Arama sonuçları: *

1. W

RX 6500 XT icin en iyi islemci önerisi

Merhabalar benim suanda elimde i7-4770 islemci, ECS H81H3 m4 anakart, Kingstonun 8gb x 2 1600mhz ramleri, RX6500XT Ve psu olarak cooler masterin 700w lik güc kaynagi var ancak bi kac aydir bilgisayarimda kendiliginen kapanmalar yasaniyordu ''Kernel 41 63'' hatasini yasadigimdan psuyu bir teste...
  2. W

PSU Düsük voltaj sorunu

2. el almistim hocam gecen sene 500 tl ye falan
  3. W

PSU Düsük voltaj sorunu

hocam yedekte 300wluk bi psu var ikisinide ayni anda kullanabilme sansim varmi idarelik bi sekilde suanki psunun veremedigini obur psu verebilicek sekilde ayarlayabilirmiyim
  4. W

PSU Düsük voltaj sorunu

buyrun hocam
  5. W

PSU Düsük voltaj sorunu

Suanda kullandigim psu cooler masterin 700w lik güc kaynagi +12v girisi 8v olarak gözüküyor. oyunun ortasinda bilgisayar falan kapaniyor düzeltebilme sansim varmi bilen varsa yardim ederse cok sevinirim.
  6. W

bilgisayarim kendi kendine kapanip aciliyor

yok hocam almiyorum herhangibi bir uyari
  7. W

bosta 40-50 benchmark testinde 60-70
  8. W

bilgisayarim bazen oyun oynarken bazen normal internette gezerken aniden elektrikler gidip gelmis gibi kapanip geri aciliyor. islemci cok isiniyordur diye stock fandan kule tipine gectim ama yinede arada sirada kapanip aciliyor Sistemim windows 10 pro i7-4470 rx6500xt ecs h81m4 cooler master...
  9. W

I7-4770 islemci sogutucu önerisi

kacirmadim hocam cöktüm direkt
  10. W

hocam bi kac bakir boru daha fazla olan su sicaklardan azda olsa kurtarabilicek baska onerin varmi
  11. W

stock fan kullaniyorum sadece tarayici (2 sekme) kullanirken bile 70-80 derece arasinda dolaniyor. Oyun falan girince bir süre sonra bilgisayar kendini kapatip aciyor. ilerde islemci ve anakart degistirecegimden r5 5600 almayi planliyorum. hem suanki islemcime hemde gelecekte almayi planladigim...
Top Bottom