Arama sonuçları: *

1. A

4 ayda derece gelir mi ?

Bakalım hocam hedef 45 k civarı msü de gelirde yazmayı düşünüyorum hava ya da deniz
  2. A

4 ayda derece gelir mi ?

Arkadaşlar merhaba biliyorum başlık çok klişe ama size bir sorum var biliyorum 4 ay buraya yazacağıma çalışsam gelir ama ben mezun arkadaşların bana yol göstermisini istiyorum. Arkadaşlar şu an sayısalım ve tyt netleri 75 80 civarı geziyor bayadır tyt çalışmadım ayt de genel ayt de 25 30 civarı...
  3. A

MSÜ Başvurusu Fotoğraf Güncellenmiyor ?

Merhaba arkadaşlar kimlik fotoğrafım çok eski olduğu için bugün Küçükçekmece Kaymakamlığından kimlik fotoğrafımı değiştirdim ancak ösym nin sitesinden yenileyince eski fotoğraf kalıyor 3 saat oldu fotoğrafı değiştireli ama güncellenmiyor ne yapabilirim. Bu arada geçici kimlik belgesi verdiler 1...
  4. A

TYT için tavsiye lazım.

Hocam bu seferde Türkçe çöz sosyal çöz aşırı bayıyor beni fen de sözel gibi zaten
  5. A

TYT için tavsiye lazım.

Arkadaşlar merhaba 12. Sınıftayım ve sayısal bölüm okuyorum yanlış mı çalışıyorum ne yapıyorum anlamıyorum normalde sene başı ilk başladığım netler 40 küsür falandı en son işte 2 hafta önce falan 78 gördüm 75 falan takıldım biraz ve 2 haftadır baya hastaydım hiç çalışmadım ve iyileşeli 3 gün...
  6. A

Yardım Apple öğrenci indirimini belge sunmadan kullanabilir miyiz ?

Arkadaşlar internetten mağazadan teslim dedim aynı gün alma olayından sadece kimliğimi istedi o da alacak kişinin doğru olduğunu kontrol etmek içinmiş bugün zorlu appledan teslim aldım 5 dkda depodan getiriyorlar.
  7. A

Bu arada aşırı arada kaldım not tutmak için air iyidir diyolar ama 11 inç pro ve 13 air arasında 4 5 k oynuyo 13 inç tabi daha hoş geliyor ama canlı gözle bakınca gerçekten ekranı kalitesi de insanı cezbediyor sizce ne yapmalıyım
  8. A

Öyle deneyeceğim ama umarım iptal olursa falan para erken yatar 48 saat diyor belgeyi atmak için ama teslim tarihi de bu cuma gösteriyor bakalım deneyeceğim
  9. A

Arkadaş 12. Sınıf öğrencisiyim ve iPad Air 13 almayı düşünüyorum Apple’ın sitesi şu an kalem hediyesi ile diğer sitelere göre 2 3 k daha ucuza geliyor ama bazıları demiş ki belge sunmadan da alınıyor bazısı da 48 saat içinde üniversite öğrencisi öğretim görevlisi veya meb’e bağlı öğretmen...
  10. A

Çözüldü✓ Tüketici hakem heyetini kazanır mıyım ?

Güncelleme: Bugün tam THH başvurusunun 40. günü dava sonuçlanmadan beni aradılar ve gönderin iade ya da değişim yapalım dediler. Bu arada şikayetvar sitesine yazdığınız şikayetler de etki ediyor haberiniz olsun.
  11. A

🔥İndirim Apple 2025 M4 çipli 15 inç MacBook Air

bende ama sınav senesi olduğu için ipad pro daha çok işimi görecek gibi. render falan alınmıyosa zaten ipados 26 ile neredeyse macbook airdan farkları kalmadı
  12. A

herhalde yani 13 14 yıl windows kullandım macos a geçtim uygulama yüklemesi falan da zor diyorlardır ama gözüm göznlüm rahatladı hızlı sessiz gaming laptoplar gibi gece film izlerken kafa ütülemiyor yazılımda sıkıntı çıkartmıyor ayrıca oyun oynayacak birinin gaming laptop alması da saçma hem...
  13. A

bu arada 60 hz falan demiş ama adamlar öyle bir arayüz yapmış ki gerçekten 60 hz gibi değil tam öğrenci cihazı oyuna falan getirecen dayı oyun cihazı değil bu özellikle şarj süresi hız ve akıcılık istiyorsan bu cihaza mahkumsun adamlar yapmış ağlamaya gerek yok.
  14. A

bugün 40 günlük thh sürecinin sonunda bu cihazın 13 inç olanını bana ulaşarak pozitif teknoloji sitesi paşa paşa iade edelim dedi davada uzmaşla sağlamak için. şuan hala öğrenci indirimi var 45k ya 11 inç ipad air ve yanında hediye pencil pro mu alayım yoksa 13 inç m3 ipad air ve hediye pencil...
  15. A

Yardım AirPods uzamsal ses macOS Tahoe güncellemesinden sonra gitti

Arkadaşlar gören olur belki düzelteyim yazılımla falan alakası yok iphoneda her yerde uzamsal ses desteklenirken macbookta safaride ve bazı geçerli uygulamalar destekliyor chromedan youtube music açınca olmuyor safaride oluyor
  16. A

Sevgili Yapamama Sorunsalı

1 Ocak ta o zamana kadar sevgili falan yapmasın :D
  17. A

Başka ne yapabilirim mesela onun dışında harbi tecrübesizim
  18. A

Kral bende sıkıntı var işte o sinyalı nasıl verecem bunca zamandır hep grupça gezdik mesela gel ikimiz bir gezek takılak mı diyeyim
  19. A

İşte onu anlayamıyorum sanki seviyor gibi yapıyor ama sevmiyorsa arkadaşı olduğum için böyle düşünmemi hoş görmeyip arkadaşlığı da kesebilir ikilemde kaldım. 2 3 aydır onun da sevgilisi yok olursa zaten şu zaman olur ama işte çok arada bir olay.
Geri