Arama sonuçları: *

1. H

🔥İndirim KÖFTECİ YUSUF PİŞMEMİŞ 500GR KÖFTE 189.90₺ | YEMEKSEPETİ

Konunun içeriğine tekrar bakar mısın? %50 indirim olarak paylaşılmış istediğiniz yerde kullanın diyor. Bu konu bir çiğ ürün konusu değil ki? Sıkıntılı mısın ya? Sipariş verecek arkadaşlarıma şu an sipariş vermemeleri konusunda uyarı yapıyorum. Demek ki çok sipariş var ürünleri hızlı göndermek...
  2. H

Ekmek arasını görmemekte misin şaka mı yapıyorsun?
  3. H

Sanırım siparişe yetişemedikleri için çiğ yolluyorlar. İptal etmenizi öneririm. Zira ağzınızdan kötü ve hakaret içerikli kelimeler çıkabilir.
  4. H

🔥İndirim Etap Fön Makinesi Renk Seçenekli 139 TL

Satıcı hakkında ürün gelmedi yorumları bulunuyor.
  5. H

Lenovo Legion 5 - 5070’li en ucuz Oled laptop 75.000 TL

Stand denediniz mi?
  6. H

🔥İndirim KIOXIA TransMemory U202 64GB USB Bellek - 139 TL

2.0 pişmanlık, yerine 3.2 tercih etmek lazım. 2.0 üzer.
  7. H

Vodafone 1000dk 250sms 20gb (faturalı ) 132TL

Sim kart aktifleştirmeyince geçmiş sayılmıyorsunuz diye biliyorum. Vodafone ile iletişime geçmeniz daha sağlıklı olur.
  8. H

Taahüdümün bitmesine 49 gün vardı. Sanırım Turkcell son 1 ay cayma bedeli çıkarmıyordu. Kurye randevu tarihini maks. 15 gün sonraya verebildim. Cayma bedeli yine çıkacak ama az çıkacak sanırım. Bu arada başka forumlardan referans konularına bakın referans kullanarak yaparsanız 58 gb ek internet...
  9. H

Ne zamana kadar geçerli acaba? Cayma bedeli yüksek çıkıyor. Son güne kadar bekleyip geçeceğim.
  10. H

❌İndirim Bitti! 2 Li Kablosuz Gamepad 170 e stok yenilendi devam 🔥😄

Arkadaşlar lütfen kötü amaçlı kullanmayın. Kollar bozulduğu için video çekerek AliExpress'ten iade oluşturdum ve memnuniyetim için ürün sizde kalabilir, para iadesini gerçekleştireceğiz mesajı geldi. Lütfen kollarınız çalışmıyorsa, istediğiniz gibi değilse hakkınızı arayın. Başka amaçla yapmayın...
  11. H

🔥İndirim 🔥🔥2'li Gamepad 171₺ (Aliexpress)

x360 yapılış videosunu izler misin dostum? Tuşları doğru atadığına emin misin?
  12. H

🔥İndirim Şampuanlarda 400₺'ye 100₺ İNDİRİM🔥

Şampuan'ı saçlarınızda fazla tutmazsanız pek de zararı yok. 1722007082 Hocam yazık ediyorsunuz vücudunuza, bırakın terleyin. 2-3 günde 1 ideal olanı. Vücudunuzun ve saçlarınızın doğal yağlarını şampuanla akıtıyorsunuz... Çok bunalırsanız sadece suyun altına girmeniz yeterli olur.
  13. H

🔥İndirim 🔥🔥2'li Gamepad 171₺ (Aliexpress)

Dostum FC 24'te kontrolleri özelleştir'den yapacaksın. Mesela bende oyuncu değiştirme tuşu LT olmasına rağmen LR olaraktı. Bu gibi şeyleri deneyerek bulmaya çalış. Eğer yine de algılamazsa video çekerek iade işlemini başlat.
  14. H

❌İndirim Bitti! İ5 işlemcili parasına, İ7 13. nesil işlemcili canavar! 37.999TL

140 Watt ekran kartı ile diğer modellerin fps farkının fazla olmadığını duymuştum. Youtube'tan testlere baktığımda da öyle. Render'da herhangi bir fark mevcut mu acaba?
  15. H

❌İndirim Bitti! 2 Li Kablosuz Gamepad 170 e stok yenilendi devam 🔥😄

Geldi, 10 dakika oynadım birinci gamepadin sol analoğu aşağı yönü algılmamaya başladı. Dedim zaten çin marka ne bekleyeceksin. 2.sini deneyeyim dedim, 10 dakika sonra o da aynı problem. Direk iadeyi başlattım. Saçma sapan işler.
  16. H

🔥İndirim 🔥120W ŞARJ KABLOSU 180° VERGİ DAHİL 83,12₺ 🔥

Arkadaşlar telefonunuzdan yeni kullanıcı açacaksınız veya aliexpress uygulamasını klonlayacaksınız. Yeni kullanıcı açmak daha mantıklı haberiniz olsun.
  17. H

Realfit f3 180 TL 🔥🔥

Realme telefon kullanıyorum bu marka da sanırım realme'ye ait. Telefonun sar değeri çok yüksek bunu da alırsak kanser olacağız sanırım allah göstermesin 😄😄
  18. H

🔥İndirim AJAZZ AK680 660 TL🔥🔥

+ İthalat depozitosu var. 1720950175 Dediğiniz ak680 dual mode olmasın?
  19. H

🔥İndirim AJAZZ AK680 660 TL🔥🔥

Kusura bakmayın ekledim.
  20. H

Realfit f3 180 TL 🔥🔥

m.tr.ali... m'yi silin
Geri