Arkadaşlar sorun donanımsal bunun nedeni de laptopu ekranı kapattığımız da uyku moduna geçiren sensörü var o pc çok ısınınca kafayı yiyor bundan dolayı ekran gidip geliyor ben kasayı açtım o sensörü söktüm sorun çözüldü.
Modemi 4 5 dakike Kapalı bekledim tekrar açıp denedim yine olmadı wifi bağlantısını kestim yeniden başlattım ve kendi İnternetim bağlandım Mobil veri açıp yine olmadı galiba pes edip win 10 a geçicem
Tabi hemen deneyim.
1765111511
Kaspersky komple kapattım windows güvenlik duvarını da kapattım ama yine olmadı böyle bir şey çıkıyor ekrana herkese açık yazısının yanında usb tarzı bir şey ve çarpı var anlamadığım şekilde.
Dns ne olduğunu bilmiyorum vpn de bağlı değil modeme reset attım normal wifi ile bağlanıyorum ha birde güvenli internet de şöyle bi durum var kaspersky premium var tüm korumalar açık ama 2 3 ay önce de açıktı girebiliyordum ama nedense şimdi böyle bir sorun ile karşılaştım acaba win 11...
Merhabalar Evet Steam üzerinden cs2, Battlefield 6, zort online oynama yani Epic Games ile oturum açmak istemeyen oyunlarda Yani bana öyle geliyor tahminim, online girebiliyorum gayet arkadaşlarımla oynayabiliyorum
Herkese iyi günler. Bilgisayarım Dying Light ve Ranch Simulator’da online sunuculara bağlanmıyor. Bundan tam 2 ay önce Dying Light 1’e girip online eşleştirme yapabiliyordum. Ama bugün Steam üzerinden tekrar indirdiğimde ne Epic Games ile oturum açabiliyorum ne de online eşleştirmeye...
Merhabalar arkadaşlar daha demin ready or not indirdim ve bir tane mod kurmak istedim modu kurduktan sonra direk kaspersky turnuva atı buldu indirdiğim mod da bu konuda nasıl bir şikayet de bulunabilirim
Ya dostum ben şuanda memleketteyim yozgat istanbula döncem fark ediyor mu Servis den servise birde sence bu sorun neden kaynaklanıyor bir tahminin var mı
Merhabalar hp victus 16 ryzen 7 7840hs rtx 4060 8gb bir laptop aldım temmuzda 1 sene olucak önceden oyunlarımı mükemmel şekilde oynardım microsoft flight simulator den tut Rdr2 ye kadar ama şimdi oyuna girince laptop da ekran gidip geliyor güç. Düğmesi yanıp yanıp sönüyor hp desteğe bağlanıp...
Vallaha tam bakmadım da 24h2 yazıyordu bide normalde 120gb boştu c disk bi baktım 90a düşmüş sonra güncelleme de 23gb yazıyordu
1737768249
Yani depolama birine girdim ne yükledim ki acaba diye ordan birine girdim işte orda güncellemeler 23gb diyordu