Arama sonuçları: *

• Users: solid
  • Order by date
  1. S

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Dostlar merhaba , tavsiyeleriniz üzerine X9'u aldım gerçekten fiyatına göre oldukça iyi, ama orijinal uygulamanın eq ayarlarıyla bazı kısımlarda ses oldukça eksik hissettiriyordu. Redditte şöyle bir konu buldum : En sondaki arkadaş FXSOUND adında bir equalizer önermiş , indirip denedim...
  2. S

Samsung Odyssey G6 G61SD DP ile Adaptive Syncde pembe ekran

Merhabalar dostlar, Samsung Odyssey G6 G61SD modelini satın aldım , ancak monitörü Dp kablosu ile bağlayıp adaptive synci açtığımda ekranda titremeler , glitchlenmeler oluyordu. Sonrasında rastgele bir zamanda hdrı açmaya çalıştığımda ekran gitti geldi gibi oldu, sonrasındaysa adaptive sync...
  3. S

Çözüldü✓ Samsung G6 G61SD 2kda 240hz alamıyorum

nvidia denetim masasından özel çözünürlük oluşturarak sorunu çözdüm. 2k 240hz girip gelişmiş ayarlardan da zamanlamayı cvt azaltılmış boş yaparak test hatası almadan halledebildim.
  4. S

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

hocam 240 yazarak ve gelişmiş ayarlardan cvt reduced blank seçerek halletim. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bi denesin
  5. S

hocam elle çözünürlük nasıl ekliyorsunuz özelleştir kısmından mı ? ben onu denedim 2k 240hz ayarladığımda test başarısız monitör desteklemiyor gibisinden bir hata aldım
  6. S

Çözüldü✓ Samsung G6 G61SD 2kda 240hz alamıyorum

Merhabalar , bu monitör bugün elime ulaştı. Tam modeli Samsung Odyssey Oled G61SD.Ekran kartım ise GTX 1050Tİ. Monitörün firmware updateini vs de yaptıktan sonra monitörü denerken hdmi kablosuyla bağladığımda en fazla 2k da 120 hz alabildim. DP kablosu ile ise 2kda 240hz görüntü ayarlarında...
  7. S

hayır masaüstü kullanıyorum. Ekran kartım gtx 1050ti. Dp ile 2k da 240hz desteklediğini okumuştum , bu arada dp ile hdrı açınca 10 bit renk derinliğine ulaşabildim ama sadece hdr açıkken ayrıca maalesef hala 2kda 240 hz seçemiyorum
  8. S

monitör elime ulaştı , yazılım güncellemesini vs de yaptım ancak hdmi kablosuyla 2k da 120hz alabiliyorum en fazla 240 hz çıkmıyor bile , dp port kablosuyla ise 2k da 240hz seçme şansım var ancak 240 hz i seçtiğim gibi 1080pe atıyor çözünürlüğü.Kafayı sıyırmak üzereyim var mı çaresini...
  9. S

benimki de kargoda şuan hocam , yarın teslim edilmesi bekleniyor aynı şekilde 1743629632 bu monitörle hdr ayarını sürekli açık olarak mı kullanmak gerekiyor daha iyi bir deneyim için, yoksa hep açık olması monitöre zarar verir mi hdrın?
  10. S

sağol hocam , peki monitör geldiğinde kesinlikle bu testleri yap, şunları kontrol et dediğiniz şeyler neler ? olabildiğince sorunsuz gelmesini umuyorum malum indirim bitti ve değişim de yapmıyolarmış sadece iade kabul ediliyormuş maalesef :(
  11. S

ben pazar aldım bende de hala sipariş hazırlanıyorda, kaç güne gelir hocam bilgisi olan var mı? Planlı teslim tarihini 3 nisan olarak seçtim ancak hiç gelecek gibi durmuyor o vakitte
  12. S

Hadi ya çok kısaymış 2 3 sene de. Büyük riskin altına girmişiz desenize
  13. S

Peki şimdi kaça düştü kayıp 😄 1743344998 Hocam yoğun olmayan bir kullanımda dikkat edildiği takdirde kaç sene götürür ortalama var mı bir bilginiz
  14. S

İyzico ile çok indirim var mıydı ben de stok kalmaz diye hiç indirimle uğraşmadan kaptım hemen kaybım kaç para hocam 😁
  15. S

Arkadaşlar panelin yaklaşık burn in olmadan kullanım ömrünün 3 yıl olduğunu okudum önceki mesajlarda, sadece yaz aylarında yoğun kullanıcam ve uzun ömürlü olması için verilen tavsiyelere de uyarım olabildiğince , sizce 5 -6 yıl civarı bir ömrü olur mu bu şekilde? Ayrıca msi g274qpx almayı...
  16. S

4070 Super Ryzen 5 7500F sistem için PSU önerisi

Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi bir sisteme sahibim ve kaliteli Gold sertifikalı bir PSU almak istiyorum. Bir önceki sistemimde herhangi bir elektrik kesilmesinde, fiş çekildiğinde vs. bütün boot ayarlarım falan sıfırlanıyordu ve bilgisayar kafayı yiyordu adeta. RAM, işlemci anakart bütün...
  17. S

Yeni sistemde internet problemi

Bunu da denemiştim maalesef işe yaramadı.
  18. S

Yeni sistemde internet problemi

Merhabalar, sistemimde anakart, ram ve işlemci değişikliği yaptım ve am5 sokete çevirdim.Formatladıktan sonra LAN bağlantısında tanımlanamayan ağ sorunu alıyorum. Biosum güncel ve son sürüm.Modeme reset atmayı ve ağ sorunlarını gider yapmayı denedim.Sorun çözülmedi ve sorun gider kısmında...
Geri