Arama sonuçları: *

1. Lucifer35

İtemsatış üzerinden paylaşımlı Steam hesabı aldım.

allah senden razı olsun ne diyeyim bilmiyorum kardeşim oldu şuan 🙏 1772189659 hepinize çok ama çok teşekkür ederim
  2. Lucifer35

yok bulamadım siparişlerim kısmınada iyice baktım sadece verilen kod var ? 1772189473 neden atmadı mesaj attım sabahtan beri bekliyorum ben sandım ki kullanıcı şifre verecek hiç bilmiyorum bu arada paylaşım hesap alayım dedim ki olmadı
  3. Lucifer35

video kanıt istediler iptalde edemedim bu arada 1772189166 açıklamaya baktım link vesairede yoktu aldığım sipariş bölümünde sadece kod vardı ?
  4. Lucifer35

RollyStore diye bir yer ama ama site adı yada link verirmedi bu arada ?
  5. Lucifer35

Steam hesabı değildi; resimde de gösterdiğim gibi XS-32E ile başlıyor. Satıcıya mesaj attım ama henüz cevap yazmadı. Bu arada siparişimi onaylamadım. Bilgiler saniyeler içinde sadece kod şeklinde geldi; ne bir link ne de hesap şifresi vardı. Ben hesap şifresi gelir sanmıştım, bu kodun ne...
  6. Lucifer35

Öncelikle inşallah doğru konuyu açmışımdır. Sizlerden özür dileyerek ve Mübarek Ramazan ayınızı kutlayarak başımdan geçen olayı anlatayım. Bilirsiniz, Resident Evil Requem oyunu çıktı; fiyatı da oldukça tuzlu ve Türkçe dil desteğiyle çıkmadı. Ben de paylaşımlı hesap olarak alayım dedim...
  7. Lucifer35

Yardım Aras kargo şubesinin hakareti ne maruz kaldım

Bu firma ve soru cevap kısmına yazdığımda ilk başlarda biz kargoyu zamanında teslim ettik sizin sorununuz dedi bana genel merkezi arıyorum firmanın açmıyorlar soruyorum sesli müşteri hizmetlerimiz bulunmamakta diyorlar çok çaba gösterdim eğer kendileri benim yerime satıcı olaraktan muhatap...
  8. Lucifer35

Hatta bekletiyor beni bilerek 3-4 dk bilmiyorum saçma sapan muhabbetler ediyorlar birde diyor halen kapatmadın mı dahalen diye ? müdürünüz ile görüşmek istiyorum dediğimde ise yok sana müdür dedi bencil karaktersiz neler neler şubeye gelirsem kavga ederiz demek mi acaba argo 🤔
  9. Lucifer35

Zaten ses kayıtlarını alıyordum, onlara güvendiğim için. Pazartesi günü evde yoktunuz, adresiniz yanlış mesajı gelince aradım. Telefona bir hanımefendi çıktı ama üslubu bozuktu. "Hadi," dedim, "çalışan bir sürü kişiyle muhatap oluyorlar falan." Ancak Aras Kargo’nun müşteri hizmetleriyle alakası...
  10. Lucifer35

Zaten şikayet öncesi tartışma yaşadım bende öyle hemen şikayet edecek birisi değilim dostum işçidir çalışandır diye ses çıkarmıyorum ama sana birisi yıllardır alışveriş yaptığın getirden ve n11 sitesi üzerinden adres eksik yanlış diye derse ve teyit ederkende doğru olmalarına rağmen seni...
  11. Lucifer35

Allah' razı olsun kardeşim demen yeter 🙏🏼
  12. Lucifer35

1 hafta 3-4 gün değil zaten teslim etme değil konu üslup ve kandırma hoş bir şey mi sence ? adresine geldik eee yoktunuz diyorlar atacağım sana bilmiyorsan diğer konuma git oku güvenlik kamerası kayıtları var caddeden bile geçmiyor attığı adamın fotoğraf arabanın kapısı bulanık şekilde evet ya...
  13. Lucifer35

Öyle bir şey falan olsa Allah'a havale ederdim 😀 uğraşmam kırılacak bir ürün pahalı bir ürün iş yapacağım ürün ama hem vaktim hemde zamanımdan oldu 🥺
  14. Lucifer35

En büyük hatam N11'den sipariş vermek oldu. Hepsiburada, Hepsijet, MNG Kargo, Yurtiçi Kargo gibi firmalarla hiç sorun yaşamadım. Özellikle Yurtiçi Kargo’da tanıdık bir abi var. Sorun olduğunda beni arardı. Mesela, “Emre, dağıtıma çıkacağım, şu saatte kapındayım. Ara da kıllık etmesinler şimdi...
  15. Lucifer35

O firmaya yazık değil mi haftalardır bekletiyorlar ürünü 1 hafta önceden beri müşteriye kargo dağıtımı yapmıyorlar neyin anlayışı üslup bozuk şekilde hakaret edilse gel al şubeden dense şube nerede bayraklı sen neredesin İnönü taraflı konuşuyorsun ben sana hakaretler etsem bu arada forum...
  16. Lucifer35

Arkadaşlar, 1 hafta önce de Aras Kargo Altınyol şubesiyle ilgili bir rezillik hakkında konu açmıştım. Kargomu arıyorum, “Dağıtımda” diyorlar. Ertesi gün arıyorum, “Arabamız bozuldu” diyorlar. Diğer gün, “Dağıtıma çıkacak” dediler, ama yine çıkmadı. Cumartesi günü de geçti, hala teslim edilmedi...
  17. Lucifer35

Arkadaşlar, 1 hafta önce de Aras Kargo Altınyol şubesiyle ilgili bir rezillik hakkında konu açmıştım. Kargomu arıyorum, “Dağıtımda” diyorlar. Ertesi gün arıyorum, “Arabamız bozuldu” diyorlar. Diğer gün, “Dağıtıma çıkacak” dediler, ama yine çıkmadı. Cumartesi günü de geçti, hala teslim edilmedi...
  18. Lucifer35

Yardım Casper'dan Dava Yedim

Ben Casper ürünleri alıp kullanmış birisiyim ama böyle yapmaları dava etmeleri etik değil kurumsal anlamda ve satıcılık anlamında ise sonuçta müşteri olarak sizin en doğal hakkınızdır ki exalibur masaüstü bilgisayar sahibiyim ama önceleri monster abra laptop bilgisayarım vardı bana da teşhir...
  19. Lucifer35

Yardım Aras kargo memnuniyetsizliği

Bende aynı sorun var n11 den ekran kartı aldım pahalı ürün altınyol şubesi tartıştım ortadaki hanımefendi üslûpu bozuktu ve bana bundan sonra şubeden alacaksın dedi dedi günlerdir müşteri hizmetleri çağrı merkezini arıyorum sürekli olarak btk ya bildirim yaptım birde gece 19:50 de sözde dağıtım...
  20. Lucifer35

Yardım Aras kargo rezilliği

Dün gece 20:00 da yaptılar alıntı ekledim şubeyi aradığımda bana kargo şirketi şubeye geleceksiniz dedi n11 dediğimde şube den alın maalesef dediler diyorum bana uzak ve gece dağıtım mı olur dışarıda güvenlik kamerası var diyorum inanmıyorlar adresim tam bu arada afedersiniz ***** yerine...
Geri