Arama sonuçları: *

1. İ

TUF A15 laptopta GPU kullanımı %65 civarı geziyor olmuyor

bak ben sana söyliyeyim G-Helper güzel fakat eğer g-helper kullanırsan güç planı ekleyip silemezsin ve armoury crate tuşu g-helperı sildikten sonra formatlayana kadar çalışmıyor çünkü G-Helper o tuşu direkt kendi programını açması için ayarlıyor. Ama Armoury Crate kullanırsan bunların hiçbirini...
  2. İ

laptop çok güzel fakat ben bir sorun yaşadığım için tam performansını kullanamıyorum onun dışında sessiz modu var fanı sesini bile duymadan oynayabiliyorsunuz önerir miyim, öneririm ama herkesin sıkıntı çıkarmıyor dediği bilgisayar bi bende sıkıntı çıkardı artık benim şansım mı bilemiyorum çünkü...
  3. İ

GPU Asla %100 Olmuyor

güç planı seçemiyorum yüksek performans yok orda ve biosa baktım yapabileceğim bir ayarda yok
  4. İ

GPU Asla %100 Olmuyor

Her oyunda durum böyle
  5. İ

evet bu attğım sonuçlar sizin ayarlarının ile aynı ayarlar 1752870868 cevabınızı görmedim özür dilerim. Cihazı almadan önce araştırdım diğerlerinde böyle bir sorun yoktu
  6. İ

GPU Asla %100 Olmuyor

performans modundan kastiniz ne tam olarak? nvidia denetim masasından max performansı tercih et yaptım G-Helper üzerindeki kullanım modu Turboda
  7. İ

GPU Asla %100 Olmuyor

herhangi bir sınır koymadım
  8. İ

GPU Asla %100 Olmuyor

furmark testinde 86 derece çalıştı GPU %100 iken 1753049715 evet
  9. İ

GPU Asla %100 Olmuyor

aynı laptobu kullanan arkadaşım oyun esnasında 150 fps alıyor ve ben 75 alıyorum yani eksiklik oluyor
  10. İ

GPU Asla %100 Olmuyor

bilgisayarı alalı 3 hafta oldu
  11. İ

GPU Asla %100 Olmuyor

işlemci o sıcaklıklara çıkıyor ve isterseniz furmark testi atabilirim
  12. İ

GPU Asla %100 Olmuyor

oyun esnasında sıcaklık 88 civarına falan çıkıyor işlemcide 90 derece sınırı var o kadar onu kaldırınca da sonuç aynı 1753049260 ekran kartıda oyun oynarken 80 ve üstünü aşıyor
  13. İ

GPU Asla %100 Olmuyor

Cyberpunkta da sonuç aynıydı isterseniz GTA 5 testi atabilirim ve 4K da da sonuç aynı
  14. İ

GPU Asla %100 Olmuyor

furmarkta herhangi bir sıkıntı yok
  15. İ

GPU Asla %100 Olmuyor

Selamlar, Asus TUF Gaming A15 RTX4060 140W ve R7 7435HS kullanıyorum. 1080p, 2K ve 4K olmak üzere hiçbir çözünürlükte GPU %100 kullanılmadı. Oyun fark etmeksizin en yüksek ayarlara almama rağmen bir şey değişmedi yardım edebilir misiniz? Ya da GPU %100 sabitleyebilmemin bir yolu var mı? Verdiğim...
  16. İ

az önce bir furmark testi yaptım 109W kadar gördüm ve ekran kartı kullanımı %99 oldu fakat oyunda hala bir şey değişmedi 1752870471 FurMarkta GPU kullanımı %100 fakat msi afterburner ve Görev yöneticisinde %55
  17. İ

Hayır hiçbir ayarlama yapmadım fakat anlayabilmiş değilim
  18. İ

Sorunumu öğrendim sorun ekran kartının 60W çekmesi
  19. İ

Hikaye modunda 67-71 fps alıyorum ve ekran kartı kullanımım %55. Evet, G-Helper kullanıyorum.
Geri