Arama sonuçları: *

1. M

Ekran kartımın üstünde erimiş gibi bir iz var sıkıntı çıkarırmı

Sizce değişimle uğraşmaya değer mi bide ben sistemi hazır olarak almıştım sıfır orda yerleştirilirken mi böyle bir hata yaptılar
  2. M

Ekran kartımın üstünde erimiş gibi bir iz var sıkıntı çıkarırmı

Arkadaşlar ekran kartım yenidir rtx 4060 kartın üstünde erimiş yada yapıştırıcı ya benzer bişey var normal midir yoksa ilerde bir sorun çıkarır mı bilenler söyleye bilir mi
  3. M

Valorant Van 9003 hatası

Arkadaşlar valorant Van 9003 hatası alıyorum Windows 11 kullanıyorum güvenli önyükleme yi açmaya çalıştığım da bu yazı çıkıyor ne yapmalıyım
  4. M

Comodo internet security pro ücretlimi

Arkadaşlar bu anti virüs programını kurdum da ücretli diyordu ben direk yükledim nasıl oluyor ücretsiz mi
  5. M

Bu molex kablosumu dur

3 lü fan Alacam ve molex bütçem en fazla 500tl
  6. M

Bu molex kablosumu dur

Yazmıştım zaten hocam ama fan için 3 tane kasanın üstüne fan takacam nasılyapacağımı bilmediğim için sorayım dedim 1720456431 Param biraz daha var daha iyisi varsa atabilirmisiniz onu alayım
  7. M

Bu molex kablosumu dur

Çok teşekkür ederim iyi günler
  8. M

Bu molex kablosumu dur

Peki hocam bu fanları alacamda nasıl takıldığıyla ilgili fazla bir bilgim yok arka arkaya takıp sonra PSU daki dişi molexsemi takacam Alacağım...
  9. M

Bu molex kablosumu dur

Arkadaşlar kasaya fanlar yetersiz kalıyor bende 3 tane daha fan alacağım fakat kasa içindeki kablo da 300v ve 80 derece yazıyor bende şuphelendim biraz molex kablosundan nasıl 300v geçiyor diye bı bakabilir misiniz bu molex kablosumu
Geri