Arama sonuçları: *

1. NİTRQ

Power Point'te Grafik Yaparken Eksi Dereceli Girince Kayma Olması

Nasıl Düzelir?
  2. NİTRQ

Liseler Arası Nakil İçin Puanın Emsal Puandan Yüksek Mi Olmalı?

10 puan mı ne var ama okulla konuştu sistem kabul etmiyor dedi.
  3. NİTRQ

Liseler Arası Nakil İçin Puanın Emsal Puandan Yüksek Mi Olmalı?

Bir arkadaşım şuan 9. sınıfta ama okul değişmek istiyor.İstediği okul LGS den aldığı puandan yüksek bu yüzden emsal puandan düşük diye sistem izin vermiyor.Herhangi bir dönemde 10. sınıfta filan emsal puandan düşük şekilde geçiş yapabilir mi?
  4. NİTRQ

Sultan Papağanı Soru Acil!!!!

Yem işi biraz olmuyo daldarı yiyo yem yemiyo :D
  5. NİTRQ

Tuhaf kafa sallama değilde daha biraz fazla küçükken bunu yapması garip geliyor bunu da yaparken ses çıkartıyor fazlaca ondan endişelendim :D
  6. NİTRQ

35 40 günlük bi Yavru var ve garip sesler çıkarıyo ve kafasını sallıyor.Kafa sallamasını sadece bizle oynarken yapıyor.Sorunu mu var 1732719810 Yanlış yere açmışım sonradan farkettim düzeltebilme şansı var mıdır?
  7. NİTRQ

Yavru Sultan Papağanı Soru

Daha 35 günlük bir yavru geldi lakin tam ses çıkaramadığı için garip sesler çıkarıyo yanında konuşurken kafa sallıyor diyebiliriz.Bu kafa sallamaya benzer hareketi ses çıkarmak için mi?
  8. NİTRQ

Öneri 1000 TL Bütçeye Epic Games Oyun Önerileri

cuma günü steam e gelmiyor mu?Steam için ayrı bir sepet yapıcam
  9. NİTRQ

Öneri 1000 TL Bütçeye Epic Games Oyun Önerileri

Sadece 1-2 oyun yerine çokça oyun bekliyorum bir hesap dizmek gibi. Sistemim ise her oyuna yeter.
  10. NİTRQ

ACİL!!! HL BROTHER 1110 YAZICI SOLDA ŞERİT HALİNDE YERLERİ ÇIKARMIYOR?

düzeldi mi yoksa naptınız hocam
  11. NİTRQ

ACİL!!! HL BROTHER 1110 YAZICI SOLDA ŞERİT HALİNDE YERLERİ ÇIKARMIYOR?

Bu şekilde oluyo kartuş temizleme nasıl oluyo bilmiyorum tam
  12. NİTRQ

Miyop nasıl anlaşılır?

kendimden biliyorum en az 4 5 sıra filan varsa net sağlamsındır.(keşke bende olsam)
  13. NİTRQ

Word Uygulaması İçin Yardım Lazım!(ÇÖZÜLDÜ)

Word da hocamız kenarlar için 2.5cm boşluk her kelime arasında da 1.5 boşluk olsun dedi ama ben bunları bilmiyorum bilen yardım edebilir mi? 1731599827 kenarları 2.5 cm yapmayı buldum ama kelime arasına 1.5 boşluğu nasıl yapcam bilmiyorum
  14. NİTRQ

Age of History 3 alınır mı?

aoh3 te daha karşılaşmadım ama çokta oynamadım crackle denemek için baktım az 1730099565 zeka seviyesini geçtim oyunu 200 saat oynayıp tam bilmeyenler varmış jdjgdljhjld
  15. NİTRQ

peki ya omu oynayacak zeka seviyesine sahip değilsek bide oyun 800 tl filansa
  16. NİTRQ

age of serisinde niye kanser oluyoruz ya
  17. NİTRQ

hocam onu düzeltirsiniz nolcak 10 saniyelik iş konstantinopolisi sil İstabul yaz :D
  18. NİTRQ

valla ben bugün alıcam galiba bi pedere akşam sorim :D Age of History 2 de yıllarını veren bir kişiyim :D
  19. NİTRQ

222 küsür lira vermeye değer mi?
Top Bottom