Arama sonuçları: *

1. foixria

Yardım Iphone 12 hangi pili tercih etmeliyim

bakacağım teşekkür ederim
  2. foixria

Yardım Iphone 12 hangi pili tercih etmeliyim

arkadaşlar iyi günler dün 2.el iphone 12 aldım pili %77 su gibi gidiyor ios 26 da pili değiştiricem ama hangi markayı almalıyım bilmiyorum orjinal 5000 diğer markalar mesela rova ve deji 1500-2000 arasi siz ne önerirsiniz ilk defa iphone aldım
  3. foixria

Öneri S24 fe mi yoksa poco x7 pro mu

arkadaşlar 2 3 ay içerisinde telefonumu değiştiricem suan redmi note 12 pro 5g var. Aslında s24 fe almak istiyorum ama fiyat şuan 28k poco x7 pro ise 21k ben kendi aklımda daha premium bir his için s24 fe istiyorum ama x7pro da hem batarya hem ram hem de işlemci ile çok güzel geliyor. sizin...
  4. foixria

Çözüldü✓ Gamepad önerisi lazım

teşekkür ederim uygun fiyatından dolayı secuzi aldım
  5. foixria

@Diavelin hocam galiba sizin bilginiz varmış ufak bir öneri yapabilme şansınız olur mu?
  6. foixria

merhabalar elimde 1650tl var ve uzun süre kullanabileceğim bir gamepad almak istiyorum xbox tarzı olması lazım. kendim şu gamepadlere baktım: https://amzn.eu/d/evlWuof https://app.hb.biz/BcOSacoszsnT bu ikisi aklıma takıldı ama önerileriniz bekliyorum.
  7. foixria

Bu seri no oled mi yoksa dolandırıcılık mı var?

anladım hocam 8600 ama 300tl sahibinden param güvende ile alıyor başka bir ilan da var 7500 e full set v1 modeli yanında animal crossing ile ama v1 ve oled arasında çok fark olduğu için değeceğini düşünüyorum
  8. foixria

hocam bende kaliteli bir type c var onu sarj için kullanabilir miyim yoksa Adaptör mü almam lazım ons göre galiba 8900 e olanı alıcam sadece sprig grap ve adaptor eksik ama çok güven verdi kendisi sıkıntılı durumda iade konusunda falan
  9. foixria

o zaman bugün ihtinalle guvenilir bir yerden cip taktırırım sağol tavsiyen için
  10. foixria

denerim ama bütçemi yeteceğini sanmıyorum ayrica birkac ay oyun almayacagim hollow knight falan oynayacağım bir süreliğine 1757574174 adaptor ve micro sd çok masraf çıkarır mı acaba?
  11. foixria

olede yapılmıyor diye biliyorum lite v1 v2 oluyor 1757573713 yazdım hayırlısı bakalım 1 ilan daha var ama adaptörü falan yok o daha güvenilir geldi ama 8900 e denk geliyor ve eksikleri var nasıl yaparım bilmiyorum
  12. foixria

teşekkür ederim hocam attığımda ekranı biraz lcd gibi geldi bana ışıktan kaynaklı mı yoksa cidden öyle mi gözüküyor dolandırılmak istemem satıcının 81 satışı var ama yinede sıkıntı olabilir
  13. foixria

örnek için birtsne daha oled koydum cok anlamıyorum malesef ki
  14. foixria

arkadaşlar Nintendo oled alıcam ve bu ilana karsr verdim ama kontrol edemiyorum seri no anlayan biri yardımcı olabilir mi?
  15. foixria

Yardım Rx6600xt uzerine 11.5k ile 9060xt takaslanir mi 16gb

tamamdır 1757494865 her türlü sokucam zaten teste test olmadan almam kesinlikle
  16. foixria

beni bölgede Satan yok. satıcıysa bilmiyorum gittiğimde görürüm en iyi ihtimalle yanıma birini alıp gidicem zaten ne olur ne olmaz. 1757494566 1 kişi var 7k koymuş nitro modelini düz 6600 var 6500 e
  17. foixria

o zaman yapıyorum hocam karşı tarafın söylediğine göre kart 0 duruyormus kargo poșetinde
  18. foixria

arkadaşlar merhabalar bende rx6600xt var üzerine 11.5k ile sıfır 9060xt takaslanir mi sapphire pure yardımcı olursanız sevinirim.
  19. foixria

Öneri 5-6k paneli güzel ve kaliteli monitör önerisi lazım

cidden güzel bir monitor teşekkür ederim. büyük ihtimalle yetişemem ama denerim şansımı ama önce monitörümü satmam lazım.
  20. foixria

Öneri 5-6k paneli güzel ve kaliteli monitör önerisi lazım

soulsborne ve monster hunter serisi başka oyun oynamıyorum fps veya benzeri bir şey ile çok alakam yok
Geri