Arama sonuçları: *

1. kyzler

Gamegaraj OEM pc tavsiyesi lazım

5070 ti her türlü daha iyi
  2. kyzler

🔥İndirim U.S. Polo Assn. Lee 3fx Beyaz Erkek Sneaker 854 tl

Aynı oaraya hepsiburada puma satıyordu
  3. kyzler

75-80k bütçem var masaüstü pc önerisi

9000 serisiyle kendini düzeltmişse amd ileride kendini toparlayabilir saf güç yüksek dram ucuz fiyat sunarak pazar payını arttırmak istiyor tek sorunu dediğim gibi yazılımda güven vermesi gerekiyor apple nasıl yıllardır yüksek fiyatda olmasına rağmen marka güveninden dolayı rahatlıkla...
  4. kyzler

500 serisinden memnun kalsam yine amd tercih ederdim gtx 1000 serisi kullananlar memnun kaldığı için 5000 serisinden almaya devam ediyorlar
  5. kyzler

Ben o zamanın tepe modelerinden gigabyte aorus rx 570 kullandım kuzenimde rx580 de yakın arkadaşımda rx6600 kullanıyordu onlarda hiç memnun değillerdi çökme sorunları yaşıyorlardı
  6. kyzler

Ben 5 yıl kullandım hem intel işlemci hem amd ekran kartı gına getirdi çökmelerden komple sistemi satıp and işlemci nvdia ekran kartına geçtim en iyi pc kombosu bu çünkü
  7. kyzler

Çamur görüntüyü de unutmuşum
  8. kyzler

Yazılım sorunları stabillik sorunları donma kasma arayan risk almak isteyen amd ekran kartı alabilir
  9. kyzler

3 yıla 9070 xt çökmelerden wattman hatalarından oyunu oynatmaz
  10. kyzler

Hocam fps oyuncuları için nvdia almak daha mantıklı değil mi sonuçta amd sürekli çökme sorunları yaşatıyor yazılımı sorunlu nvdia da reflez boost gibi gecikme süresini en aza indiren teknolojiler varken çoğu profesyonel oyuncu nvdia kullanıyor
  11. kyzler

Hocam bende patriot viper var 6000 mhzda sıkıntı yaşamdım ama sistem geç açılıyor diye expo 2 de kullanıyorum yani 5600 mhz de
  12. kyzler

Bu sistem aldım nasıl

Aynı soğutucuyu kullanıyorum cemile gereksiz diyorum işlemcin ısınan işlemci değilse masraf
  13. kyzler

Bu sistem aldım nasıl

Ryzen 5 7500f stok soğutucuyla bile çalışıyor hava soğutma onu serin tutar ama sıvı soğutma masrafı bakımı uğraştırır
  14. kyzler

Bu sistem aldım nasıl

Sıvı soğutma yefine hava soğutma almak daha mantıjiklı çünkü
  15. kyzler

Bu sistem aldım nasıl

O işlemciye sıvı soğutma çok gereksiz sıvı soğutma alınacaksa ryzen 7800x3d veya ryzen 7 9700x alacaksın.
  16. kyzler

Bu sistem aldım nasıl

Bence de alınacaksa cuma alınmalı bende cuma alsam 5 bin lira ucuza alırdım
  17. kyzler

Bu sistem aldım nasıl

Ucuz değil zaten pahalı da değil normal fiyatına aldım 1765044266 6 bin tl farkla Anakart yükseltildi(gelecekte işlemci değiştirebilirsin.) Ram cl38 lexardan cl30 patriot viper'a çekildi. Ssd 7200-6900 okuma yazma hızına yükseldi Kasa daha kaliteli olan vitfenixe yükseltildi
  18. kyzler

Bu sistem aldım nasıl

Saat 9 gibi sizin için bakayım hocam işteyim
  19. kyzler

Bu sistem aldım nasıl

geçen ay 70k ya almıştım
  20. kyzler

🔥İndirim James Donkey JD900 Pro Gaming mouse pad 299TL

Eşek almayın
Geri