Arama sonuçları: *

1. limiasismail

Bitirmelik oyun önerisi düşük sistem

farklı sitelerden indirmeyi denemelisin, korsan oyun önermem ancak bazen sorunlar çıkarabiliyor 1720540501 fallout 3 olarak düzelteyim hocam hikayeli rol yapma tarzı gayet akan ve saran bir oyundur benim için.
  2. limiasismail

Steam Girişiniz yapılmaya çalışılırken bir hata oluştu hatası alıyorum

satışı olmayan oyunlardan gta san anreas , gta vice city , gta 3 gibi oyunları korsana yönelmek istemediğimden paylaşımlı hesap şeklinde almak istedim herhangi bi siteden puanı yüksek satıcıdan steam hesabını satın aldım. hesaba girmeye çalıştığımda ise hata kodu 'e43' olan "Girişiniz yapılmaya...
  3. limiasismail

Arkham Origins (ki kendisi pakete dahil değil, bence çok da oynanması gerekmiyor ama sonuç olarak hikayenin öncesi.) Arkahm Asylum. Arkham City. Arkham Knight. _______ Oyun olarak gta serilerini oynadıysanız bile tekrardan bitirmenizi önerebilirim ya da metro serisi son oyunu...
  4. limiasismail

Batman serisi oynayıp çok zevk alarak bitirdiğim oyunlar arasındadır uçma , dövüş , hikaye açısından yılına göre gayet iyi oyun steamde indirimdeydi hatırladığım kadarıyla kontrol etmenizi öneririm.
  5. limiasismail

Steam Girişiniz yapılmaya çalışılırken bir hata oluştu hatası

satışı olmayan oyunlardan gta san anreas , gta vice city , gta 3 gibi oyunları korsana yönelmek istemediğimden paylaşımlı hesap şeklinde almak istedim herhangi bi siteden puanı yüksek satıcıdan steam hesabını satın aldım. hesaba girmeye çalıştığımda ise hata kodu 'e43' olan "Girişiniz yapılmaya...
Top Bottom