Arama sonuçları: *

1. alarmaa

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Düzeldi gibi duruyor hem 50hz videosuyla hem starboyla %30u da geçip %50 de test ettim.
  2. alarmaa

Evet sizinkinde altına yapıştırmış bana da daha mantıklı geldi ama talimata bakıp yaptı ben de çok karışmak istemedim, umarım sorun olmaz.
  3. alarmaa

Selamlar, Ben de özellikle starboy şarkısıyla test ettiğimde titreşim oluyordu. Whatsapptan müşteri hizmetlerine (+90 505 185 09 42) ulaştım, video ve seri numarası istediler, 30dk içerisinde servis talebi açıldı. Servis de 2. günde geldi aşağıdaki şekilde 3 beyaz kare şeklinde sünger yapıştırdı...
  4. alarmaa

Hayır, montaj için de ücret alıyorlar. Üniteye kurulum yapacaksanız (duvar montajı gerektirmeyen) ücretsiz sadece.
  5. alarmaa

Bende güç girişi sağda kalıyor, yukarıda fotoğrafını ekledim. Bu arada Kuruluma gelen kişi 2 haftadır baya yoğunuz dedi. Ben de telefonla her iki numarasına da ulaşamamıştım, direkt meşgule düşmüştü. whatsapptan yazıp randevu aldım. O kanalı da kullanabilirsiniz. Whatsapp: +90 505 185 09 42
  6. alarmaa

Selamlar, Sabah 10da aradım 13de servis kurulumu yaptı. LG startech 45 kg taşıyan askı apartı getirdiler, bu standart mı bilmiyorum ama sağlam aparta benziyor. TV ilk izlenim için çok iyi duruyor, ayar yapmadığım haliyle fotoğrafını aşağıya ekliyorum. Sesini baya beğendim. Bass testi de yaptım...
  7. alarmaa

Forumda o kadar muhabbeti geçti ki ben de aldım bir tane. duvar aparatı piyasadakilere göre daha iyi demek istediniz? eğer öyleyse işçilikle birlikte fena fiyat değil. bir de servis gelmeden önce arıyor mu?
  8. alarmaa

🔥İndirim Razer BlackWidow V4 Pro 3.869,33 TL

cok iyi fiyat. yorumlari okudum da razer gibi kaliteli bir markanin en iyi klavyesini ustelik bu fiyata elestirmeniz komik. siz rampageden devam edin bosverin bu isleri.
  9. alarmaa

🔥İndirim LCW'da 2 adet polo tişört + boğazlı kazak 325 TL

Ben de boyle bir sey yaptim, gayet iyi fiyat.
  10. alarmaa

🔥İndirim Stanley Klasik Çelik Termos 1.4 Litre | 1471 TL |

Hocam gece hepsiburada da güzel indirim vardı, 1150 TL ye aşağıdaki ürünü aldım. Belki yine gelir, kontrol etmekte fayda var. https://www.hepsiburada.com/stanley-the-quick-flip-paslanmaz-celik-termos-1-06-lt-p-HBCV00002710QX?magaza=Hepsiburada Edit: Amazonda siyah rengi var, 1050 TL...
  11. alarmaa

Amazon Gülümseten Kasım İndirimleri Başladı

Ben de prime üyesiyim ama olmadı malesef.
  12. alarmaa

❌İndirim Bitti! Yenilenmiş iphone SE 2020 5999₺

senin gözlerinin ne gördüğü inan umrumuzda değil. merdiven altı sitelerde yaşanan şey ile teknosa kıyaslayıp bak böyle şeyler oluyor demenin kimseye faydası yok. muadil parça dediğin de pil ve ekran, haliyle.. :D sanki çakma ram takıyorlar gibi anlamsız anlamsız konuşuyorsun. ikinci el...
  13. alarmaa

❌İndirim Bitti! Yenilenmiş iphone SE 2020 5999₺

Yenilenmiş SE bakan adama 15 pro öneriyorlar. Adama 6k ya alternatif telefon öneremiyorsanız boşuna başlığı meşgul etmeyin, 6k bütçem var diyor, 70klık telefon öneriyorlar. Her neyse; Ben bu telefonu yakın zamana kadar kullandım. 5.yılına yaklaşan bir telefon olduğunu bilerek alırsanız sizi...
  14. alarmaa

🔥İndirim Jack&Jones 7'li Boxer+Çorap 787₺🔥🔥

Fiyat bedene göre değişiyor. Sadece L beden bu fiyatta.
  15. alarmaa

🔥İndirim Office 2021 Pro Plus Retail 32, 90 TL

ben bu tarz seyleri mavilisans.com dan aliyorum. adamlar hem fatura kesiyor hem 850li numarasi falan var belli ki kurumsal calisiyor. bu kadar ucuz degil ama 100 tl civarina orjinal lisans veriyor, tavsiye ederim.
  16. alarmaa

❌İndirim Bitti! SICAKLIĞI AYARLANABİLİR KALEM HAVYA SETİ 127₺

merhaba, şırınga eski veya düzgün olmayan lehimleri temizlemek için kullanılıyor. havya ile lehimi ısıtıp bir anda şırınganın düğmesine basarak basınçla lehimi yerinden çıkarıyorsunuz.
Geri