Arama sonuçları: *

1. MertrixTR

2. El Facebook Gruplarından Ekran Kartı

Hayal dünyasında yaşamıyoruz tavsiye veriyoruz herkes işine baksın hocam konu sahibinin alakası olur lafım başkasının değil kumar gibi şansa mı olacak hep garantiye almalılar bazıları da
  2. MertrixTR

2. El Facebook Gruplarından Ekran Kartı

Önce kargolamasını bekle hocam dolandırılma ihtimaline karşı o kargoya versin ondan sonra havale yap.
  3. MertrixTR

15/20k Fiyatları Aralığında Direksiyon Seti

Valla hocam ben bilmem kaliteli model diye yazdım bazılarına göre iyidir yada kötüdür bilmem
  4. MertrixTR

noldu yahu ben ne dedim şimdi
  5. MertrixTR

Logitech G29.
  6. MertrixTR

2018-2019 Yıllarında Alınmış Bilgisayar Kasası Nasıldır?

hocam hatırlasam zaten burda olmam yok maalesef hiç üstünde bir yazı hatırlamıyorum dm gel sistem özelliklerini yazayım belki yardımcı olur bize.
  7. MertrixTR

valla knk yok değil az önce geminiye de sordum oda böyle dedi yok ama önü çok benzer düğmelerin yeri de çok benzer ama orda değil onlar orda sadece rgb tuşu var istersen dm gel yada steam fln beraber bulalım.
  8. MertrixTR

ne olduğunu anladın mı ki hocam biraz uğraştım sadece yarılma XD 1787941190 XD 1787941196 valla 1787941454 https://www.teknosa.com/cooler-master-mb520-mb520-wgnn-s03-atx-beyaz-gaming-kasa-p-784953427 önü buna çok benziyordu fakat sadece rgb tuşu bu resimdeki yerdeydi.
  9. MertrixTR

hocalarım 3d modellemeye çalıştım bu kadar oldu daha başka çizemem sanırım.
  10. MertrixTR

45 Oyun Erişime Engellendi?? Haberi Hakkında

Can Sungur Kim hocam?
  11. MertrixTR

Çözüldü✓ 5800x3d 3000tl Farka Değermi

bunu tahmin etmiştim :D
  12. MertrixTR

Çözüldü✓ 5800x3d 3000tl Farka Değermi

hocam işlemcin iyi aslında düşük fps almanın sebebi ayar yapmamış olman olabilir mi anlar mısın bilgisayarlardan ona göre hiç borca girme eğer sorun donanımsal değil yazılımsalsa çözeriz.Bakımları yeni mi? Not.Ekran kartı güçlü başkan işlemci de besleyecek güçte. 1787862638 evt alınır bence...
  13. MertrixTR

Bu Ramlar İçin Fiyat Kazık mi İyi mi?

Hocam benim de karşıma çıkmıştı bugün araştırma yaparken yani bence bir tık daha kaliteli marka alabilirsin 14k'ya akakçede bulmuştum 16 gb 1787853284 Markası da Kingston'du
  14. MertrixTR

Bu Ramlar İçin Fiyat Kazık mi İyi mi?

Hocam bence pek kazık değil gibi boyut anlamında ama frekans ve cl değeri çok iç açıcı değil daha düşük cl değerli bulabiliyorsan aradaki fark da azsa başka modellere bak derim 1787852938 Amd işlemciler için Sweet Spot 6000Mhz bakmanı tavsiye ederim
  15. MertrixTR

Yapacak bir şey yoo oyunlar bizim olsa keşke.
  16. MertrixTR

Eyw
  17. MertrixTR

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Piksel derken hocam? 1787851775 Ahahahaha XD
  18. MertrixTR

Valla mı la bizde yapsak keşke XD ben çok anlamam bu coin işlerinden nasıl oluyor yatırımcı adamın coini alınca para direk adama mı gidiyor?
Geri