Arama sonuçları: *

1. C

Sistem topladım dar bogaz yapar mı

işlemciyi üst düzey tutmak istedim buna bakmıştım yoksa en son tek tek topladım
  2. C

suan baktımda 360mm sogutucu takmak için kasayı değişmek istiyorum ne önerirsiniz 1750264213 teşekürlerr
  3. C

yetersiz olan parçalar sizce var mı
  4. C

Sistemi almayı düşünüyorum her hangi bir dar bogaz yapar mı

son böyle yaptım 68 oluyo tek tek 70 e geliyo
  5. C

hocam anakarttan pek anlamıyorum sorun çıkarmazsa alacagım işlemcite yeter mi 1750261147 https://pckolik.com.tr/tavsiye-sistem/bomb-v5-sistem-tavsiyesi-ryzen-5-7500f-geforce-rtx-5070-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd bu sistemin üzerine topladım mallesef rami o yapamıyorum
  6. C

2 3 bin daha bütçem var her hangi kötü parçası var mı değişebileceğim bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
  7. C

60 k ya toplama bilgisayar

ne alabilirim anakart olarak 5070 e 7800x3d almak istiyorum anakarttan pek anlamıyorum nası bi sistem yoplaya bilirim 65 e kadar çıkabilir bütçem
  8. C

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-tiosel-msi-geforce-rtx5070-shadow-2x-oc-12gb-ryzen-5-7600x-32gb-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-54760 işlemcisi 7800x3d koyup aynı paraya bunuda alabirim ama ssd 1 tb
  9. C

tek tek akakçeden 65 e topladım 1749752215 aynı parçalara baktım akakçeden 63 64 geldi başka parçalarla bakmadım
  10. C

İnce hesaptaki bi bilgasayara istediğim parçaları ekleme yaptım tek tek toplayınca 63 k oluyo sizce nasıl bi problemi olur mu sistemin
  11. C

6k civarı mouse öneri

6k bütçem var claw kullanıyorum ne tavsiye edersiniz
  12. C

Temuya üye olmayan kişi lazım yardım

hocam ben onu baya geçtim bu kadar ugraştım die zorluyorum 1746171697 https://temu.com/u/iWMxdomFPGVspEye yardım etmek istiyen olursa burdan yapabilirsin
  13. C

ortalama kaç kişide bitiyo bilginiz var mı
  14. C

baya sonuna dogru geldim 20 kişi falan yaptım yeni kullanıcı istiyo bunun acıgı falan yada yeni kullanıcı var mı
  15. C

temudaki bedava ürün için kaç kişiye yollamam gerekiyor bilgisi olan yada yardım edebilecek var mı
  16. C

Logitech superlight 2 de yay sesi sorunu

superlight 2 de özellikle sağ faremde tuşa basarken arada bir yay sesine benzer bir ses geliyor ve yeni aldım bu bir sorun mudur kullanan biri varsa söyleyebilir mi rahatsız edici tiz bir ses ve biraz bastırınca eziliyomuş gibi bir ses geliyor
  17. C

Alınabilecek en kaliteli laptop markası sizce nedir

alınabilecek en kaliteli laptop markası sizce nedir
  18. C

Mousepad önerisi speed mi hybrid mi

fps oyunları oynuyorum genelde cs valo çogunlukla
  19. C

Mousepad önerisi speed mi hybrid mi

Wraith Spirit of Aim Mousepad almayı düşünüyorum daha önce mousepad almadım kıyaslama yapamadığım için speed mi hbyrid mi almalıyım bilmiyorum ne önerirsiniz
  20. C

SİSTEM TOPLAYACAĞIM SİZCE NASIL

750 yeterli bence
Geri