Arama sonuçları: *

1. Feyzoş

Her oyunda istinasız drop giriyor

masa üstünde amd nin kendi fps göstergesi fps yok diyor 1740157281 max 56 dereceyi gördü ekran kartı
  2. Feyzoş

macunbu kendim sürdüm mx4 kullandım X olarak sürdüm ve nokta olarkda iki köşe ortasına sıktım
  3. Feyzoş

deepcool le500 240mm fena olmayan bir modeli
  4. Feyzoş

cpu testinde max bu değerleri alıyorum fakat oyunlarda işlemciyi hiçbir zaman bu kadar zorlamadım
  5. Feyzoş

nerdeyse bütün oyunlarda drop sorunu yaşıyorum bu droplar bazen saliselik bazense 20 saniyelik olabiliyor sistemim oldukça güçlü fakat bir skıntı var yardım ederseniz sevinirim 1740152028 sistemim hakkımda kısmında yazıyor
  6. Feyzoş

750.000 TL Araba Önerisi Hk.

kaportası kağıttan benim açtığım bir konu vardı 30 kmh lerde yaşandı bu olay https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyundai-i20-bu-bu-hasar-ortalama-ne-kadar-tutar.1065083/
  7. Feyzoş

BF1 Açılmama sebeplerinden birisini buldum!

BF1'i her açmak istediğimde oyun splash screenden sonra kapanıyordu. Herşeyi denememe rağmen açılmıyordu. Bende şansımı deneyerek bilgisayarımda sürekli kullandığım "TranslucentTB" ve "windhawk" isimli programları kapattım ve oyun açıldı. Eğer sizdede bu programlar açık iken oyun açılmıyorsa...
  8. Feyzoş

Hyundai i20 bu bu hasar ortalama ne kadar tutar?

çarpan belli değil polis iki tarafta doğru yerden geliyordu dedi haklı olan muhtemelen benim ama 1738241494 bilmiyorum araba benim
  9. Feyzoş

Hyundai i20 bu bu hasar ortalama ne kadar tutar?

Bu hasar ortalama ne kadar tutar?
  10. Feyzoş

Öneri RYZEN 9 7900 SİSTEM TOPLAMA

ramler arttirilabilir 1737841723 işlemci 7800x3d veya 7600x3d olabilir 1737841881 7900 istemenizin özel bir nedeni varmidir efenim sormadım ama
  11. Feyzoş

Palit Rtx 5090 Kutu Açılımı ve Oyun Testi

teknoloji kısmında amd büyük bir sıçrama yaparsa 5k 6k 7k serilerininde performansı uçar 1737841436 amd geriye dönük bir firma. KRAL
  12. Feyzoş

umarım yüzümüzü kara düşürmez amd. sürpriz yapmalarını istiyorum
  13. Feyzoş

o konuda haklisin saf güçte amd gayet iyi fiyat olarak da iyi ama artik dlss siz oyun kalmadı(Nerdeyse) çıkacak oyunlarda optimize şekilde olur dlssli oljr 1737841049 bende amd kullanıyorum 7900gre çok memnunum 4070ti li arkadaşların alamadığı fps leri aliyorum
  14. Feyzoş

bana kalırsa amd 5070 gucunde bile kart yapamayacak. nvidia açık ara öndeydi zaten
  15. Feyzoş

Kurtlar vadisi bu müziği nasıl bulurum?

sadece bu dakikayı klip al sor shazama
  16. Feyzoş

İş yeri için yemek yeri önerisi

iş yerinde 8 kişi çalışıyoruz fed box, meal box bunları denedik ilk 1-2 hafta gayet iyiydiler fakat bozdular iyice sizin önerebileceginiz neresi var?
  17. Feyzoş

Bilgisayarım kapanıyo

oyununuzu oynayın bilgisayar kapandıkdan sonra açın bilgisayarı ve bu programı
  18. Feyzoş

Bilgisayarımı nasıl yükseltmeliyim?

am4 işlemciler 2. elde biraz sıkıntı olabilir sonuçtra pinleri hassas am5 leri atar duvara geri gelir hiç bişey olmaz çalışır pin yok çünkü onda
  19. Feyzoş

Yardım 10-15 bin arası telefon öneri

annen için bilmiyorum ama ben 13 pro kullanıyorum SAKIN ALMA paranı çöpe atmak gibi bir şey berbat bir telefon kamera yı açınca kasıyor telefon
  20. Feyzoş

Bilgisayarım kapanıyo

hw monitör isimli programı indirin orda gözükür en son kaç görmüş işlemci diye
Top Bottom