Arama sonuçları: *

1. K

1.000-1.500TL fare önerisi

Herkese iyi günler, 1000-1500 TL arası bütçem var maalesef üstüne ekleyemem. FPS oyunları oynamak için mouse önerinizi istiyorum. Claw gripe uygun bir mouse önerirseniz çok sevinirim. Bundan önce yaklaşık 5 sene Bloody A90 kullandım memnunum fakat çok eskidi. Yeni bir öneriniz olursa memnun...
  2. K

Öneri 50 BİN TL GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba maksimum 50.000 TL'ye Gaming laptop alacağım. Laptoptan beklentilerim sağlam bir oyun performansı ve başıma bir talihsizlik gelmesi durumunda iyi bir servis desteği, ayrıca dışarıda da kullanacağım için ortalama bir batarya performansı ve son olarak da 4 5 sene boyunca beni...
  3. K

Öneri Gigabyte Aorus 15BKF vs Lenovo LOQ 15IRX9

Arkadaşlar merhaba maksimum 50.000 TL'ye Gaming laptop alacağım. Laptoptan beklentilerim sağlam bir oyun performansı ve başıma bir talihsizlik gelmesi durumunda iyi bir servis desteği, ayrıca dışarıda da kullanacağım için ortalama bir batarya performansı. İki üç günlük araştırma sonucunda...
  4. K

Gigabyte Aorus 15 BKF vs MSI Pulse 16 AI C1VFKG-201xtr

Arkadaşlar iyi günler, 50000TL bandında Gaming laptop bakıyorum, bulabildiğim en iyi iki ürün bunlar. İkisi arasında tercihi hangisinden yapmalıyım sizce...
  5. K

Maksimum 45 Bin TL Gaming Laptop Önerisi

hocam bütçe 50ye çıktı, teşekkürler cevaplarınız için yeni bir öneriniz var mı acaba?
  6. K

Maksimum 45 Bin TL Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhaba, hem okul için hem de oyun oynamak için maksimum 45bin TL'ye Gaming laptop alacağım. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum, arada hikayeli oyunlar da oynarım. Beni birkaç sene hiç yormadan idare edecek kronik sorunu olmayan, oyun performansı güzel olan bir laptop önerir misiniz...
  7. K

1000-1500 TL Gamepad Önerisi

Arkadaşlar merhaba, FIFA(EA FC) oynamaya başlamak istiyorum, bunun için gamepad alacağım. Bluetooth olmasına gerek yok bilgisayarımda Bluetooth yok. Bütçem 1000TL maksimum 1500TL olabilir. Önerileriniz varsa çok mutlu olurum. Monster, 8BitDo gibi markalar fakat hiçbir bilgim yok haklarında.
  8. K

450.000-500.000 Arası Sorunsuz Manuel Otomobil Önerisi

İyi forumlar herkese, Ford Focus 2001 arabamızı çok fazla sanayi masrafı çıkardığı için satıp üzerine bir miktar para ekleyeceğiz, 450.000 - 500.000 arası bütçemiz var, bizi sürekli sanayiye götürmeyecek , kronik sorunlarıyla uğraştırmayacak , bakımlarını yapıp devam edeceğimiz bir araç...
Geri