Arama sonuçları: *

1. H

❌İndirim Bitti! 2 Li Kablosuz Gamepad 170 e stok yenilendi devam 🔥😄

Arkadaşlar lütfen kötü amaçlı kullanmayın. Kollar bozulduğu için video çekerek AliExpress'ten iade oluşturdum ve memnuniyetim için ürün sizde kalabilir, para iadesini gerçekleştireceğiz mesajı geldi. Lütfen kollarınız çalışmıyorsa, istediğiniz gibi değilse hakkınızı arayın. Başka amaçla yapmayın...
  2. H

🔥İndirim 🔥🔥2'li Gamepad 171₺ (Aliexpress)

x360 yapılış videosunu izler misin dostum? Tuşları doğru atadığına emin misin?
  3. H

🔥İndirim Şampuanlarda 400₺'ye 100₺ İNDİRİM🔥

Şampuan'ı saçlarınızda fazla tutmazsanız pek de zararı yok. 1722007082 Hocam yazık ediyorsunuz vücudunuza, bırakın terleyin. 2-3 günde 1 ideal olanı. Vücudunuzun ve saçlarınızın doğal yağlarını şampuanla akıtıyorsunuz... Çok bunalırsanız sadece suyun altına girmeniz yeterli olur.
  4. H

🔥İndirim 🔥🔥2'li Gamepad 171₺ (Aliexpress)

Dostum FC 24'te kontrolleri özelleştir'den yapacaksın. Mesela bende oyuncu değiştirme tuşu LT olmasına rağmen LR olaraktı. Bu gibi şeyleri deneyerek bulmaya çalış. Eğer yine de algılamazsa video çekerek iade işlemini başlat.
  5. H

❌İndirim Bitti! İ5 işlemcili parasına, İ7 13. nesil işlemcili canavar! 37.999TL

140 Watt ekran kartı ile diğer modellerin fps farkının fazla olmadığını duymuştum. Youtube'tan testlere baktığımda da öyle. Render'da herhangi bir fark mevcut mu acaba?
  6. H

❌İndirim Bitti! 2 Li Kablosuz Gamepad 170 e stok yenilendi devam 🔥😄

Geldi, 10 dakika oynadım birinci gamepadin sol analoğu aşağı yönü algılmamaya başladı. Dedim zaten çin marka ne bekleyeceksin. 2.sini deneyeyim dedim, 10 dakika sonra o da aynı problem. Direk iadeyi başlattım. Saçma sapan işler.
  7. H

🔥İndirim 🔥120W ŞARJ KABLOSU 180° VERGİ DAHİL 83,12₺ 🔥

Arkadaşlar telefonunuzdan yeni kullanıcı açacaksınız veya aliexpress uygulamasını klonlayacaksınız. Yeni kullanıcı açmak daha mantıklı haberiniz olsun.
  8. H

Realfit f3 180 TL 🔥🔥

Realme telefon kullanıyorum bu marka da sanırım realme'ye ait. Telefonun sar değeri çok yüksek bunu da alırsak kanser olacağız sanırım allah göstermesin 😄😄
  9. H

🔥İndirim AJAZZ AK680 660 TL🔥🔥

+ İthalat depozitosu var. 1720950175 Dediğiniz ak680 dual mode olmasın?
  10. H

Kusura bakmayın ekledim.
  11. H

Realfit f3 180 TL 🔥🔥

m.tr.ali... m'yi silin
  12. H

Vergi dahil 660 TL'ye geliyor. Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $20.18 56%OFF | AJAZZ AK680 Mechanical Keyboard Gaming Wired Compact Laptop Tea Or Red Shaft 68 Keys https://a.aliexpress.com/_mNFZpBW
  13. H

🔥İndirim APAYADO M70 Mini Kablolu Klavye 290 TL

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $4.84 77%OFF | M70 Slim Keyboard Wired, APAYADO Mini Dazzling Color Keyboard, Character Translucent Keycaps, Bass Click, RGB https://a.aliexpress.com/_mLuf7pi Slim, laptop klavyesi gibi sevenler için uygun. Mekanik değil. 2 ışık...
  14. H

❌İndirim Bitti! E Yooso Z77 Vergi Dahil 225 TL

Bizim milletimizdeki açgözlülüğü cidden anlayamıyorum. 1 adet klavye almışsın hadi yanına da 1 adet eşe dosta veya alternatif olarak al. 5-6-7-8 ne gerek var ya. Sonra fiyatlar yüksek, satıcılar çok kar marjı uyguluyor diye kızıyoruz. E sanki biz farksızız.
  15. H

🔥İndirim 49999 TL Asus K6602VV-MX050W 3.2K 120Hz OLED I7-13700H 16GB 1tb SSD Rtx4060 16"

Fiyat hakkında yorum yapmadan önce 3.2K OLED ekran olduğunu hatırlayın lütfen.
  16. H

🔥İndirim MUCAI 61 anahtar USB kablolu mekanik klavye 331TL

m.tr.aliex.... olan url'den m'yi sil sadece tr.aliex.... olarak kalsın girer.
Top Bottom