Arama sonuçları: *

1. DerinDevlet

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

Çok güzel duruyor. Bir yerde beklettiğim parayı alıp atm'den yatırdım fakat çoktan stok tükenmişti. Çok gömen olduğu için iyiki almamışım modundaydım ama şimdi tam tersi keşke alabilyseydim moduna geçtim. Hayırlı olsun tekrardan.
  2. DerinDevlet

Kurallar kesin fakat gönderilirken ürün + kargo 27 28$ gösteriliyorsa geçebiliyor. Bir çok forumda yada facebook gruplarında bu taktik ile 70 80$ eşya alanlar var. Kendini fiyat olarak bariz belli eden ürünler dışında daha çok dikkat edilmeyecek ürünlerde geçebiliyor.
  3. DerinDevlet

❌İndirim Bitti! Lexar Ares RGB 32 GB (2x16) 7200 MHz CL34 5.699TL

Sinema ve video sektöründe yoğunluklu olarak çalışıyorum. Lexar sd kart olarak köklü ve lider markalardan biri o konuda.
  4. DerinDevlet

Resmi sitesinde de adı bu renk seçeneğinin adı Starfield olarak geçiyor, %90 lisanslı yada izinli olduğunu düşünüyorum. Çok alakasız çakma değişik gamepad'lerde direkt çalma vs mümkünde bu adamlar biraz daha adı low bütçe de bilinen marka olduğu için resmi sitesinde falan Starfield adında bu...
  5. DerinDevlet

x15 de mekanik tuş var mı yok mu sorusuna resmi youtube kanalı yorumlarda cevaplamış.
  6. DerinDevlet

🔥İndirim 🔥Palit RTX4070 Dual 12GB 18.999TL🔥

7800 xt seçerim diyen arkadaşlar için. Eğer oyun dışında "edit" "kurgu" "yapay zeka vs işleri" gibi şeylerde nvidia'nın cuda özelliği çok büyük + ve sağlıklı driver güncellemeleri de cabası. Fazladan 5k verir daha az performans veren ama nvidia olan kart alırım her türlü. Amd'ci dostlar...
  7. DerinDevlet

2. el gamepad önerisi

Tamam agam nasıl istersen. Sen açıklama kısmına 2. el'e 400 lira vereceğim diyince yani bir ürünün sıfırını almak için üzerine %15 kadar eklemem gerekiyorsa eklerdim şahsen. Eğer f510 aldıysan h.o Bazı insanlar 2k ya 2. el xbox gamepad'i alıyor falan aklım almıyor, 2k para verdikleri yerde 500...
  8. DerinDevlet

2. el gamepad önerisi

F310 Şuan amazon da 577₺ Milattan önce kalma bir gamepad, kendim alcak olsam asla almam fakat olan bütçene 177₺ daha ekleyip direkt 0 alabilirsin.
  9. DerinDevlet

🔥İndirim Kurt Desenli Boxer 80 Tl

Gece gece gümletti valla
  10. DerinDevlet

Öneri Ucuz yollu kablosuz gamepad önerisi

Hocam temu'da ajazz marka gamepad baktım fakat ağırlıklı olarak mouse ve klavye çıkıyor. Tam model veya link atma şansın var mı acaba.
  11. DerinDevlet

10 Metre Hdmi kablosu önerisi

https://www.hepsiburada.com/s-link-slx-hd4k10-19-1-hdmi-to-hdmi-10m-metal-v2-0-4k-4096-2160-30hz-kablo-pm-HBC00004940O2 Masaüstü pc'yi televizyona bağlamak için istiyorum şu gayet uygun göründü fakat kafamda bir soru işareti var "Laotop dan tv'ye hdmi ile yansıtan çok gördüm fakat masaüstü...
  12. DerinDevlet

4k 60hz Hdmi kablosu önerisi "10 Metre"

Merhabalar dostlar. Değişik bir aksiyona girdim, Masaüstü pc'yi Tv ye Hdmi kablosu ile bağlayıp "üzerine 10 metre de usb kablo uzatıcı alıp ona da gamepad takarak" Tv de hikayeli oyunları oynama düşüncem var. Bilgisayar daki oyunları 1080p 60hz olarak yansıtıp oynamayı planlıyorum, 4k...
  13. DerinDevlet

🔥İndirim 64GB Flash Bellek İntenso 119₺🔥

2.0 olması çok iyi oldu "televizyon da usb ile film izlemek istediğimde usb 3.0'ı desteklemiyor girişler sadece 2.0 destekliyor, filmler de 4k da 25 30gb olunca 2.0 64 arıyordum çok güzel denk geldi.
  14. DerinDevlet

🔥İndirim Honor Pad X9 Nays + Kuponla 5099TL!

Aynasız makinem de monitör görevi görmesi amacı ile tablet bakıyordum da, bunun fiyat harbiden iyimiş. Önemli olan ekran kalitesi ihtiyacım için.
  15. DerinDevlet

Yardım 8000 TL 30 inç ve üstü monitör tavsiyesi

sorusorangenc adlı arkadaşın attığı 1080p, benim bahsettiğim 2k versiyonu...
  16. DerinDevlet

Yardım 8000 TL 30 inç ve üstü monitör tavsiyesi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g3223d-31-5-1ms-qhd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,2018302587.html Normalde şu çok iyi aklımda bunu almak vardı fakat tek satılan yer var o da 35k ya koymuş fakat normal piyasası 13 14k arası. Eğer bunun fiyatı düşmez ise Lg'nin 31,5 inç 2k monitörü var...
  17. DerinDevlet

🔥İndirim Kioxia 64GB Micro Sd Kart 169 TL 🔥🔥

Şu kargo ücreti olmasa çok tatlı olacak da. Yine de güzel fırsat.
  18. DerinDevlet

Usb wifi adaptörü yoğun ram kullanımı sırasında kopma sorunu yapıyor

https://www.trendyol.com/usb-modem-y-s12201 Yakşalık 7 ay önce kardeşim ve kendime bu usb wifi adaptörünü satın aldım. Çok bir beklentim yoktu işimi görse yeter kafasındaydım. Kardeşimde olmayan fakat bende olan bir problem var. Pc de birden çok browser sekmesi açınca yada anlık yoğun Ram...
Geri