Arama sonuçları: *

1. Galaxyws

KONUDA SÖYLEDİĞİM PC MASAÜSTÜ PC NASIL

hocalarım şimdi aşagıdaki linkte 2 tane pc koydum sizde o ikisi nasıl ben iş olarak mobil uygulama, web tasarım, bide unreal engine 5 ile ugraşıyorum yani canım sıkıldıgında da oyun filan oynuyor bunları çok rahat yapmasını istiyorum sizce hangisi uygun olur. SİSTEM 1...
  2. Galaxyws

İnceHesaptan Bulduğum MSI RTX 3050 6 GB li Sistem Sizce Nasıl?

hocam bir tanede https://www.incehesap.com/zodiak-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-45605/ nvidia buldum
  3. Galaxyws

hocam bu sistemde intel i5 varmış sizce nasıl bu sistem 1720708081 hocam amd ekran kartına sahip bi kaç sistem buldum bunlar sizce nasıl AMD SİSTEM 1 , AMD SİSTEM 2 , AMD SİSTEM 3, AMD SİSTEM 4 AMD SİSTEM 5 , AMD SİSTEM 6
  4. Galaxyws

hocam ben amd ekran kartlarına bir türlü ısınamıyorum o yüzden ekran kartı tarafında amd seçmek istemiyorum sizin önerdiğiniz bir sistem varmı 18.5kya nvdia ekran kartlı yoksa bu bütçede amd de olur
  5. Galaxyws

Hocalarım Bir Masaüstü Sistem Alıcamda İnce Hesaba Baktıgımda Bütceme Uygun Bi Pc Buldum Bende Pclerden Pek Anlamam O Yüzden Size Soruyorum Sizce Bu Sistem Nasıl Değerlendirirseniz Çok Sevinirim. Bide Bu Sistem İşe Yaramazsa 18.5klık Nvdia Ekran Kartına Sahip Sistem Önerirseniz Çok Sevinirim...
Top Bottom