Arkadaşlar ekran kartını sokete sokunca, anakartaki audio kablosunun tam üstüne geliyor ve gpuyu oturtturamıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Sebebi bu mudur?
Hocam selam konu dışında bir şey için rahatsız ettiğim için kusura bakmayın, anakart kasa ve ekran kartımız aynı. Ekran kartı ayrı olarak geldi bana ama takamıyorum. Benzer bir problem yaşadıysanız yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar bütün gün denedim bir türlü takamıyorum, kartım rx7700xt kasam xpg lander 500. Kartı yuvaya sokuyorum ancak bastırınca klips kitlenmiyor. Fikri olan?
Bu arada 7900 GRE konusunda haklısınız, 25.000 TL olması can sıkıcı. Hiçbir şey yapmadan 250 dolar kâr koyan resellerlar yüzünden insanın alası gelmiyor. 20.000 TL - 21.000 TL civarına gerilese tam alınacak bir kart olur.
Yapmayacağını düşünüyorum ancak tamamen emin değilim. Bu arada 7500F'i nerede 5500 TL'ye buldunuz? Ben bugün baktığımda kutulu 6680 TL kutusuzu da 6000 TL'idi.
XTX biraz abartı kaçar doğru, RTX 4070 almayı düşünüyorsanız yerine RX 7900 GRE çok daha iyi bir iş çıkaracaktır. Onun dışında 4070ti Super sıkıntı çıkarmayacaksa alabilirsin.