Ti Sistem Fiyat

rx580 3600 sistemlerin 12ye satılabildiğini düşünürsek hocam fiyatı çok öldürüyorsunuz ikinci elden 180hz msi ips monitör bulun 2.5 3 civarına 3 4 tane alacağım
  15. Ashoun

1660 Ti Sistem Fiyat

monitör var ya hocam hani
  16. Ashoun

1660 Ti Sistem Fiyat

min 14 eder bence zorlasan 16 17
  17. Ashoun

Ekran yenileme hızını değiştiremiyorum çıkmıyor

kurduktan sonra gelir hz seçenekleri
  18. Ashoun

1660 Ti Sistem Fiyat

3-4k vermen gerekir bence ama sen monitörle beraber veriyorsun sistemi direkt satıp nakitle alman daha iyi olur
  19. Ashoun

1660 Ti Sistem Fiyat

2050 80w 90w falan 1736671459 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-garantili-kutu-faturali-msi-thin-gf63-12ucx-2050-16-gb-ram-1218342285/detay 1 yıl 2 ay daha garantisi olduğunu söylüyor elindekini satıp bunu almanı öneririm ama 45w ekran kartı
Top Bottom