Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ Monitor bozuk goruntu veriyor windows bozuldu

Ve daha sonrasinda da aga baglanilamiyor diye bir ekrana goturdu beni,burda da 30dk sure vardi,sureyi bekledim fakat ayni seyler tekrarlandi
  2. D

Çözüldü✓ Monitor bozuk goruntu veriyor windows bozuldu

Arkadaslar merhaba,bugun bilgisayarami actim gayet normaldi,sonra windows 11 ayarlarindan hdr actim,sorunsuz kullandim her zamanki gibi.Bilgisayari kapattim,kisa bir sure sonra actim,asus ekrani cikti en bastaki,hersey okay ama hemen sonrasinda sag ustte HDR yazisi belirdi ve ekran...
  3. D

M2 SSD Onerir misiniz?

Bu benim hddden her turlu daha hizlidir o zaman dediginiz kioxia dan alacagim.Peki hangi siteden almaliyim?
  4. D

M2 SSD Onerir misiniz?

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-1-tb-970-evo-plus-mz-v7s1t0bw-m-2-pci-express-3-0-fiyati,424869741.html Bu alinir mi peki bu hem 3.0
  5. D

M2 SSD Onerir misiniz?

Diger forumlarda bazilari samsung 970 evo plus 1 tb m2 ssd yi onermis.Bu anakart 3.0 olsa bile 4.0 olan bir m2 ssd takildiginda 3.0 gibi calisiyormus.Bu bilgi egrr dogruys bu ssd yi almali miyim?
  6. D

M2 SSD Onerir misiniz?

https://www.itopya.com/kingston-1tb-nv3-gen4x4-nvme-m2-ssd-6000mb-okuma-4000mb-yazma_u26550 Arkadaslar bu ssd guzel mi?Alinir mi? Okuma ve yazmanin ne kadar olmasi gerektigini bilmiyorum.Benim sistemimdeki ozellikler; 1050 ti I3 10100 Prime h410m-d 8gb ram 512gb hdd Simdi diyelim ki benim bir...
  7. D

Modem 70 mbps veriyor ama tam performans kullanamiyorum.

Peki bu ethernet kablolarinin renkleri var bu renklerin bir onemi var mi hangisini almam gerekir?
  8. D

Modem 70 mbps veriyor ama tam performans kullanamiyorum.

70 mbps veriyor modem yanindayken.Evin heryerine gelmiyor diye bi urun aldik oda max 25 30 mbps veriyor.Ben 10 metrelik bir ethernet kablosu ile pcye baglasam 70 mbpsyi verir mi tam olarak yoksa oda 25 lerde mi olur?Ya da bunu yapmayip modemle pc yi yan yana koysam 50 ustu verir mi?Nasil bir...
  9. D

Çözüldü✓ M2 SSD Nasil takilir?

Arkadslar m2 ssd almayi planliyorum. Anakartim PRIME H410M-D Ekran kartim 1050 ti 8 gb ram I3 10100 islemci Bide hdd olmasi lazim bir tane hdd var 512gb. Simdi ben bu ssdyi takmak icin ekran kartini falan herhangi bir parcayi cikarmam gerekiyor mu? Ssdyi taktiktan sonra pcde ne yapmam gerekiyor...
  10. D

Odamdaki mbps modemin olduğu yerdekine göre çok düşük

Modemim evin girişinde,odamla orası arasında 2.5 duvar gibi bir mesafe var.Modemin dibindeyken 70 mbpsyi görüyor.Odamdayken 30lara düşüyor.Zamanında benim odamın bazı yerlerine sinyal gelmediği için tp linkin bir ürününü almıştık.İşe de yarıyor fakat o ürünün dibindeyken 40 civarı oluyor.Modemi...
  11. D

RTX 4060 , Amd Ryzen 5600x Sistem toplanır mı?

RTX 4060 AMD Ryzen 5600x 1TB M2 SSD 16 ya da 32gb ram Şimdi sorularım şu şekilde; Ekran kartı yeterli mi? Ekran kartı ve işlemci uyumlu mu? Uyumlu değilse lütfen uyumlu olanı yazabilir misiniz? Ram 16 gb mı 32 gb mı olmalı? Kaç mhz olmalı? Anakart önerir misiniz? Sıvı soğutma alınmalı mı? Ve...
  12. D

Elden Ring Hangi Karakter İle Başlanmalı?

Elden Ringe başlayacağım.Baya bir video izledim.Başlangıç karakteri olarak Confessor düşünüyorum.Bana early mid end game için silah armor stat önerir misiniz?Confessor olmak zorunda değil herhangi bir karakterin önerisine açığım.Teşekkürler.
  13. D

Yatirim yapmak icin hangi kaynaklari kullanmaliyim?

Kucuk miktarlarda yatirim yapmaya baslamak istiyorum.Pek bilgim yok.Hangi coine hangi platformda yatirim yapabilirim?Bir coinin artacagini nasil anlayabilirim?Yardimci olursaniz sevinirim.
  14. D

God Of War (2018) New Game Plusta neler oluyor?

Ben gowu bitirdim şimdide baya bi keşfettim dünyayı çoğu başarımı aldım new game plusta neler değişicek?Platinyum yapmak istiyorum ng+ yapmadan öncd mi yapayım sonra mı?Bide harita sıfırlanıyor mu?
  15. D

Playstation 5 Slime karbon kaplama almak mantıklı mı?

Ps5 slim digitalim var.O siyah olan yer çiziliyor diye duydum ve karbon kaplama ile çizilmeyeceği söylendi bana.Sizce alınır mı?
  16. D

Ps5 Spiderman 2 Dijital Deluxe Surum Neden Daha Ucuz

Arkadaslar spiderman 2 alicamda digital deluxe surum 1.7k normal surum 2.8k deluxeun daha pahali olmasi gerekmiyor mu?Bide indirim gelir mi spiderman 2 ye?
  17. D

PlayStation Cdlerinde oyunu oynama kodu çıkıyor mu?

Peki şuanki cdlerde atıyorum gow ragnarokte var mı kod gibi bir şey?
  18. D

PlayStation Cdlerinde oyunu oynama kodu çıkıyor mu?

Merhaba,ben Gta 6 çıktığında Cdsini almak istiyorum dekorasyon amaçlı olarak ama benim ps5 slim digitalim var.Bu cdnin içinden bir kod çıkıyor mu oyunu dijital oynamak için?
  19. D

9 Siniflar icin YKS Soru Bankalari

Konularin ust uste birikmesini istemiyorum isledigimiz gibi konuyu bitirip tekrar ugrasmamak icin simdiden almam gerektigini fark ettim
  20. D

9 Siniflar icin YKS Soru Bankalari

Arkadaslar bir sene hazirlik okudum suanda 9. Sinifim.Yks Sayisala giricem.9. Siniflar icin onerebileceginizi guncel (Bu mufredat fln degisicekmis degisti mi bilmiyorum ama) 3 5 kitap var mi? Paragraf olur mat olur fen olur farketmez.Ihtiyacim olan orta kolay duzeyde soru bankalari oneriniz...
Geri