Arama sonuçları: *

• Users: Flaqs
  • Order by date
  1. F

RTX 3060Tİ VS RX 6700XT

kesinlikle rx 6700xt almanı öneririm kas gücü olarak 3060ti dan daha iyi bi kart direkt 3070in dengi temiz bi kart bulduysan üzmez seni
  2. F

Rx 6700xt vs Rtx 3070

kas gücü olarak kafa kafaya kartlar eger sadece oyun odaklıysan 6700xt almanı öneririm 12gb vram avantajinda olur ama eger render alıcam video cekicem yayın yapıcam diyorsan rtx 3070
  3. F

9500 TL'ye Ekran kartı önerisi

eger sıfır almak istiyorsanız rx 7600 almanızı öneririm ama eğer temiz ikinci el kart bakıyorsanız rx 6700 yada 6700xt tercih etmelisiniz
  4. F

5600G EKRAN KARTI ÖNERİSİ

dostum bütceni söylersen daha rahat yardımcı olabiliriz benim önerim rx 6600 rx 6700 ama güncel kartlar olmadıgı için sıfır almanı önermem temiz kutulu faturalı garantili ikinci el bakabilirsin sıfırdan çok daha uygunlar ha yok sıfır alıcam diyorsan rx 7600 almanı öneririm kas gücü ve vram...
  5. F

Bu sistem fps oyunlarindaki performansi ne olur?(Valorant)

dostum hangi oyunu oynayacagına baglı youtube gir ryzen 5 5500+ rtx 3060 yaz ve cıkan videolarda onlarca oyunun test sonucları var
  6. F

Yardım Monitör alcam bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi

Hayırlı olsun eger olu pixel yada ghosting olursa degisim talep edebilirsiniz zaten 3 yıl garantili
  7. F

Yardım Monitör alcam bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi

kesinlikle msi asus va panel msi ips panel ben olsam msi tercih ederdim
  8. F

AOC 24G4X mi AOC 24G2SP mi GİGABYTE G24F-2 mi

Aoc 24G4X gercek 1ms tepki suresine sahip 300cd parlaklık gayet yeterli ve hdr10 teknolojisine sahip ücü arasında karar vericekseniz kesinlikle 24g4x
  9. F

Bu Monitörlerden Hangisini Tercih Etmeliyim?

usta tam net bi bütçem yok fiyat önemli degil ama aradıgım özellikler belli 1080p ips olması gibi bu monitörler arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim
  10. F

hangi anakartı almalıyım

Dostum attıgın sitede ikiside 9 faz olarak gözüküyor soğutma performansı olarak pek bi fark olacagını sanmiyorum ve ikiside matx anakartlar A620m H bios flasback özelliğinide barındırıyor bana sorarsan aradaki fiyat farkına değmez ds3h tek artısı soğutma bloğu ve daha fazla bağlantı girişleri
  11. F

Bu Monitörlerden Hangisini Tercih Etmeliyim?

Öncelikle Merhaba Hepinize İyi Günler Dilerim. Monitör Almak İstiyorum Ve Biraz Araştırdım Bazı Monitörler Kafama Takıldı 1080p Ve İps Panel Olması Benim İçin Önemli Genelde Fps Oyunları Oynuyorum Sizce Fiyat Farketmeksizin Bu Monitörlerden Hangisini NEDEN Almalıyım...
  12. F

Hangı Anakartı Almalıyım Kararsız Kaldım Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olabilir mi

tesekkurler usta bu model micro atx b550 a pro ile arasindaki tek fark boyut mu
  13. F

Hangı Anakartı Almalıyım Kararsız Kaldım Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olabilir mi

Başlıkta bahsettigim gibi bütcem 4500Tl Civarı bütceme ve parcalarıma uyan 3 anakart gözüme takıldı, sizce hangisini almalıyım İşlemcim: Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: Rx 6700Xt Ram: 3200Mhz Cl16 Kasa: Corsair 3000D Airflow...
  14. F

RTX 3070 VS RX 6700XT HANGISINI ALMALIYIM?

hocam evet 1080p rahatlıkla oynatır ama peki 2k olunca isler degismiyor mu 6700xtnin kutusundada belirtildigi gibi 2k rahat oynatan bi kart
  15. F

maalesef hocam butcemi asıyor ikisi arasında secim yapmalıyım
  16. F

beyler lütfen alacağım sisteme bir bakar mısınız

yok kral on numara sistem güc kaynagı on numara islemci ve ekran kartı birbirini tamamlıyor bildigin uzere amd ekran kartlarında yazılımsal hatalardan cogu kisi nasibini aldı ama 7000 serisinde bu sorunlarla karsılasmak neredeyse imkansız oldu yani cogu sorun duzeltildi enaza indirildi asus dual...
  17. F

Merhaba oyun odaklı bi sistem toplamayı düsünüyorum, ama beni yarı yolda bıraksında istemiyorum. Yayın,Render,Edit gibi seylerle ugrasmıyorum, oyun odaklı ve günlük kullanım icin bi sistem topluyorum. Rtx 3070 daha stabil bi kart yani basımı agrıtmaz bana sorun cıkartmaz ama herkesin bildigi...
  18. F

ANAKART ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ

attıgım anakartlarada bakar mısın
  19. F

acaba saglam bi b450 anakart almak mı daha mantıklı yoksa ileriye donuk olmasi icin b550 bi anakart mi almaliyim
  20. F

Hocam peki aklımda iki tane daha anakart var bunlar nasıldır asus daha mı iyi https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b550-gaming-x-v2-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,918570528.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b550m-ds3h-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,802489613.html
Geri