Arama sonuçları: *

• Users: AMYG
  • Order by date
  1. A

Mpg A850GS coilwine :'(

Ben de komple lian li oldum elendi arkadaşlar :D
  2. A

Çok sessiz ve kaliteli bir sisteme sahip olmaya çalışıyorum. Zerre teklemiyor diğer bileşenler. Ama psuyu bir tutturamadım. Vallahi 3 oldu. En son delta GPS-850HB yi takıcam o olucak, bıktım.
  3. A

Sıcak fırsat konusu paylaştığım ürün dü coilwine denk geldi :/ var mı diğer arkadaşlarda bir problem? https://uploadnow.io/f/BY02vhv
  4. A

Mchose v9 pro mu fifine h6 mı daha iyi

v9 pro kullanıyorum şarjı gayet uzun gidiyor beni tatmin ediyor bazen ayar yapmak sıkıcı olabiliyor ama ayar paylaşanlar var onlardan kopyalayabiliyorsun ıu da ilk pencereyi çözemedim diye baya sinirlendim sonra makul bişey bulup dokunmadım eq fena değil 7.1 iyi benim için
  5. A

Ofis / Excel için Klavye Önerisi

nuphy bakabilirsin. İşin gerçeği eşim de çok yazıyor eski bir rampage low profile alıp modladım ama stok kullanacaksan lofree ve nuphy öneririrm 1772561994 https://mechanicalkeyboards.com/?srsltid=AfmBOopu5BoFuGMfIsbqzdUQk7cF0qNLqErWP9DaGu3FtPLoUFQqzXzk burdan tarzını bulabilirsin 1772562116...
  6. A

Ofis / Excel için Klavye Önerisi

eğer sürekli yazıyorsan low profile almalısın. uzun ömürlülük falan demişsin ama bütçe belirtirsen yardımcı olmamız kolaylaşır
  7. A

2k psu olmayan kasa önerisi

https://amzn.eu/d/08yS2LCS fena Bi ürün değil kullananlar ayrıca detay verirler
  8. A

Delta 850 W 80 + Gold Tam Modüler Güç Kaynağı bilgisayarım için yeterli mi?

Bu modüler olanla ilgili bir problem vardı forumda aratır mısın? Aramızdaki bir deli bu psuyu bakır teline kadar biliyordu. Bende 850w modüler olmayan var. Bir sorun yaşamadım.
  9. A

🔥İndirim ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB - 5.998,00TL

uzun zamandır bu fiyatlarda bazı satıcılar 4999 dan verdiler ama yine güzel fiyat hala alınabilir ama yüksek devirlerde fanlar ses yapıyor sizi rahatsız edip etmeyeceğine incelemelerden bakın derim
  10. A

Hazır sistem parçalarının birbiriyle uyumluluğu

Anakart, kasa ve işlemci soğutucu alternatiflerine bakabilirsin. Onun dışında güzel
  11. A

Ryzen 5 7500X3D x 5070Ti Sistem tavsiye

Senin 5070Ti ile işin yok knka önce oynadığın oyunların sistem testlerine bak işlemci seç ekran kartı seç cebinden çıkacak 20 30 k fazla para var cebinde kalsın 1772257960 Sana önerim 7500x3d 7800x3d işlemci olurdu ekran kartı için bu işlemcilerin oynadığın oyunlarla testlerine bak hangi ekran...
  12. A

Hocam Bi tere alıyorum en üstünü alayım ama marka bakmayayım demek doğru değil 100k ile hazır sistemler sizi pek mutlu etmez. Ben olsam neye ihtiyacım olduğuna karar verir, neyi kullanacağıma karar verir öyle alırdım. 7800x3d ile fps mi oynayacaksınız yoksa 5070 Ti ile 2k AAA oyun mu...
  13. A

Ben 100k versem bu bileşen kalitesinde ürün almam yanlış anlamayın ama
  14. A

❌İndirim Bitti! MSI PRO B850M-G 5.397₺

Usb portu koymayı unutmuşlar 😅
  15. A

Fan kontrolcü almam gerekiyor mu ?

11 fanı ard arda bağlayan biliyorum. kendim de 6 fanı papatya bağladım bir süre kullandım. Seri bağlandığında çektiği amper artar gerilim değişmez kablosu kaliteliyse sorun çıkmaz
  16. A

🔥İndirim Vatan indirimleri Msi mpg 850w gs 6816₺

evet 220 240 dolar arası olması lazım ben de takribi 15 e falan geliyor yd diye bakmıştım bi ara
  17. A

❌İndirim Bitti! LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör 9.000TL

bu 6-7 k arası dolanan monitör değil mi? bu parayı ben olsam buna vermem
  18. A

ram corsair vengeance silve 48 gb 8200 mts ,kasa o11 vision compact, ekran lian li elimde şuan bu fanlar var ve güzel hoşuma gidiyor sessiz diye değiştirmedim
  19. A

Taş gibi anakart
Geri