Arama sonuçları: *

1. kyzler

1.5 Bin TL Bandında Mouse Önerir Misiniz ?

3 yıllık mouse sektörün baya gerisinde kaldı. Güncel mouselae 800 ips 50 ivmelenme veriyor razerda 300 ips 35 ivmelenme
  2. kyzler

Rgb Mousepad Önerir Misiniz

Rgb mousepad önermem. Önemli olan performansı. Wraith'in hem tasarımı güzel hem performansı güzel. Benim kullandığım bu https://wraithesports.com/products/wraith-spirit-of-aim-mousepad?variant=50048291569857
  3. kyzler

Plat 1 İçin Zorlu Aim Rutini 1saatlik

1-one tap oyna burst beya sprayden uzak dur. 2-crosshair placementı geliştir 3-peeklemeni geliştir. 4-özgüvenli oyna
  4. kyzler

Yardım Cs2 İçin 5060ti Vs 5070

Öneririrm güzel kart ben 30k ya 5070 aldım ama 40k ya 5070 ti almadığıma pişmanım çünkü 5070ti çok prim yaptı fiyat olarak şuan 62k. Performans olarakda çok iyi.
  5. kyzler

Plat 1 İçin Zorlu Aim Rutini 1saatlik

Helian videosunda dediklerini ölüm kalımda uygularsan gelişirsin. Ben bronz 1'den başlayıp immoya kadar çıktım. Şuan güncel olarak yüce 1'im yeni ekipmanlarla bende aim geliştireceğim oynamak istersen discord: kyzler_rb valo Kyzler#win (yan çar dia 1)
  6. kyzler

Yardım Cs2 İçin 5060ti Vs 5070

Cs2 işlemci tabanlı oyun olduğu için ekram kartı fps'i çok fszla etkilemeyecektir. 5070 daha güçlü bir ekran kartı tek eksiği 16 gb değilde 12 gb olmasıdır bunun eksikliğini 4k da yaşarsınız 2k ve fhd için sorun olmaz.
  7. kyzler

iPhone Kullananlar Memnunmusunuz?

Hocam 2023'de 3 asgari ücret ödeyerek iphone 13 aldım.1.yılda 86'ya 2.yılda 79'a şuanda 70'e düştü. Kardeşime verdim telefonu kendime S25 aldım. 13'den bi tık daha iyi lakin beğenmediğim noktaları da var.
  8. kyzler

iPhone Kullananlar Memnunmusunuz?

Fiyatını haketmiyor çok overrated fiyatları yarıya düşse mantıklı derim. 3 yıl kullandım pil sağlığı %70'e kadar düştü. Kamerası normal çekimde iyi lakin zoom için ila pro veya pro max almak zorundasınız. Düz sürüm pişmanlıktır. 60 hz ekran yapay zeka desteği yok zoom yok pili hızlı eskiyor...
  9. kyzler

Yeni Ekipmanlarım Hakkında Görüşleriniz

Mouse sağlam olsun istedim aradığım tüm özellikler ninjutso ten'de vardı. Yazılım kurmadan sitesinden ayatları yapabilmek mükemmel. Mousrpad'de arkadaşım tavsiye etti.
  10. kyzler

5k Bütçeye Palm Grip Mouse Önerisi

Hocam bende alışmam diye düşünüyordum. Asimetrik'den simetrik fareye geçtim dün 14 saatlik bir maraton yaptım. Valorantda 23 lvl hesapla sıfırdan ölümsüzlük rankına yeniden ulaştım. En son 2023 yılında bu kadar iyi oynadığımı hatırlıyorum. Benim elimde gerçekten büyük. Ona rağmen sorun yaşamadım.
  11. kyzler

Yeni Ekipmanlarım Hakkında Görüşleriniz

Merhaba Arkadaşlar geçen yıl bilgisayar toplamıştım. Bu yıl ise ekipmanlarımı. Neredeyse komple değiştirdim yorumlarınızı merak ediyorum. Değişen ekipmanlar: Eski Monitör: Msi g241 1 ms 144 hz 1080p Yeni Monitör: AOC q27g4zr 0.3 ms 260 hz 1440p Eski mouse: Razer Deathadder V3 Pro Yeni mouse...
  12. kyzler

1k'dan 2k'ya Geçmeye Gerçekten Değer mi?

Sistemin 1080p içinse 2k almaya değmez. Sistemin nedir.
  13. kyzler

Hocam kendi deneyimi anlatıyorum. 2024 V3 Pro'yu 4300 tl'ye amazondan satın aldım. Bu fiyata satılmasına rağmen içinden 4/8k destekleyen dongle çıkmadı.Fare 2022 yılında çıkmasına rağmen 8k dongle Türkiyeye 2025 sonunda anca geldi. Bu çok büyük bir rezillikti. Ayrıca yazılımı gerçekten...
  14. kyzler

5k Bütçe Klavye ve Mouse Önerir Misiniz?

Klavye yüzde kaç istiyorsun
  15. kyzler

5800'e Viper V3 Pro Alınır mı?

Aldım hocam sağolun
  16. kyzler

Hocam şöyle sepet yaptım ten daha ucuz bütçede biraz yer açıp mousepad de sıkıştırayım diyorum sizce nasıl?
  17. kyzler

Ben amazona teknik servis için yazdım onlarda uğraşmayın iade edelim dediler wraith olsa tamir parası alırdı
  18. kyzler

Ben v3 proyu yaklaşık 9 ay kullandım 8k hz dongle olmadığı için 1000 hz kullanmak zorunda kaldım masadan düşüp bozulunca amazon sağolsun iade etti. Gelen paranon yarısıyla dv3 aldım kablolu 8k hz diye bu sefer de bağlantı kopmaları donma takılmalar yaşadım iade talebi oluşturdum. Ten'in...
  19. kyzler

Ninjutso ten olabilir
  20. kyzler

Bende öyle yaptım şimdi iade ediyorum rezillik hocam Kablosuzdan şaşmamak lazım
Geri