Arama sonuçları: *

1. B

Fenerbahçe-Lugano ?-?

lugano alır
  2. B

Sizce bu hp victus alınır mı?

Malesef o oyunları oynamadım ama battlefield 1 ultra ayarlarda 130-140 fps alıyorum valorant 400+ fps ets2 300+ fps alıyorum
  3. B

Sizce bu hp victus alınır mı?

kendı kullandıgım hp victus 16-r1073nt modelini cok onerırım.
  4. B

Laptopta Düşük Fps??

Aygıt Yöneticisi>Grafik Bağdaştırıcıları oradan inteli bul sağ tıkla devre dışı bırak. Oyuna gir test et.
  5. B

Laptopta Düşük Fps??

Dahili ekran kartını kullanıyor muhtemelen bende de victus 16 serisi var dahili ekran kartını devre dışı bıraktım düzeldi etkinleştirdim ve sorunsuz kullanıyorum bi devre dışı bırakıp etkinleştir istersen biraz oyna ama devre dışı bırakınca.
  6. B

laptop kendi ekranında kasıyor

Merhaba laptopum ile bir akrabama kalmaua geldim. Normanlde laptopumu hdmi ile 24 inç monitörüme bağlıyorum ve kasma donma yaşanmıyor ama şuan oyunlarda ve brave vs de bile kasıyor.
  7. B

Valorant oyun içi ve alt tab atınca donuyor.

güncel zaten kendi kendine güncelleniyor ara sıra.
  8. B

Bende şans yok zaten :)
  9. B

Denemeyi bende düşünüyorum ama bilgisayarı daha yeni aldım valorant harici bir sorun yok bilgisayarımda acaba değişim mi istesem diye düşünüyorum o yüzden w10 yapmak istemedim.
  10. B

Bende zaten kapalı bu. Riota bilet attım bir şeyler yaptırdılar vs. ama sorun hala düzelmedi başka oyunda olmuyor ben w11 kaynaklı diye düşünüyorum.
  11. B

hayır ekran açık kalıyor müzik sesi ve dcde arkadaşımla konusabiliyorum. Ama kontrol edemiyorum res atmadan.
  12. B

alt tab da değil normalde de donmaya başladı ve evet başka oyunlarda yok. 1721046855 sanırım windows 11 sürümümü soruyorsun 23H2 sürümünü kullanıyorum.
  13. B

pc donuyor. 1721046426 Olmadı.
  14. B

Selam başlıkta belirttiğim sorunu yaşıyorum. hp victus 16-r1073nt modelini kullanıyorum battlefield ve ets yükledim henüz bilgisayarım 1 haftalık onlarda bir sorun yok gpu ve cpu %100 yüke bindirdim bir sorun yok. Windows 11 kullanıyorum. Driverlarım güncel.
  15. B

Laptop'um iade edilirmi

İşlemci ve ekran kartı yüzde kaç kullanımda 95 dereceyi görüyorsun
  16. B

Çözüldü✓ sizce rx 7900 gre ile r5 7500f uyumlu mudur ?

7500f ideal bence.
  17. B

Oyunlarda Ekran Gidiyor Ve Bip Sesleri

Geçen cumartesi aldım mağazadan. Ne kadar süre var iade için?
  18. B

Bu Sorun Ayıplı Mala Giriyor Mu?

Güncel değil bugün bios güncelledim şimdi de ekran kartı sürücülerini güncelleyeceğim. Sonucu paylaşırım. 1720794294 Evet win11.
  19. B

Bu Sorun Ayıplı Mala Giriyor Mu?

Yani i5-14500HX RTX 4060 16GB DDR5 5600MHZ var ddr5 falan olması bana çok iyi geldi üniversiteye hazırlanıyorum bu sene.
Top Bottom